Μετρηστε και θαυμαστε!!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Τα μωρουλια μεγαλοσαν και εκλεισαν τις 8 εβδωμαδες!
Χτες εκαναν εμβολια και τους εβαλαν Τσιπ, σημερα θα ερθει η εποπτης εκτροφης του ομιλου για την τελικη αξιολογιση και δηλοση γεννας και προς το τελος της εβδωμαδας μετακομιζουν τα πρωτα κουταβουλια στα καινουργια σπιτια τους και μεχρι τελος του μηνα θα εχουν μετακομισει τα περισσοτερα.
Καποια (3 απο τα 12) παραμενουν στο σπιτι της εκτροφεας μεχρι της 12 Ιουλιου- επειδη πανε πρωτα διακοπες οι νεοι ιδιοκτητες.
Χτες γνωρισαν ενα αλλο Bulldog ( αυτο απο το IKEA) και το ξεκαναν!!
http://video.google.de/videoplay?docid=5532814238398164642&hl=de

Και μερικες τελικες φωτογραφιες :
κοινονικοποιηση με ξενα παιδακια (τους καλει παντα, οταν εχει γεννα η φιλη μου!!)

ωρα φαγητου

παλη με την θεια Νελε

Μικρα- αλλα ξερουν πως να ποζαρουν

για να ξερει αργοτερα τι να κανει με παπουτσια!!!

Χτες μιλισα με την φιλη μου! Μου ειπε, οτι αυτη η γεννα ηταν το κατι αλλο, εντελος διαφορετικα κουταβια, πιο οριμα απο τις αλλες 3 γεννες γαλλικων που ειχε πριν απο αυτα.
Επειδη κοπιασε παρα πολυ για να τα μεγαλωσει, κρεμεται η καρδια της ιδιαιτερα σε αυτα τα κουταβουλια- αλλα επειδη ειναι και παρα πολυ ζωηρα και εχουν αρχισει να κανουν και σοβαρες ζημιες (ο αντρας της καθε μερα πρεπει να επισκευαζει κατι στο σπιτι η στην αυλη!!!) χαιρεται και οταν θα εχει παλι την ησυχια της- οσο αυτο ειναι δυνατον, οταν εχει κανεις μια αγελη 10 σκυλιων!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Μου θυμίζουν τόσο πολύ οι φωτογραφίες σου Αντριάννα την εκτροφέα της Μάγιας μας. :D Ίδια ακριβώς κατάσταση.Η τελευταία γέννα ήταν 11 κουτάβια.Χαμός.Αλλά χρόνο για φωτογραφίες και βίντεο βρίσκουν πάντα :lol: Απορώ με το κουράγιο τους και την όρεξή τους.Εγώ όχι φωτογραφίες δεν θα είχα κουράγιο να βγάλω και να τις μοιραστώ με φίλους αλλά ούτε καν να ανάψω την φωτ.μηχανή :lol:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
keyman said:
Μου θυμίζουν τόσο πολύ οι φωτογραφίες σου Αντριάννα την εκτροφέα της Μάγιας μας. :D Ίδια ακριβώς κατάσταση.Η τελευταία γέννα ήταν 11 κουτάβια.Χαμός.Αλλά χρόνο για φωτογραφίες και βίντεο βρίσκουν πάντα :lol: Απορώ με το κουράγιο τους και την όρεξή τους.Εγώ όχι φωτογραφίες δεν θα είχα κουράγιο να βγάλω και να τις μοιραστώ με φίλους αλλά ούτε καν να ανάψω την φωτ.μηχανή :lol:
Ασε!! Και εγω απορω! Τα εχει δει ολα η καιμενη!!
Παλια γραφαμε μεγαλα μαιλς, 2-3 φορες την εβδομαδα- τωρα μιλαμε στο τηλεφωνο μια φορα, και αυτο συνηθος οχι με την πρωτη!!!! :wink:

Κατι μου ειπε χτες :
καθε πρωι που κατεβαινει στο "κουταβοδοματιο", μαζευει περιπου 1 ωρα ακαθαρσιες ( στην διαρκεια της νυχτας, απο της 23 το βραδυ μεχρι της 6 το πρωι, κανουν περιπου 2 φορες κακακια ο καθενας που μας κανει 24 ναρκες, και καμποσες λιμνουλες- βεβαια μετα παιζουν και τρεχουν αναμεσα σε αυτα και αναλογος ειναι και η κατασταση του δωματιου και των μικρων μετα!!!) σφουγαριζει, στρωνει καινουρες κουβερτες και πετσετες στα καλαθια και κρεβατια και καθαριζει τα μικρα!
Ευτυχος που ηταν καλος ο καιρος και δεν ηταν χειμονιατικη γεννα!!
Ετσι στην διαρκεια της ημερας πανε ηδη ολα εξω στον κηπο για της ανακγκες τους!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78