Μπάνιο στη θάλασσα

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Επαναφέρω το θέμα μετά απο 2 χρόνια :ROFLMAO:
Έχω μια ερώτηση για τους ιδιοκτήτες αρσενικών (με τη θηλυκιά το παλεύουμε:whistle:), όπως θα έχουμε παρατηρήσει όλοι φαντάζομαι, μπορεί να κάνουμε βόλτα 3 ώρες και ακομα να βρει κολώνα που να έχει μαρκάρει άλλο αρσενικό και να μαρκάρει απο πάνω- έτσι για το γαμώτο. Στο δρόμο συνήθως τον έχω στο δίπλα όταν δε θέλω να λερώνει όπου να 'ναι, στην παραλία όμως θα φορέσει ιμάντα για να είναι πιο ελεύθερος και να μπορέσει να το χαρεί κιόλας λίγο παραπάνω, κανένα tip για να μη λερώσουμε στην παραλία εκτός απο τη μεγάλη βόλτα πριν; Η οποία ρε παιδιά δε μπορώ να είναι και πολύ μεγάλη γιατί θα πάω πολύ μα πάρα πολύ πρωί για να είμαστε μόνοι μας. Μπέρδεμα. Το βράδυ ψιλοφοβάμαι να τον βάλω γιατί δε θα βλέπω κιόλας, εδώ αν παει να μυρίσει πουθενά που είναι σκοτεινά βγάζω φακό, θα τον αφήσω να μπει και θάλασσα; :ROFLMAO:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Υπάρχει μια "ανεγκέφαλη" λύση που χρησιμοποιείται στα μικρόσωμα αρσενικά για εντός σπιτιου.... πάνα...
Φυσικά δεν το συστηνω, αλλά δεν μπορουσα, καπου επρεπε να κράξω για αυτή τη μαλακωδη συνηθεια ορισμένων ιδιοκτητων
Αν δεν παίζει όμως κολώνα... δεντράκι κλπ εκει που πατε, τι να μαρκάρει? Δεν παιζει να τον αποσυντόνιζες αν παει να κάνει κατι τετοιο? πχ με κανα μπαλάκι?

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Για το μαρκάρισμα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά όταν είναι αμολητός, αμα είναι ψυχωτικός με το θέμα μαρκάρει και σε επιπεδο έδαφος, στην άμμο, στην μέση στα χωράφια κλπ.
Αν κολυμπάει καλά και μένει μαζί σου στο νερό για 10-15 λεπτά ή περισσότερο, αμέσως μόλις βγεί απο το νερό πήγαινέ τον στην άκρη για κατούρημα ή αμα δεν προλάβεις, άστον να τα κάνει τουλάχιστον σε μια μεριά. Θα κάνει αρκετά με την μία, και αν έχει ακόμη όρεξη να μαρκάρει μετά, τουλάχιστον δεν θα έχει αποθέματα να τα κάνει όλα λούτσα, θα βγάζει δυό σταγόνες.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Υπάρχει μια "ανεγκέφαλη" λύση που χρησιμοποιείται στα μικρόσωμα αρσενικά για εντός σπιτιου.... πάνα...
Ρε συ, ο δικός μου δε θέλει πάνα, περσικο χαλι θέλει :ROFLMAO:. Όσο για το μπαλάκι, δεν τρελαίνεται για παιχνίδια, προτιμάει τα δαγκώματα.

Για το μαρκάρισμα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά όταν είναι αμολητός, αμα είναι ψυχωτικός με το θέμα μαρκάρει και σε επιπεδο έδαφος, στην άμμο, στην μέση στα χωράφια κλπ.
Αν κολυμπάει καλά και μένει μαζί σου στο νερό για 10-15 λεπτά ή περισσότερο, αμέσως μόλις βγεί απο το νερό πήγαινέ τον στην άκρη για κατούρημα ή αμα δεν προλάβεις, άστον να τα κάνει τουλάχιστον σε μια μεριά. Θα κάνει αρκετά με την μία, και αν έχει ακόμη όρεξη να μαρκάρει μετά, τουλάχιστον δεν θα έχει αποθέματα να τα κάνει όλα λούτσα, θα βγάζει δυό σταγόνες.
Γενικά το συνηθίζει στην αρχή της βόλτας να κάνει αρκετά με τη μια και έπειτα συνήθως μαρκάρει με ό,τι έχει απομείνει. Επίσης πολλές φορές τυχαίνει να μαρκάρει ακόμα και σε μικρά θαμνάκια διάσπαρτα γιατι κι εκεί μαρκάρουν τα άλλα αρσενικά, αυτο με ανησυχεί, ψυχωτικός δε νομίζω να είναι, μαρκάρει όσο μαρκάρουν τα περισσότερα αστείρωτα αρσενικά.

Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τις συμβουλές σου.

Σας ευχαριστώ και τους δυο σας.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Σε παραλία με άμμο, πάντως, του ήρθε του δικού μου να τα κάνει και τα μάζεψα πολύ εύκολα με σακούλιτσα (μεγαλούτσικη όμως). Πήρα μαζί και στεγνή άμμο αλλά δεν έγινε και κατι..

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Σε παραλία με άμμο, πάντως, του ήρθε του δικού μου να τα κάνει και τα μάζεψα πολύ εύκολα με σακούλιτσα (μεγαλούτσικη όμως). Πήρα μαζί και στεγνή άμμο αλλά δεν έγινε και κατι..
θα εξοπλιστώ κατάλληλα, thanks :)

• Like
Reactions: Orilis