Μετακίνηση τσιπ μέσα στο σώμα του σκύλου

DimiAna

Member
10 Δεκεμβρίου 2018
7
0
Καλημέρα!
Είμαι καινούργια στο φόρουμ και ομολογώ μέσα από την τεράστια θεματολογία σας μου έχουν επιλυθεί πολλές απορίες.
Δεν βρήκα όμως κάτι που να απαντάει στο εν λόγω θέμα μου.
Έχει τύχει σε κάποιον να έχει μετακινηθεί το τσιπ από τη αρχική του θέση σε κάποιο άλλο σημείο μέσα στο σώμα του σκύλου του; Και μάλιστα να είναι σε θέση να το πιάνει κιόλας;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση!

DimiAna

Member
10 Δεκεμβρίου 2018
7
0
Αυτό ακριβώς! Το βάλαμε στον ώμο (πίσω από το αριστερό πόδι) και βρέθηκε μπροστά στο στέρνο σχεδόν ανάμεσα στα πόδια!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Αυτό ακριβώς! Το βάλαμε στον ώμο (πίσω από το αριστερό πόδι) και βρέθηκε μπροστά στο στέρνο σχεδόν ανάμεσα στα πόδια!
Δεν ειναι συνηθες αλλα δεν αποκλειεται κιολας. Και μενα μου εχει τυχει να μετακινηθει απο την αριστερη πλευρα του λαιμου, μπροστα.

• Like
Reactions: Nizinny

DimiAna

Member
10 Δεκεμβρίου 2018
7
0
Η αλήθεια είναι πως όσο κι αν το έψαξα δε βρήκα ανάλογη καταχώρηση ούτε εδώ ούτε και στο google. Είναι κάτι που με προβλημάτισε πολύ αλλά τουλάχιστον έχει συμβεί και σε άλλους.
Τώρα χαλάρωσα κάπως!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.575
6.003
Πειραιάς
κι εγω εχω διαβασει σε βιβλιο (δε θυμαμαι σε ποιο :rolleyes: ) οτι εχει μετακινηθει και γι' αυτο το λογο προτιμουν το τατουαζ.

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Η αλήθεια είναι πως όσο κι αν το έψαξα δε βρήκα ανάλογη καταχώρηση ούτε εδώ ούτε και στο google. Είναι κάτι που με προβλημάτισε πολύ αλλά τουλάχιστον έχει συμβεί και σε άλλους.
Τώρα χαλάρωσα κάπως!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Να χαλαρωσεις πολυ, οχι απλα καπως! Ενα ξενο σωμα κανει βολτες κατω απο το δερμα του σκυλου σου(y)
Τι πιο φυσιολογικο απο αυτο; Μια χαρα θα ειναι;)

• Like
Reactions: stefanosk