Μια γνωστή μου είναι συλλέκτρια ζώων


Ευαγγελία1987

Well-Known Member
20 Απριλίου 2018
77
33
Ντρέπομαι που το λέω, μια υπερήλικη γνωστή μου ετών είναι συλλέκτρια ζώων :(.

Έχει 25 σκυλιά πεταμένα σε χωράφια δικά της ή στους δρόμους σε περιοχές γύρω απο την πόλη. Άλλα τοσα έχει 90χρονος θείος της πεταμένα στον πρώην κήπο της βίλας του. Μη φανταστείς χλίδα. Νυχτερίδες και αράχνες, γλυκειά μου :eek:, και μέσα ένας κύριος που ίσα που αυτοεξυπηρετείται.

25 είναι όσα έχει βρεί έως σήμερα, μείον την Ελένη, μείον και τα αντικείμενα συλλογής που χτυπήθηκαν απο αμάξι, αρρώστησαν και δεν ξέρει γιατί, κατασπαράχθηκαν απο άλλα αντικείμενα της συλλογής της, ή πέθαναν απο γήρας.

Η γνωστή μου είναι κατά των υιοθεσιών. Παλιά κανόνιζε υιοθεσίες σε Αγγλία και Καναδά, και τα τελευταία χρόνια που δεν το έχει σαν επιλογή, τα σκυλάκια μεγαλώνουν, και γεράζουν ή σκοτώνονται. Αυτό, διότι θεωρεί οτι οι Έλληνες δεν φροντίζουμε τα ζώα. Μιλάμε τακτικά μόλις εδώ και λίγους μήνες. Της έχω εξηγήσει οτι είναι εγκληματικό να μην ψάχνει υιοθεσίες. Έστω για τα νεαρά ζώα.


Της έχω εξηγήσει οτι είναι εγκληματικό να μην ψάχνει υιοθεσίες. Της έχω εξηγήσει οτι η ζωή δεν είναι μόνο μια μπουκιά φαί. Eπίσης, περίμενα να καταλάβει μόνη της οτι τα νεαρά ζώα δεν έχουν κανένα μέλλον στα χέρια υπερηλίκων.....