Μοιάζουμε στον... «καλύτερο φίλο του ανθρώπου»

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
εμενα οσοι με ξερουν και ξερουν και το σκυλο μου,μου λενε οτι μου μοιαζει στο χαρακτηρα...και μου τα εχουν επισημανει και ολας...:p

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Ναι κάτι νομίζω οτι παίρνουν και από τον χαρακτήρα μας, την νευρικότητα ή την ηρεμία αντίστοιχα, δεν το συζητώ.

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
απο μενα εχει παρει σιγουρα την νευρικοτητα μου,αλλα ειναι και πεισματαρης πολυ οπως ειμαι και εγω και θελει να περναει και παντα το δικο του..:p:D

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Θα έλεγα ότι συνήθως διαλέγουμε σκύλο που μας "μοιάζει" ή μας ταιριάζει.
Έτσι και θα έπρεπε δηλαδή.

Οπότε λογικά βλέπουμε κάτι δικό μας σε αυτόν και αντίστροφα.

Επίσης πολλές φορές βλέπουμε αυτό που θέλουμε να δούμε , τον σκύλο να μας μοιάζει στην προκειμένη.

Φανταστείται έναν ήρεμο , πράο άνθρωπο που του αρέσει να διαβάζει ένα βιβλίο στην ηρεμία του σπιτιού του , με διακριτική μουσική υπόκρουση να πάρει/καταλήξει με ένα Boxer?! :rolleyes:

Πόσο μπορεί να μοιάσουν?...Ίσως όταν το Boxer πατήσει τα 12 χρόνια , αλλά και πάλι δύσκολα. :D

Σε ποιές στιγμές τους και για ποιά χαρακτηριστικά τους επιλέγουμε να λέμε ότι μας μοιάζουν?

Ακόμα μη ξεχνάμε πως τα σκυλιά συγκεκριμένης φυλής έχουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό κοινά χαρακτηριστικά (όχι μόνο μορφολογίας).

Πάντως σίγουρα ο σκύλος μας , το πως είναι (εμφανισιακά , πόσο φροντισμένος ή όχι , πόσο κακομαθημένος ή όχι , κλπ.) και το ποιός είναι (τι φυλής) , "δίνει" κάποια στοιχεία για το ποιοί είμαστε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78