Μπαμπέζια

mtzardi

New Member
26 Αυγούστου 2021
4
2
65
Γεια σας, το σκυλάκι μου 1,5 χρονών την Κυριακή που ήμασταν στην Αίγινα, παρουσίασε αδυναμία και έλλειψη προσανατολισμού. Επιστρέψαμε Πειραιά και ανακαλύψαμε ότι σε κάθε κίνηση του πονούσε και φώναζε. Η κτηνίατρος μας που ήρθε Δευτέρα πρωί μας είπε ότι είχε πυρετό και αποφασίσαμε να το πάμε το απόγευμα στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά για εξετάσεις. Χθες που βγήκαν τα αποτελέσματα είδαμε ότι είχε μπαμπέζια 1/200 και μας είπαν ότι αυτό δικαιολογεί τον πυρετό. Του έδωσαν αντιβιωτικά τετρακυκλινες για 30 ημέρες. Σήμερα δείχνει καλύτερα. Εχουμε βεβαια ανησυχήσει.

• Sad
Reactions: spyv and Aliki V.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Περαστικά, το έχουμε περάσει κι εμείς. Μαζί με την αντιβίωση κάναμε και μια σειρά ενέσεων (δε θυμάμαι τι ακριβώς). Στις επαναληπτικές ήταν οκ. Έχετε κάνει επαναληπτικές; Θα περάσει πάντως :)

mtzardi

New Member
26 Αυγούστου 2021
4
2
65
Περαστικά, το έχουμε περάσει κι εμείς. Μαζί με την αντιβίωση κάναμε και μια σειρά ενέσεων (δε θυμάμαι τι ακριβώς). Στις επαναληπτικές ήταν οκ. Έχετε κάνει επαναληπτικές; Θα περάσει πάντως :)
Πριν τέσσερις μέρες ξεκινήσαμε αντιβίωση και θα την πάρει για 30 μέρες. Μετά θα ξανακάνουμε εξετάσεις. Ελπίζω κι εγώ ότι θα περάσει!

• Like
Reactions: HolywoodBrn

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Πριν τέσσερις μέρες ξεκινήσαμε αντιβίωση και θα την πάρει για 30 μέρες. Μετά θα ξανακάνουμε εξετάσεις. Ελπίζω κι εγώ ότι θα περάσει!
Είναι και χαμηλός ο τίτλος, θα περάσει..αυτά τα παλιοτσιμπούρια δε τα σταματάς με τίποτα στο 100% τελικά..:cautious:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr