Μπορείτε να μαντέψετε την φοβία αυτού του άνδρα;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εγώ δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω πως δεν ...πέθανε από συγκοπή το κουτάβι, που το ακούμπησε αυτός ο άντρας!!!:D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...κι αυτό ήταν πολύ γενναίο εκ μέρους του.
Chloe,

Φαντάζεσαι να τον πετύχεις αυτόν σε κανένα σκοτεινό δρομάκι και να μην έχεις συνοδεία από 4-5 άντρες?:D
Αντε, τώρα, να φανταστείς ότι φοβάται τα κουτάβια...:p

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Εχω μια γειτονισσα πιτσιρικα12 ετων που εχει το ιδιο θεμα. Βλεπει σκυλακι και ασπριζει.
Ασχετο απο το μεγεθος /ηλικια/χρωμα /ρατσα.
Το καλυτερο....εχει μεγαλωσει σε χωριο!

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Βλεπεις εναν τετοιο ανθρωπο που δεν φοβηθηκε να βαλει βελονα στο προσωπο του για να κανει τατουαζ και τρεμει ενα κουταβακι ( που παρεπιπτοντως ειναι γλυκα)....

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Να πω ότι είδε το κοκονάκι του greedy:p:rolleyes::D
Θα παθαινε σιγουρα συγκοπη ο ανθρωπος!!
Μα τοσο μικρο σκυλακι να κανει και τετοια γκριματσα?Οχι μονο θα εκλαιγε αλλα θα λερωνε και το παντελονι του!!!!!
Uploaded with ImageShack.us

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Γιατί? Ακόμα γελάς? :hitler:

Δεν ξέρω τον λυπήθηκα πάρα πολύ, έτσι μεγάλος και αγριωπός που ήταν, με τις αλυσίδες και τα τατουάζ του. :(
Οχι σταματησα:cool::p
Εγω δε τον λυπηθηκα... εφτασε 40 (δεν ξερω ποσο ειναι..) χρονων, 2 μετρα αντρας, χιλιοτρυπημενος απο σκουλαρικια και βελονα και εκλαιγε μπροστα σε ενα κουταβι 2 μηνων... δηλαδη αν του εφερναν ροτ ενηλικο τι θα εκανε?
Βλεπω κατι παιδακια στο δρομο που οταν βλεπουν τον "Φριξο" (3 κιλα με το ζορι) αρχιζουν τα ουρλιαχτα και το κλαμα απο τα 5 μετρα:cool: Δε τα λυπαμαι καθολου αν φτασουν 40 ειναι καταληξουν σαν αυτον .. μαλλον ειμαι κακια...:(

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ξέρω πολλούς ανθρώπους που κόβονται τα πόδια τους στη θέα ακόμη κ κουταβιού.
Φοβίες είναι αυτές, δεν ελέγχονται... Εμείς μπορεί να μην το κατανοούμε, αλλά υπάρχουν.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ξέρω πολλούς ανθρώπους που κόβονται τα πόδια τους στη θέα ακόμη κ κουταβιού.
Φοβίες είναι αυτές, δεν ελέγχονται... Εμείς μπορεί να μην το κατανοούμε, αλλά υπάρχουν.
Και βεβαια ελεγχονται... και ξεπερνιουνται.. και μολις τις διακρινει καποιος θα πρεπει αμεσα να κανει κατι γι αυτο...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Όχι, εδώ μιλάμε για φοβία σοβαρή, που σίγουρα οφείλεται σε τραυματικό βίωμα. Τα παιδάκια που ουρλιάζουν συνήθως μεγαλώνουν και είτε αδιαφορούν για τα σκυλιά, είτε τα απεχθάνονται, είτε τα συμπαθούν, είτε και τα λατρεύουν. Κοριτσάκι που μεγάλωσε δίπλα στο σκύλο μου και ούρλιαζε και απομακρυνόταν και φοβόταν και δεν τον ήθελε, τώρα έχει πόιντερ και λυπάται που δεν τον "χάρηκε" (τον δικό μου) όταν ήταν μικρή.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Η διαφημιση Kleenex δηλαδη για αυτον ειναι οτι πρεπει:
Βλέπει τα κουταβακια - Λαμπραντορακια, χεζεται απο το φοβο του αγοραζει το χαρτι υγειας Kleenex και σκουπιζεται...
χο χο :D

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
μα ειναι δυνατον αυτο το πανεμορφο κουταβακι?
και εγω ετρεμα τους σκυλους πριν παρω τον ροκυ αλλα οχι και κουταβια

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Τον λυπήθηκα τον τύπο! Και μπράβο του
Τι σχέση έχουν οι βελόνες τα tattoo και ότι είναι ψηλός και άντρας?
Η φοβία είναι φοβία έχει λόγο είναι ψυχολογική κατάσταση!
δηλαδή???? αν είχε υψοφοβία γα κάποιο λόγο? η κλειστοφοβία? μόνο οι mini άνθρωποι φοβούνται?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Chloe,

Φαντάζεσαι να τον πετύχεις αυτόν σε κανένα σκοτεινό δρομάκι και να μην έχεις συνοδεία από 4-5 άντρες?:D
Αντε, τώρα, να φανταστείς ότι φοβάται τα κουτάβια...:p
Λές γι'αυτό να θέλει να ξεπεράσει τη συγκεκριμένη φοβία?