Μπάκης ο τρομερός!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Kι επίσης Αvraki ότι σου είπε ο Nizinny ισχύει 100%! Ο μικρός πολεμιστής δεν είναι ηλικιωμένος, τα μικρόσωμα σκυλάκια ζουν μέχρι και 17 χρόνια συχνά!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.396
Κοίτα...το ότι "έμεινε" το σκυλί, δεν είναι και λίγο.
Αν έχετε εμπιστοσύνη στον γιατρό και τις εξετάσεις που έκανε, πάω πάσο.
Αλλιώς, δεν μπορεί να μην θέλει περαιτέρω ψάξιμο.
Φαντάσου να μην είχε επιμείνει η μαμά σου. Τι θα γινόταν;
Θα "ξύπναγε" κάποια στιγμή, από μόνος του; Η όχι; :rolleyes:

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ποια 17!! Εμείς θα πατήσουμε τα 30! Είδα τον Χάροντα στα μάτια, τον αντιμετωπίσαμε και του ρίξαμε άκυρο! :D xexexex

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Κοίτα...το ότι "έμεινε" το σκυλί, δεν είναι και λίγο.
Αν έχετε εμπιστοσύνη στον γιατρό και τις εξετάσεις που έκανε, πάω πάσο.
Αλλιώς, δεν μπορεί να μην θέλει περαιτέρω ψάξιμο.
Φαντάσου να μην είχε επιμείνει η μαμά σου. Τι θα γινόταν;
Θα "ξύπναγε" κάποια στιγμή, από μόνος του; Η όχι; :rolleyes:
Στον γιατρό έχουμε απόλυτη εμπιστοσύση, αναλαμβάνει τα σκυλάκια μας εδώ και 10 χρόνια! Τις εξετάσεις τις δείξαμε και στον γιατρό μας στην Αθήνα και του πήγαμε και τον Μπη να του ρίξει μια ματιά. Δεν του ξανακάναμε εξετάσεις βέβαια. Αλλά και ο άλλος ο γιατρός μας είπε ότι ήταν μια χαρά! Ούτε εκείνος μπορούσε να το εξηγήσει. Δεν μπορούσε κανένας απ' τους δύο ούτε να αποκλείσει κάτι ούτε να πει με βεβαιώτητα κάτι άλλο! Μας είπαν ότι είναι μια χαρά και χαίρει άκρας υγείας!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δε θέλω να σε ρίξω, με συγχωρείς.
Ο Φρέντυ μας μια φορά λιποθύμησε έτσι τέτοιο καιρό και όταν πήγαμε στον γιατρό -κι εμείς μετά απο δυο μέρες, γιατί του συνέβη στο χωριό- καταλάβαμε ότι δεν έφταιγε μόνο ο ήλιος που τον είχε βαρέσει, αλλά είχε πρόβλημα με την καρδούλα του.
Κάνε του αιματολογικές και ένα καρδιογράφημα να δεις.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
δεδομένου οτι δεν μπορούμε να ξέρουμε τις συνθήκες την στιγμή που τον είδε η μητέρα σου , θα το έλεγα απλά τύχη + η επιμονή της μητέρας σου ... ΄καλώς ή κακώς , ο θεούλης δεν μπορεί να βοηθήσει σε κάτι τέτοιο .

Περαστικά πάντως

Ενδιαφέρον περιστατικό

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Δε θέλω να σε ρίξω, με συγχωρείς.
Ο Φρέντυ μας μια φορά λιποθύμησε έτσι τέτοιο καιρό και όταν πήγαμε στον γιατρό -κι εμείς μετά απο δυο μέρες, γιατί του συνέβη στο χωριό- καταλάβαμε ότι δεν έφταιγε μόνο ο ήλιος που τον είχε βαρέσει, αλλά είχε πρόβλημα με την καρδούλα του.
Κάνε του αιματολογικές και ένα καρδιογράφημα να δεις.
Toυ κάναμε και αιματολογικές και καρδιογράφημα και ήταν μια χαρά! Κάποιες αρρυθμίες μόνο που απ' ό,τι μας είπε ο γιατρός δικαιολογούνται από την ηλικία του. Και σίγουρα κάθε χρόνο έχει τις κλασικές του εξετάσεις!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
δεδομένου οτι δεν μπορούμε να ξέρουμε τις συνθήκες την στιγμή που τον είδε η μητέρα σου , θα το έλεγα απλά τύχη + η επιμονή της μητέρας σου ... ΄καλώς ή κακώς , ο θεούλης δεν μπορεί να βοηθήσει σε κάτι τέτοιο .

Περαστικά πάντως

Ενδιαφέρον περιστατικό
Εσύ το λες τύχη εγώ το λέω "θεϊκή παρέμβαση"! :)

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Απιστευτη και υπεροχη η ιστορια σας!!! Απειρα μπραβο στη μαμα για την προσπαθεια και την επιμονη της! Να το χαιρεστε πολλα πολλα χρονια ακομα το Μπακακακι σας (ηταν το πρωτο που μου ηρθε οταν διαβασα το ''Μπακη'' :cool:)

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Ευχαριστούμε, ΜΑΝΟΥ! Ναι, η αλήθεια είναι πως η Veronica έγινε νονά! Το "Μπακάκι" μ΄αρέσει κι εμένα πολύ! :) Θα του το εφαρμόσω με το που επιστρέψω Ελλάδα!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Θεϊκή παρέμβαση η μαμά σου,ευτυχώς που σώθηκε!
Για να είμαι όμως ειλικρινής,αν ήμουν στη θέση σου, θα το έψαχνα περισσότερο απο ιατρικής απόψεως,θα πήγαινα δλδ και σε τρίτο γιατρό για περισσότερες εξετάσεις ίσως! Γιατί είναι και σε κάποια ηλικία το σκυλί και θα φοβόμουν μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Toυ κάναμε και αιματολογικές και καρδιογράφημα και ήταν μια χαρά! Κάποιες αρρυθμίες μόνο που απ' ό,τι μας είπε ο γιατρός δικαιολογούνται από την ηλικία του. Και σίγουρα κάθε χρόνο έχει τις κλασικές του εξετάσεις!
Φτου του, μωρέ, καλά να είναι! Απαξ και άρχισαν οι αρρυθμίες όμως, να περνάτε για ακρόαση.