Γεια σας. Εδω & ενα μηνα περιπου, γεννησε μια αδεσποτουλα στο χωριο, επτα κουταβακια....Τα γεννησε σε ενα σπιτι στη γειτονια, οπου μενει ενα παιδι & ο οποιος θα φυγει σε λιγες μερες για την Αθηνα, οπου μενει μονιμα με τους γονεις του. Στο διαστημα αυτο του ενος μηνος, καταφεραμε με τη φιλοζωικη Λαμιας & τον τοπικο μας Δημο-τον αρμοδιο Αντιδημαρχο-να ερθουν στο μικρο χωριο μας, να παραλαβουν την σκυλιτσα με τα επτα μωρα της & να την στειρωσουν...Ας πουμε οτι μεχρι εδω ολα καλα....Αυτες τις μερες ομως,μαθαινω, εγω ειμαι Αθηνα οπου πηγαινω καπου καπου στο χωριο, οτι θα επιστρεψουν στο χωρο που παραλαβανε τη σκυλιτσα & τα μωρα. Ιδου το προβλημα: Τι θα απογινουν τα κουταβακια εκει στο χωριο ? Εκει δεν υπαρχουν φιλοζωοι, οταν γενιουνται τα μωρα, γιατι σκυλια εχουν σχεδον ολοι, τα τσουβαλιαζουν & τα ριχνουν στον καιαδα(ντροπη τους...), αυτοι ειναι οι νομοι τους εκει πανω.....Αρα ποια θα ειναι η τυχη των κουταβιων ? Φοβαμαι πως θα εχουν την ιδια τυχη....& ειναι ενος μηνος....Στην Λαμια μου ειπαν πως δεν εχουν χωρους να τα κρατησουν & να φροντισουν για τα περεταιρω....Και θελω ακομα να σας ρωτησω: Τωρα που στειρωθηκε η μαμα τους, μπορουνε ακομα αυτα να τρωνε γαλα απο αυτην ? Να μην σας κουραζω αλλο.Απλα ηθελα την γνωμη σας για το θεμα που εχει προκυψει στο χωριο μας, στην επαρχια & το οποιο δεν ξερω αν μπορει να βρεθει λυση.Σας ευχαριστω.