Μονο για ενηλικες : σκληρες φωτο


Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
κανενας δν ειπε οτι ηταν τυχερος π ειδε οτι ειδε. μινιπινι κανε μ την χαρη π θα μ μαθεις κ αρχες επικοινωνιας. προκληθηκα με ειρωνικα σχολια κ αντεδρασα ετσι. μαθε να αντιλαμβανεσαι τι διαβαζεις τοτε. κ κλτρ να μην ξανασχοληθεις με το θεμα εφοσον δν εισαι σε θεση να νιωθεις τα ερεθισματα. σεβαστες ολες οι αποψεις το ειπα απειρες φορες. αλλα ειρωνια οχι σε μενα. αυτα αλλου. οχι σε μενα. οπως δν ειρωνευομαι κ δν προσβαλλω δν γουσταρω κανεις να το κανει.
ευχαριστω πολυ
 


Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
πολυ σωστα diego. διαλογο καναμε απο χτες με επιχειρηματα. τπτ παραπανω. κ οταν αρχισαν οι ειρωνιες τοτε ειπα κ εγω μια κουβεντα παραπανω.
 


Landser

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
74
0
Μαραθωνας
Το αν οι ηγετες εκλεγονται απο τον λαο τα τελευταια χρονια ειναι μια αλλη ιστορια πολυ μεγαλη.Γιατι αν θεσουμε και το θεμα το τι επιλογη εχουμε στο να ψηφισουμε θα φτασουμε σε ενα σημειο που ολοι σχεδον οι ηγετες ανεξαρτητως αν ειναι δεξιοι η' αριστεροι υπακουουν σε καποιες ανωθεν εντολες στην λεγομενη νεα παγκοσμια ταξη.Φυσικα προσωπικη μου αποψη ειναι να το πιστευω αυτο αλλα ας μην γελιομαστε στο οτι η τυχη της χωρας μας η' της Ευρωπης βρισκεται στα χερια μας λογω της ψηφους μας.Ολα ειναι κανονισμενα και τελεια σχεδιασμενα απο μια εκλεκτη ομαδα ανθρωπων.
Το οτι επικαλεστηκα καποια ονοματα μεγαλων μορφων της Ευρωπης δεν το εκανα για να δικαιολογησω καποιες σαφως ασχημες πραξεις των ευρωπαιων απενατι στο περιβαλλον η'στα ζωα αλλα επειδη εγινε καποια ατυχης συγκριση πολιτισμων που τα ισοπεδωνε ολα.
Οι ανατολιτικες φιλοσοφιες περα απο καποιες μικρες εξαιρεσεις υποστηριζαν την μαζικοτητα δηλ το κοινωνικο συνολο και οχι την μοναδικοτητα του ατομου.Υποστηριζαν το οτι αφου γεννηθηκες ετσι θα παραμεινεις και ετσι.Σε αντιθεση με την ευρωπαικη φιλοσοφια που ηταν υπερ της μοναδικοτητας και του δικαιωματος της ελευθεριας του ατομου.Αν και δε μου αρεσουν τετοιες συγκρισεις καθαρα και κοφτα οχι απλα θεωρω τους Ευρωπαιους φιλοσοφους ανωτερους απο τους Ανατολιτες αλλα ουτε καν τιθεται θεμα συγκρισης.
Τελος αφου θεωρουμε το οτι η κυνοφαγια ειναι το ιδιο πραγμα με την ορνιθοφαγια για παραδειγμα επειδη ετσι εμαθαν καποιοι λαοι και εμεις θα πρεπει να το δεχτουμε ας δεχτουμε και την ανθρωποφαγια κατι το λογικο αφου ετσι εμαθαν να ζουν..
Δεν εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν και ουτε επιμενω να πεισω καποιους για κατι απλα ειναι η αποψη μου και τιποτα αλλο.
 


Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
εγω να μιλησω για την Ελλαδα του Βυζαντιου και του βιαιου εκχριστιανισμου και την δυση των καθολικων και του επισης βιαιου εκχριστιανισμου και των σταυροφορων γενικοτερα , δηλαδη για την Ευρωπη του σκοταδισμου ;

ο σκυλος γιατι δεν πρεπει να τρωγεται ;

σε ποια χωρα αυτα με τα πιθηκια ;

δεν σε ειρωνευτηκε κανεις , μαθε τι ειναι ο αστικος μυθος

επιχειρηματα σου δωθηκανε

αυτα που εσυ λες εξαιρεσεις για την δυση πολλοι απο εδω μεσα σου λεμε οτι ειναι ο κανονας και δεν μας τα ειπανε , κατι ξερουμε και απο μονοι μας

θες να σου πω για την ποιοτητα ζωης στην κινα ; ο πατερας μου 2+χρονια εποπτευει κατι ναυπηγεια εκει

απο την μικρασιατικη καταστροφη και μετα το σοι απο την μερια της μητερας μου ζουνε στην Κενυα και στην Τανζανια και εγωμεχρι καποια ηλικια να σου πω παλι ποιοι καναν βαρβαροτητες ;

καπου μιλησες για σεβασμο στην φυση για αυτο σου ειπα για φυλες ...
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Εγώ βλέπω μια παντελής άγνοια επι της Ασίας και κρίμα γιατί πρόκειται περί μεγάλων πολιτισμών με σαφείς παρακαταθήκες στον παγκόσμιο πολιτισμό....
Συνοπτικά θα αναφέρω τους σαολίν και τον βουδισμό-το καράτε το τάεκβοντό και θα συνέχιζα με ακόμα πιό σημαντικές φάσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσοι θα καταλάβουν-

το πόσο έξυπνο είναι ένα ζώο και αν είναι χρησιμότερο ζωντανό απο ότι νεκρό άρα δεν το τρώμε δεν είναι πολιτισμένη θεώρηση των πραγμάτων...
Είναι μια απλούστατη μηχανιστική αντίληψη της πραγματικότητας
και αυτή ακριβώς η μηχανιστική αντίληψη (ευγενική προσφορά των Ευρωπαίων πλουτοκρατών-και μετέπειτα Αμερικανών) είναι που κατέστρεψε το οικοσύστημα και τώρα δεν ξέρουμε τι μας περιμένει...

Οι σύγχρονοι Ασιάτες βρίσκονται σε αυτά τα χάλια εξαιτίας των ευρωπαίων που φοβήθηκαν απο τον όγκο του πλυθησμού (ένα ντού να κάνουν μας φάγαν λάχανο)

Αλλά όχι -το βρίσκω ανεπίτρεπτο να λέμε απολίτιστους τους απόγονους του Κομφούκιου και τόσον άλλων επειδή τρώνε και σκύλους...Τα πεκινουά πάντως δεν τα έτρωγαν-τα είχαν για ιερά ζώα...
 


Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
αυτες ειναι σεβαστες αποψεις π ομως δν τις αποδεχομαι. αλλα τις σεβομαι. αλλο η ειρωνια ομως αλλο αυτο. επιχειρηματα δοθηκαν εκατερωθεν κ ειναι σημαντικο αυτο. η αντιπαραθεση ειναι μεσα στο διαλογο. συμβαινει παντου αυτο κ ειναι θεμιτο. ο καθενας λοιπον πιστευει οτι νομιζει πως ειναι σωστο. μεσα απο αυτο ολοι μαθαμε απο κατι νομιζω. αυτο ειναι το νοημα. καμια κοντρα κανενα σημειο τριβης. εξαλλου αυριο μπορει να συμφωνησουμε σε κατι αλλο ολοι εμεις π συγκρουστηκαμε μεσα στα πλαισια της αντιπαραθεσης στο συγκεκριμενο ποστ.
αυτο το λεω για να ξεκαθαρισω πως δν μπριζωθηκα με κανεναν στην ουσια. αν φανηκε κατι τετοιο ασ με συγχωρεσετε. ισως ημουν υπερβολικος οταν διαπιστωσα μια ειρωνια. εξαλλου δν μπορεις να δεις το υφος του αλλου εδω. αυτα απο μενα.
 


Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
και νικο μην μ λεσ να μαθω τι ειναι ο αστικος μυθος. σε παρακαλω πολυ. ;)
 


Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
οι κινεζοι και γενικα η ασια σιγουρα εχει και κρυβει σημαντικα πραγματα για την ανθρωποτητα.. αλλα οπως ειπε μια ψυχη το να καταναλωνουμε κρεας σκυλου , οπως καταναλωνουμε κοτες η προβατα και να το δεχομαστε ετσι απλα, ειναι οπως πρεπει να σεβομαστε καπιους που εμαθαν να τρωνε ανθρωπους και δεν διδαχτηκαν οτι ειναι ανεπιτρεπτο.
 




Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
διοτι ειναι χαμηλα στην τροφικη αλυσιδα. διοτι ειναι συντροφος ο σκυλος κ οχι μεζες. διοτι δν εχουν αναγκη να τρωνε σκυλους(με καποιες εξαιρεσεις π πραγματικα πεινανε) διοτι αυτο ειναι φρικιαστικο για το μεγαλυτερο ποσοστο του πλανητη. καλυφτηκες? ερχονται εδω κ εξαφανιζονται τα αδεσποτα . για να τα κανουν μεζεδακια. αυτο πιστευουμε αυτο λεμε. αυτα ειναι καποια απο τα επιχειρηματα μας. εσεισ διαφωνειτε. μαγκια σας. δν ειμαστε ολοι το ιδιο. υπαρχει η διαφορετικοτητα του ατομου. κ ειναι απολυτως σεβαστη. για σας τα τεκμηρια αυτα ισως δν επαρκουν. για μας ισως κ να περισευουν. οταν προβαλονται σε ντοκυμαντερ η οταν εχουμε παραδειγματα ανθρωπων π το εζησαν παυει να αποτελει αστικο μυθο η γενικοτερα μυθοπλασια. αυτα.
 


grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
Πάντως αγαπητέ Viper σε φαντάζομαι να κάθεσαι σε ένα σουβλατζίδικο να μουρμουρίζεις από μέσα σου ότι δεν έχεις ξανά φάει τέτοιο σουβλάκι ΩΩΩ θεέ μου , να μιλάς με το διπλανό σου για το πόσο πολιτισμένη είναι η δύση, και αυτό που καταβροχθίζεις με λαιμαργία να είναι κρέας σκύλου!!!! Πάντως ‘μαγκιά σου’.
 


Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
καλα απο τετοια αλλο τπτ. θυμαμαι μια καντινα παλιοτερα π δν ειχε αφησει σκυλο για σκυλο. καλος μαλακας κ αυτος. συνειδητα παντως δν θα εκανα τπτ. το παντως μαγκια σου ομως σε ποιο κοματι αναφερεται ?
 


Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
για τα αποθέματα τροφής το θέμα είναι λίγο περίεργο...βασικά υπάρχει μια υπερυπερκατανάλωση κρέατος στον δυτικό(πολιτισμένοι που λέγαμε) κόσμο
το οποίο κρέας τρέφεται όσο αναπνεει με χόρτα/δημητριακά-τα οποία θα μπορούσαν να θρέψουν πολύ περισσότερους ανθρώπους απο ότι σε μορφή κρέατος...
και κάπως έτσι πάει το όλο θέμα...
υπερυπερκατανάλωση είναι το πρόβλημα...
αν το ψάξεις πολύ θα δείς...
Αυτή είναι η αλήθεια.
Η βιομηχανία του κρέατος έχει κάνει τεράστια ζημιά στον πλανήτη.
Όσο για το θέμα σκύλος=φαϊ, ο καθένας από εμάς δεν θα είχε πρόβημα αν είχε σκυλάκια στο πιάτο του από παιδί, όπως είχε γουρουνάκια (που είναι και πιο έξυπνα ζώα από τους σκύλους).

Ο άνθρωπος συνηθήζει τα πάντα σχεδόν. Μην κρίνετε όμως από τις συνήθειές σας και μόνο. Κρίνετε με καθαρή λογική.
Είναι γενονός πως δεν είναι απαραίτητο να τρώτε κρέας κι όμως το κάνετε.
Είναι γεγονός πως το περισσότερο κρέας (και κοτόπουλο) που τρώτε προέρχετε από ζώα που ζουν φαρμακομένα σε απάνθρωπες συνθήκες και πεθαίνουν βασανισμένα.
Είναι γεγονός πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα υπερπληθισμού σκύλων σε πολλές "πολιτισμένες" χώρες (ΣΙΓΟΥΡΑ εδώ στην Ελλάδα).
Κι είναι γεγονός πως όσο "φρικάρουμε" όλοι με την σκέψη σκύλου στο φούρνο, φρικάρουν άλλοι με την σκέψη καλαμαράκια τηγανητά ή κουνέλι στιφάδο.

ΠΟΣΑ Ελληνόπουλα έχουν κατοικίδια κουνέλια;
Γιατί τότε τρώμε ακόμη κουνέλια;

Ναι, ο σκύλος έχει κάνει περισσότερα για την ανθρωπότητα από το οποιοδήποτε άλλο ζώο, και ναι, μόνο γι' αυτό νιώθω μιά βαθιά υποχρέωση να τον σεβαστώ, αλλά ειληκρινά δεν μπορώ να πω πως τα άλλα ζώα (που τρώμε αφού τα βασανίσουμε με χίλιους τρόπους πρώτα) το ΑΞΙΖΟΥΝ.

Πριν βρίσω τους Κινέζους (και μερικούς μόνο, γιατί ΔΕΝ τρώνε σκύλους σε όλα τα μέρη της Κίνας!) τα πρέπει να στολίσω χυδαία τους Ισπανούς που ακόμη έχουν ταυρομαχίες (καλύτερα να έτρωγαν σκύλους παρά αυτό!), τους Αμερικάνους που κατέστρεψαν τον Αμαζόνιο για να φτιάξουν μπέργκερς (καλύτερα να έτρωγαν σκύλους παρά αυτό) και όλους όσους έχουν άγρια ζώα σε κλούβες για κέρδος (με πρώτο στόχο το Sea World με τις φάλαινες όρκες) που κι εκείνοι καλύτερα να έτρωγαν σκύλους παρά αυτό....

Ασχοληθείτε με κάτι πιο σοβαρό (κι όσο ανοίγετε το μυαλό τόσο θα μεγαλώνει η λίστα των πιο σοβαρών θεμάτων).
 


Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
38
τα παραδειγματα αυτα εχουν κατατεθει τα περισοτερα. συμφωνω με το οτι ο σκυλος εχει προσφερει. και επισης κατακρινω σφαγεια κολαστηρια.
 


grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
Ασχοληθείτε με κάτι πιο σοβαρό (κι όσο ανοίγετε το μυαλό τόσο θα μεγαλώνει η λίστα των πιο σοβαρών θεμάτων).[/QUOTE]

Ναι ναι για πες μας το πιο σοβαρό.....
 


Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
ρατσιστης δν γινομαι . σε καμια περιπτωση. ουτε εθνικιστης. καμια σχεση. απλα ξερω πως στα ανεπτυγμενα μερη του πλανητη δν κανουν τετοια πραματα. στην πλειοψηφια τουλαχιστον.
ναι ναι, εμεις οι "ανεπτυγμενοι" κανουμε αλλα....
http://www.threesources.com/archives/Terrorist Atrocity in Hadith-Proper Attribution.jpg
 


Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
ακομα γιατι ειναι ανεπιτρεπτο και δεν πρεπει δεν λετε ομως
το λες για αυτο που ειπα γιατι ειναι ανεπιτρεπτο να τρωει ο ανθρωπος ανθρωπο; εισαι σοβαρος τωρα; να το κανουμε τοτε σαν καποια ειδη της θαλασσας που τρωνε απο το σωμα τους, αλλα αυτα εχουν ικανοτητα να το ξαναφτιαχνουν..
και παλι αν το λες για το σκυλο, ειναι ανεπιτρεπτο γιατι δεν ΔΙΜΗΟΥΡΓΗΘΗΚΕ για σιτιση, και ειναι ενα παρακλαδι του λυκου , με ΔΙΚΗ μας συμβολη στην διμηουργια αυτη, και ειναι για να εξυπηρετει σκοπους κυνηγιου, φυλαξης, εργασιας , συντροφιας κλπ κλπ. αν εφτιαξε ο ανθρωπος τον σκυλο για ολα αυτα, γιατι να τον τρωει; .. ενω τα προβατα τα γουρουνια και τα κουνελια κλπ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ και ηταν αποκλειστικα για την σιτιση μας. οι κοτες απο οτι ξερω ειναι απογονοι των δεινοσαυρων κατα μια εννοια.. αρα τρωμε ενα εξελιγμενο ειδος σαυρας.. διαμαρτυρηθηκε κανεις; ....
 




Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Υπαρχουν και αλλα συμπαθεστατα ζωα, οπως τα αλογα, που φυλανε, κυνηγανε, τρεχουν αγωνες, συμμετεχουν σε ευρεση και διασωση ανθρωπων και που τρογωνται επισης...
Μην εισαι απολυτος, οπως επισης μην εισαι απολυτος στο τι τρωγαμε χιλιαδες χρονια πριν...
Οι πολιτισμοι διαφερουν, και ο καθε λαος λαμβανει τη μορφωση και την εξελιξη που του "επιτρεπουν".

Οσο για την κοτα..

..πρόσφατα ανακαλύφτηκαν στοιχεία ότι η εξημέρωσή της είχε ξεκινήσει στο Βιετνάμ πριν από 10.000 χρόνια. (13.000 χρονια εχει που εξημεροθηκε ο σκυλος συμφωνα με καποιες ερευνες)
Από την Ινδία το εξημερωμένο πτηνό διαδόθηκε στην Περσία, τη Λυδία, μετά στη δυτική Μικρά Ασία και γύρω στον 9-8 αιώνα π.Χ. και στην Ελλάδα.
Ανηκει στην συνομοταξια των χορδοτων, ομοταξια πτηνων της ταξης των ορνιθομορφων της οικογενιας των φασιανίδων.
Αρα με 25 ειδη φασιανιδων, λεμε οτι υπαρχουνπολλες τετοιες σαυρες...;; μπαααα... Που ομως και ετσι να ειναι, γιατι να διαμαρτυρηθουμε ;
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καλά...μην σκάτε...σύντομα έρχεται η ώρα που ακόμα και το αρνί θα θεωρείτε ανήθικο να το τρώς...

πάμε πάλι στην περι ηθικής συζήτηση...

το καυμένο το αρνάκι...που τρέχει με τα αδερφάκια του στην πρασινάδα...και αφού το κρέας είναι "όχι και τόσο χρήσιμο διατροφικά" και το καυμένο κατσικάκι έχει δικαίωμα στην ζωή και τώρα που η becel έβγαλε γιαούρτι με πρωτείνες και αμινοξέα (σαν να τρώς μπριζόλα) κλπκλπκλπ
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.795
Μέλη
19.921
Νεότερο μέλος
Αργυρώ Π