Μετά τη στείρωση αλλαγή συμπεριφοράς

Maya81

New Member
21 Φεβρουαρίου 2017
4
0
44
Γεια σας!

Πριν 3 μέρες κάναμε στειρωσηστη μικρή μας. Ήταν ενα πολύ ζωηρό σκυλακι και τωρα εχειαλλαξειέ τελείως. Δεν περπατάει καθόλου, ενώ αποχθεςα φενεται να μην πονάει. Δε σηκώνεται και αν τη σηκωσω και την αφήσω κάπου, θα κατσεκ εκεί μεχρι να την ξαναπαρω με την ουρά στα σκέλια. Ουτεγια τουαλετα... Έχει όρεξη αλλά τρώει μόνο αν την ταισω στο στόμα. Εχω αρχισενα πιστευω ότι ντρέπεται για την τομη, γιατι όταν λείπουμε πήγαινει στην πανα για τουαλετα. Μέχρι χθεςκι αυτο. Τώρα ουτεαυτοοδεν κανει... Θα επανέλθει; Είναι φυσιολογικό; Εχω αγχωθει πάρα πολύ.. Τι θα γινει με την τουαλέτα; Κάθεται απλά ακινητη σε όποια θέση τη βάλουμε... ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Maya81

New Member
21 Φεβρουαρίου 2017
4
0
44
Ο κτηνιατρος τι λεει γι αυτο;
Δεν τον έχω πάρει ακομα, σημεραθα τον παρω. Περίμενα να δω πως θα παει. Την Παρασκευή που έγινε η στειρστε μου είπε πψς την πρώτη μέρα θα είναι υποτονικη και μετα θα συνελθει. Όντως από εχθες δεν ποναει, αλλα γιατι ειναι έτσι; Και άλλα σκυλάκια κανουν ετσι;

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
40
Μην ξεχνάς ότι υπεβλήθη σε επέμβαση. Μπορεί να πονάει ακόμα αλλά να μην το καταλαβαίνεις. Τα σκυλιά είναι αρκετά στωικά, και δεν δείχνουν σημάδια φυσικού πόνου. Κανένα σκυλί δεν αντιδράει με τον ίδιο τρόπο. Η δικιά μου, την τρίτη ημέρα από την επέμβαση έκανε agility στα χωράφια. Μίλα με το γιατρό σου και κάνε υπομονή.

Maya81

New Member
21 Φεβρουαρίου 2017
4
0
44
Μην ξεχνάς ότι υπεβλήθη σε επέμβαση. Μπορεί να πονάει ακόμα αλλά να μην το καταλαβαίνεις. Τα σκυλιά είναι αρκετά στωικά, και δεν δείχνουν σημάδια φυσικού πόνου. Κανένα σκυλί δεν αντιδράει με τον ίδιο τρόπο. Η δικιά μου, την τρίτη ημέρα από την επέμβαση έκανε agility στα χωράφια. Μίλα με το γιατρό σου και κάνε υπομονή.
Ευχαριστώ πολύ!