Μια καλησπέρα κι απο μένα!

ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Καλησπέρα απο μια "πρώην" μαμά σκύλου.
Και λέω "πρώην" γιατί δυστυχώς ο αγαπούλης μας που άκουγε στο όνομα Κούκι, δεν βρίσκεται πια στην αγκαλία της οικογένειας μας, χάρη στην ηλιθιότητα ενός ασυνείδητου οδηγού που τον χτύπησε τρέχοντας σαν τρελός και τον εγκατέληψε λίγο πιο πέρα απ' τον έκλπηκτο και σοκαρισμένο μπαμπά μου!!!!
Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέριες και χαρακτηρισμούς μιας κι αυτο το μήνυμα είναι απλά για να χαιρετίσω τα μέλη αυτής της παρέας.

Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα κατοικίδια πάσης φύσεως και φυσικά σκυλάκια.
Όλα τα γατάκια και τα σκυλάκια που είχα στα χρόνια που πέρασαν ήταν αδέσποτα και ήταν εκείνα αυτά που με έβρισκαν και ζούσαν μαζί μας μέχρι που τα χρόνια ή κάποια ανίατη αρρώστια τα έπαιρνε απο κοντά μας.
Σήμερα, δυομιση εβδομάδες αφού "χάσαμε" τον Κούκι απο κοντά μας, είμαι σε θέση να σκέφτομαι πως θα ήθελα να έχω και πάλι κοντά μου ένα σκυλάκι. Όχι για να αντικαταστήσω τον Κούκι. Αυτό δεν γίνεται...... Απλά για να απαλύνει η πληγή της απώλειας...... να γεμίσει και πάλι η αγκαλιά που τόσο λαχταρά να σφίξει ένα όμορφο μουτράκι μέσα της και να δώσει αγάπη. Παλεύω μερικές φορές μέσα μου και νιώθω τύψεις που νιώθω την ανάγκη να έχω και πάλι ένα σκυλάκι κοντά μου........ αλλά μου λείπει. Μου λείπει ο Κούκι...... μου λείπει η παρέα του....... μου λείπει το γαύγισμα μου και τα ατελείτα φιλιά του μόλις γύριζα σπίτι απ τη δουλειά....... μου λείπει η πανέμορφη μουσουδίτσα του!

Ζητώ συγνώμη για το μεγάλο κείμενο...... είπα να σας πω απλά πως χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτής της παρέας και να συστηθώ και τελικά κατέληξα και πάλι να "μιλάω" ατελείωτα για εκείνον. Εσείς όμως που έχετε σκυλάκια, μάλλον μπορείτε και να με καταλάβετε!

Καλώς σας βρήκα λοιπόν! θα τα λέμε συχνά φαντάζομαι! :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας κι εύχομαι ο πόνος να σταματήσει γρήγορα και να μείνουν μόνο οι καλές αναμνήσεις. Μια μικρή απορία. Πως βρέθηκε ο Κούκι στο δρόμο του ασυνειδητου οδηγού που τον χτύπησε τρέχοντας;

ΤLilith

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2016
153
362
Αθήνα
Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας κι εύχομαι ο πόνος να σταματήσει γρήγορα και να μείνουν μόνο οι καλές αναμνήσεις. Μια μικρή απορία. Πως βρέθηκε ο Κούκι στο δρόμο του ασυνειδητου οδηγού που τον χτύπησε τρέχοντας;

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Εύλογη η απορία σου. Ο Κούκι ήταν έξω με τον μπαμπά μου για να πάνε την καθιερωμένη απογευματινή τους βόλτα. Μόλις είχαν βγεί απ' το σπίτι κι ο μικρούλης ότι είχε κατέβει απ' το πεζοδρόμιο.
Δεν ξέρω τι ακριβώς σκεφτόταν εκείνος ο οδηγός κι αν το έκανε επίτηδες να περάσει τόσο "ξιστά" απ' το πεζοδρόμιο, μιας κι ο γλυκός μου δεν πρόλαβε καλά καλά να πατήσει στο οδόστρωμα (εξάλλου τον κρατούσε ο μπαμπάς μου απ' το λουρί και δεν θα μπορούσε να είχε ξεφύγει στο δρόμο). Το σίγουρο είναι οτι χτύπησε το σκυλάκι μας στον αριστερό κρόταφο, μάλλον με τον προφυλακτίρα του. Το μόνο που μπορούσα να δω και μαρτυρούσε ότι ο Κούκι χτυπήθηκε απ' το αυτοκίνητο (εκτός απ' τις μαρτυρίες της γειτονιάς δλδ) ήταν το αιματοματάκι κοντά στο φρύδι. Δυστυχώς ο μπαμπάς μου είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να θυμηθεί τις λεπτομέρειες κι ακόμη πιο δυστυχώς δεν πρόλαβαν όσοι ήταν εκεί στο συμβάν να πάρουν πινακίδες!!
Αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι ότι ο άνθρωπος αυτός δεν φρέναρε καν και φυσικά δεν σταμάτησε να δει τι είχε κάνει!
Τέλος πάντων.... τίποτα δεν φέρνει τον Κούκι μας πίσω.
Εύχομαι μόνο να έχεις δίκιο και πραγματικά να ξεθωριάσουν οι άσχημες εικόνες απ' τις πρώτες εκείνες στιγμές. Η δική μου ευχή είναι να μην ζήσει ΠΟΤΕ κανείς κάτι ανάλογο!

Καλό απόγευμα σε όλους!

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Καλώς ήρθες κ λυπάμαι για τν απώλεια σου. Εύχομαι ν μπορέσεις ν δώσεις τ στοργή κ τν αγάπη σου σ μία άλλη ψυχούλα όταν νοιώσεις έτοιμη

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
38
Thessaloniki
Καλο ταξιδι στην ψυχουλα:cry:...
Σιγουρα καποιο αλλο σκυλακι περιμενει την αγκαλια σου οταν εισαι ετοιμη.