Με γείωσε ο κτηνίατρος

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ελένη,το ότι σου μίλησε έτσι ο κτηνίατρος δεν σημαίνει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου!

Η εγχείρηση έγινε και το μέλλον θα δείξει αν και κατα πόσο θα το δεχθεί ο οργανισμός του μικρού!

Σε αυτά τα πράγματα βλέποντας και κάνοντας πας, δόξα τω θεό υπάρχουν ουκ ολίγα πράγματα για να κάνεις οσον αφορά το πρόβλημα του Έκτορα!

Θα ψαχτείς και θα κάνεις ότι μπορείς!Γι'αυτό σύνελθε λίγο γιατί σε βλέπω πολλές μέρες τώρα που είσαι ανήσυχη!

Υπάρχουν λύσεις!Μπορείς να διατηρήσεις τον σκύλο πολύ καλά!Θέλει συνδυασμό 2-3 πραγμάτων!Θα τον βρεις αυτόν τον συνδυασμό!

Γι'αυτό σου ξαναλέω σύνελθε λίγο και μην πέφτεις έτσι!

nayaz

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2011
69
0
με ομοιπαθητική το έψαξες; μήπως δείτε το πρόβλημα απο άλλη οπτική γωνία. η ομοιπαθητική αγγίζει και το ψυχικό κομμάτι. τώρα για κρήτη δεν ξέρω ομοιπαθητικούς, δες στο ομοιπαθητικός κτηνίατρος μπορεί να βοηθηθείς! ευχομαι γρήγορα να βρείτε την ιδανική λύση για εσας.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Tangerin,καλα εκανες και το ανελυσες,ετσι ειναι,το ειπα πιο απλα.

Οσο αφορα να κανει ο σκυλος κακο στον ευατο του επειδη δε θα ποναει λογω αντιφλεγμονοδων,θα φροντισω να μην το κανει.Καλα,κι απο μονος του δεν πηδουσε ποτε σα κατσικι.Νορμαλ πραγματα.Τωρα,αν τρεξει και λιγο παραπανω απο τη χαρα του,δε θα καθορισει πραγματα.

Στελιο,δε με ξερεις αλλα με εχεις πιασει.Μαλλον θελω λιγο χρονο να συντονιστω.Απογοητευτηκα πολυ παντως.Οσο αφορα την εγχεριση,αδικα εγινε.Ο σκυλος τρεμει χειροτερα.Σα να μην εγινε.Τουλαχιστον ρωτησα τον εδω γιατρο αν υπαρχει περιπτωση να του εκανε κακο και μου το αρνηθηκε.Απλα δε βελτιωσε τιποτα.

Οσο θυμαμαι ποσο με ειχε ενθαρρυνει ο χειρουργος!Οτι δεν εχει παθει ζημια ο σκυλος,οτι θα αποσυμφοριστει γρηγορα,οτι θα ειναι σα να ξεναγεννηθηκε...τελοσπαντων...

nayaz,ποια ομοιοπαθητικη.Εδω ψαχνω να βρω συμβατικο γιατρο για τα απλα...Η ομοιοπαθητικη ειναι ψιλα γραμματα....

milva,το γνωριζω.Δινω και zantak μαζι.

Παιδια,σας ευχαριστω ολους πολυ...

Last edited:

bella

Member
7 Φεβρουαρίου 2011
18
0
37
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
αν με το να τον κοιμησουν εννοεις αυτο που σκεφτηκα δεν θα ελεγα ποτε κατι τετοιο... εννοω μονο να γινεται καλυτερα χωρις να περναει τις ταλαιπωριες των γιατρων.. αφου τα αντιφλεγμονωδη τον ανακουφιζουν κ αυτον κ εσενα θα γινουν καλυτερα δεν μπορει... :) φιλια στον ομορφο!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Λυπάμαι πολύ που ο σκύλος σου υποφέρει, και πληρώνεις το λάθος σου τόσο ακριβά σε ψυχικό κόστος κυρίως, στην θέση σου δεν θα ταλαιπωρούσα άλλο το ζώο μου, θα έκανα ότι κάνεις προσπαθώντας να εξαλείψω τον πόνο και θα έβλεπα την πορεία του για οποιεσδήποτε αποφάσεις θα έπρεπε να πάρω, ελπίζω να τα καταφέρετε και να δεις αποτελέσματα. :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγώ δύο πράγματα έχω να πω..να πάρεις και άλλη γνώμη..έχω δει περιπτώσεις εκεί που τα σηκώνει ο ένας τα χέρια ψηλά να τα "κατεβάζει" άλλος με μεγάλη επιτυχία..

Επίσης να ξέρεις πως το πάγκρεας είναι "ύπουλο"..

p.s. Προσοχή με τα αντιφλεγμονώδη γιατί όντως μπορεί να υπερεκτιμά τις δυνάμεις του και να χειροτερέψουν τα πράγματα..

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Επειδί μου έχει τύχει να έχω σκύλο με πρόβλημα υγείας, είδα ότι ο σκύλος κι εγώ περνάμε καλύτερα όταν πια το πάρεις απόφαση.
Δεν ήρθε και το τέλος, μη τρελαθούμε!
Προσπάθησε να περάσει τα επόμενα χρόνια μαζί σου άνετα χωρίς ταλαιπώριες και όχι να νιώθει συνέχεια την λύπη απο πλευράς σου και να τον κουράζεις ψυχολογικά...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δεν πιστευω οτι γινεται τιποτα αλλο.Και το γιατρο που του εκανε την εγχειριση πηρα και μου ειπε οτι δε σηκωνει τιποτα αλλο στο συγκεκριμενο σημειο.Του εκανα πολλες ερωτησεις,γενικα και για το υπολοιπο σωμα του,τον ειδα να μη μπορει να μου απαντησει.Λιγα ελεγε απο εδω,λιγα απο την αλλη...

Ηδη ειναι καλυτερα με τα ανιφλεγμονωδη και το καλο ειναι οτι δεν ειναι κορτιζονουχα.Δε χρειαζονται ακομα.Τρωει κτηνιατρικη τροφη και βλεπουμε...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Υπομονή, θα δεις. Στο κάτω-κάτω μπορεί να φτάσει και στην Ελλάδα η θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα, τουλάχιστον να καλυτερέψουν οι κλειδώσεις και οι χόνδροι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87