Με τη σκυλιτσα που γεννησε.

georgakakis

Member
21 Απριλίου 2021
13
17
75
Γεια σας. Εδω & ενα μηνα περιπου, γεννησε μια αδεσποτουλα στο χωριο, επτα κουταβακια....Τα γεννησε σε ενα σπιτι στη γειτονια, οπου μενει ενα παιδι & ο οποιος θα φυγει σε λιγες μερες για την Αθηνα, οπου μενει μονιμα με τους γονεις του. Στο διαστημα αυτο του ενος μηνος, καταφεραμε με τη φιλοζωικη Λαμιας & τον τοπικο μας Δημο-τον αρμοδιο Αντιδημαρχο-να ερθουν στο μικρο χωριο μας, να παραλαβουν την σκυλιτσα με τα επτα μωρα της & να την στειρωσουν...Ας πουμε οτι μεχρι εδω ολα καλα....Αυτες τις μερες ομως,μαθαινω, εγω ειμαι Αθηνα οπου πηγαινω καπου καπου στο χωριο, οτι θα επιστρεψουν στο χωρο που παραλαβανε τη σκυλιτσα & τα μωρα. Ιδου το προβλημα: Τι θα απογινουν τα κουταβακια εκει στο χωριο ? Εκει δεν υπαρχουν φιλοζωοι, οταν γενιουνται τα μωρα, γιατι σκυλια εχουν σχεδον ολοι, τα τσουβαλιαζουν & τα ριχνουν στον καιαδα(ντροπη τους...), αυτοι ειναι οι νομοι τους εκει πανω.....Αρα ποια θα ειναι η τυχη των κουταβιων ? Φοβαμαι πως θα εχουν την ιδια τυχη....& ειναι ενος μηνος....Στην Λαμια μου ειπαν πως δεν εχουν χωρους να τα κρατησουν & να φροντισουν για τα περεταιρω....Και θελω ακομα να σας ρωτησω: Τωρα που στειρωθηκε η μαμα τους, μπορουνε ακομα αυτα να τρωνε γαλα απο αυτην ? Να μην σας κουραζω αλλο.Απλα ηθελα την γνωμη σας για το θεμα που εχει προκυψει στο χωριο μας, στην επαρχια & το οποιο δεν ξερω αν μπορει να βρεθει λυση.Σας ευχαριστω.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.919
5.307
patra
grdane.blogspot.com
ποιος κτηνιατρος αποφασιζει να στειρωσει σκυλιτσα που θηλαζει? ποσο φιλόζωοι είναι αυτοί που προβαίνουν σε αυτή την πράξη?

georgakakis

Member
21 Απριλίου 2021
13
17
75
Τι να σας πω τωρα....Βρισκομαι μακρυα απο την πολη της Λαμιας....ειμαι Αθηνα....Θα μαθω λεπτομερειες για το ολο θεμα & θα ενημερωσω εδω....Υπαρχει μια ελπιδα να μην την εχουν στειρωσει ακομα τη μαμα τους, θα δουμε....σας ευχαριστω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.