Μυριζει

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Παιδια ο σκυλος αρχισε να μυριζει καπως διαφορετικα απο οτι πριν. Του δινω εδω και μερικες μερες το forbid που ειναι η σκονη για να μην τρωει τα κακα του. Εβαλε προσφατα αμπουλα effiepro και scalibor.
Μηπως παιζει ρολο κατι απο αυτα? Τα εχει δοκιμασει κανεις και ειχε αλλαγη στην μυρωδια του?
Τα κακα του παντως σιγουρα μυριζουν αλλιως και ειμαι σιγουρος οτι ευθυνεται το forbid.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Ίσως να φταίει και η τροφή που δίνεις ,επιπλέον δεν πολύ εμπιστεύομαι αυτές τις σκόνες και αν θέλεις να μην τα τρώει όταν τα κάνει να είσαι εκεί και να τα μαζεύεις κατευθείαν.

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Του δινω αυτην την τροφη καιρο τωρα. Αλλα τωρα αρχισε να μυριζει. Σκεφτηκα μηπως ειναι καποιο απο τα τελευταια προιοντα που χρησιμοποιησα.
Οταν ειμαι παρων τα μαζευω , αλλα οταν ειμαι παρων δεν ασχολειται με αυτα.
Ασχολειται οταν μενει μονος και τα κανει. Ε δεν γινεται να ειμαι εκει 24/7 και ειπα να δοκιμασω την σκονη μηπως γινει τπτ.

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Ίσως να φταίει και η τροφή που δίνεις ,επιπλέον δεν πολύ εμπιστεύομαι αυτές τις σκόνες και αν θέλεις να μην τα τρώει όταν τα κάνει να είσαι εκεί και να τα μαζεύεις κατευθείαν.
Αν μαζευει τα κακα κατευθειαν ισως να δημιουργησει μεγαλυτερο προβλημα κοπροφαγιας απ'οτι ηδη υπαρχει.. απλα δειξε στον σκυλακο σου οτι δεν πρεπει να το κανει αυτο.. αφησε τα εκει για λιγο τα κακα μη τα μαζευεις αμεσως κ οποτε κανει πως τα τρωει να του λες μη κ μπραβο οποτε εκτελει το μη.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.679
11.119
Athens
To forbid δεν ξέρω τι είνα και τι κάνει - μπορείς όμως να δοκιμάσεις και ανανά σαν φυσικό "αντικοπροφαγικό".

Jp.Ak.Elias

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
217
11
Φιλε αυτες τις μερες που δινεις το forbid ειδες διαφορα?Τα τρωει ή σταματησε?
Εμενα ουτε ανανας ,ουτε κολοκυθι ουτε μεντα ειχαν αποτελεσμα.

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Ανανα δοκιμασα , για λιγο χρονικο διαστημα , αλλα δεν εκανε τιποτα.
Το forbid γραφει πανω οτι πρεπει να το δωσεις τουλαχιστον 15 μερες. Εγω ουτε τις μισες δεν το δινω.
Τεραστια διαφορα δεν ειδα.
Ο δικος μου παντως τα τρωει καποιες φορες οταν δεν ειμαι παρων.
Οταν ειμαι δεν ασχολειτε ποτε με αυτα. Αυτο ειναι το κακο γιατι δεν μπορω να τον εκπαιδευσω στο να μην τα τρωει αφου δεν ειμαι ποτε εκεινη την στιγμη παρων.
Γιαυτο πηρα την σκονη μηπως και του βρωμισουν.
Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι απο τοτε που του το δινω δεν καθαριζει ποτε μονος του τον ποπο του αφου τα κανει. Μαλλον του βρωμαει.

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Οχι οχι δεν προερχεται απο τα αυτια του η μυρωδια. Ειναι σε ολο το σωμα. Ασε που το Σαββατο ημασταν στον κτηνιατρο. Δεν θα το παρατηρουσε αν ειχε? Παρατηρησα παντως οτι εχει σε ενα βαθμο πυτιριδα. Δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ετσι ηταν το ριτριβερ μας οταν ειχε σε εξαρση την αλλεργια απο καποιο συστατικο της τροφης. Ειχε ολοκληρος ο σκυλος μια βαρια μυρωδια "σκυλιλας' και ειχε πιτυριδα σε ολο το σωμα. Εκανε και ωτιτιδα λογω της αλλεργιας κι επισης ξυνοταν εντονα συνεχως σε σημειο να μαδαει ο ιδιος την κοιλια του απο το ξυσιμο.

Αν το εμφανισε τελευταια σκεψου τι καινουριο του δινεις που δεν του εδινες πιο πριν που δεν ειχε αυτα τα συμπτωματα. Με αλλαγες θα δεις τι τον ενοχλει για να το αποφευγεις.