Με λένε Ορφέα....

Orpheas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2017
87
150
Uppsala/Sweden
Γειά σας και από μένα!

Το όνομά μου είναι Ορφέας και μένω μόνιμα στην Uppsala (Σουηδία)! Αγαπώ κάθε τι που κινείται και έχει ζωή σε αυτόν τον πλανήτη και σέβομαι τη ζωή ΄και την φύση γενικότερα! Πριν λίγες μέρες απέκτησε η οικογένεια μου ένα νέο μέλος και είμαστε χαρούμενοι! Το όνομά της είναι Μaya και είναι ακόμα κουταβάκι (τριών μηνών) και ράτσας (Alaskan Malamute)! Αγαπώ αυτή τη ράτσα μιας και έχουμε παράδοση σαν οικογένεια με τις βόρειες ράτσες και τα εργατικά σκυλιά! Η Μaya είναι το ένα από τα εννιά ¨αδερφάκια 5 αγοράκια και 4 κοριτσάκια)" που γεννήθηκαν στο Jönköping (Σουηδία)! Από την πρώτη στιγμή που την είδα την ήθελα ...έτσι πήραμε την απόφαση και την πήραμε! Θεωρώ αν και γνωρίζω την ράτσα αυτή να φανώ χρήσιμος στο dogforum.gr αλλά και να μάθω περισσότερα κι εγώ για πράγματα που μου ξεφεύγουν!

Με φιλική διάθεση σεβασμό και αγάπη για τους "πιστούς μας φίλους"

Maya2.jpg

Efthimis98

Member
27 Νοεμβρίου 2016
20
15
27
Τέλειο τοπίο, τέλεια η Μάγια, τέλεια απαθανάτιση! Να σου ζήσει και να τη χαίρεσαι τη μικρή. Είναι πανέμορφη και πραγματικά με μάγεψε! Με βλέπω να έρχομαι Ουψάλα χαχαχα. :ROFLMAO:

Orpheas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2017
87
150
Uppsala/Sweden
Τέλειο τοπίο, τέλεια η Μάγια, τέλεια απαθανάτιση! Να σου ζήσει και να τη χαίρεσαι τη μικρή. Είναι πανέμορφη και πραγματικά με μάγεψε! Με βλέπω να έρχομαι Ουψάλα χαχαχα. :ROFLMAO:
Σε ευχαριστώ Efthimis98 και άντε ανέβα Ουψάλα να πάμε για δρομολόγια με malamute και hasky

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Είναι κούκλα η μικρή σου Μάγια! Να τη χαίρεσαι! Αλλά είσαι απαράδεχτος Ορφέα: μόνο 3 φωτογραφίες? Αγαπάμε κουταβίνια και θέλουμε πολλές φώτο

• Like
Reactions: noni_papa

ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Τι ΥΠΕΡΟΧΟ πλασματάκι είναι αυτό?!?!?!?! :love::love::love::love::love:
Πωπωωω... ζηλεύωωωω ;)
Φτου φτου..... να τη χαίρεσαι τη Maya σου!

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Κι όταν με το καλό κάνετε κι εκείνα τα δρομολόγια που έλεγες, ανέβασε και κάνα βίντεο...

Γενικώς ανέβαζε, μην ντρέπεσαι... :p:D

• Like
Reactions: l.Kyveli

Annaki

Member
26 Ιανουαρίου 2017
22
1
39
Ειναι τοσο μα τοσο γλυκια και πανεμορφη να σου ζήσει!!!! Είναι καταπληκτική!!!!