Μilteforan και οικονομικη κριση

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Χρειαστηκα 90 ml Μilteforan ...

Στην Ελλαδα, θα πρεπει να αγορασεις μια συσκευασια των 30 ml και μια των 60 ml ,συνολικου κοστους 290 ευρω.
Για καποιο λογο, δεν εισαγεται στη χωρα μας η συσκευασια των 90 ml.

Ευτυχως, πωλειται ομως στην Ισπανια οπου τα 90 ml κοστιζουν 164 ευρω + μεταφορικα.
(τιμες ισπανικου eshop κτηνιατρικων προιοντων).

Το φαρμακακι ηρθε αψογα συσκευασμενο εντος 6 ημερων με το ταχυδρομειο (ημερομηνια ληξης 2015).Tα μεταφορικα ειναι 30 ευρω (με τα οποια μπορεις να αγορασεις περισσοτερες της μιας συσκευασιες).Το μονο μειον ειναι πως πρεπει να μιλας ή να καταλαβαινεις Ισπανικα για να βγαλεις ακρη ... :)

Λοιπες τιμες Μilteforan απο Ισπανια :

• 30 ml : 82 ευρω
  • 60 ml : 140 ευρω

Παντα θα αναρωτιεμαι γιατι στην Ελλαδα ειναι ολα ακριβοτερα ... :confused:

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Αυτό είναι θέμα του ΕΟΦ και οχι των Κτηνιάτρων ή των Κτηνιατρικών φαρμακείων . :/

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Αυτό είναι θέμα του ΕΟΦ και οχι των Κτηνιάτρων ή των Κτηνιατρικών φαρμακείων . :/
Εξαιτιας του ΕΟΦ δεν εισαγεται η συσκευασια των 90 ml ? (που σιγουρα θα ειναι φθηνοτερη ανα ml φαρμακου σε σχεση με τις συσκευασιες 60 ml + 30 ml)

Kαι φυσικα, δε μας αφορα (ουτε αναφερθηκα) στο αν η υψηλοτερη Ελληνικη τιμη οφειλεται στον ΕΟΦ , στη Virbac Hellas ή στους κτηνιατρους ...η πραγματικοτητα ομως ειναι πως ο Ελληνας που θελει να κανει μια θεραπεια καλαζαρ με Milteforan στον 30 κιλων σκυλο του , θα αναγκαστει να πληρωσει 73 % παραπανω σε σχεση με τον Ισπανο.

Aν αυτό το +73% οφειλεται ΜΟΝΟ στον ΕΟΦ (μου φαινεται κομματακι δυσκολο γιατι τα φαρμακα γενικα δεν ειναι τοσο φθηνοτερα στην Ισπανια σε σχεση με την Ελλαδα) , τοτε κατι δεν παει γενικα καλα ...

Προσωπικα, και 500 ευρω να εκανε η θεραπεια, θα τα εδινα ...αλλα τη σημερινη εποχη, καποιος μπορει να μην κανει τη θεραπεια επειδη δεν εχει τα +130 ευρω της διαφορας που απαιτουνται για το ''Ελληνικο'' Milteforan... (δε συζηταω καν για το θεμα των καταφυγιων που χρειαζονται τα Milteforan με τα κιβωτια ...)

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Πολλοί παράγοντες εμπλέκονται . Απο την Virbac , το τι δεν έχει κάνει δήλωση ωστε να πωλείται στην Ελλάδα η συσκευασία των 90ml , οι μεταφορικές , οι φαρμακαποθήκες και τέλος , ο Ε.Ο.Φ .

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Φαρμακευτικές εταιρείες οι μεγαλύτεροι μαυραγορίτες που υπάρχουν.
Donzouan σαν γιατρός τα ξέρεις καλύτερα, υπερτιμολογήσεις μέσω της μητρικής εταιρεία ή εισαγωγές από εταιρίες τις Κύπρου ή Βουλγαρίας και ανεβάζουμε το κοστολόγιο μας και τις τιμές μας και για όλα φταίνε τα μεταφορικά και οι φόροι του κράτους.

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0

Καλά έκανες και άνοιξες το θέμα.

Οπότε δηλώνω ακόμα μία αγορά από Ισπανία(αυγούστου). χρειάστηκα 110ml
143€ τα 90μλ
70€ τα 30μλ
+ 25 μεταφορικά

όποιος θέλει λεπτομέρειες ας στείλει πμ.

όσο για το ποιος φταίει.... ε ο ίδιος είναι με αυτόν που σου ακριβαίνει την βενζίνη όταν αγοράσεις βενζινοκίνητο, το αέριο όταν αλλάξεις σε αέριο, τα ξύλα όταν πάρεις τζάκι και το χαρτί υγείας όταν σε πιάνει κόψιμο!!... είναι αυτός που με περιμένει στη γωνία κάθε μέρα για να ανακαλύψει την πιο μεγάλη μου ανάγκη...και δεν μπορώ να τον πετύχω, αλλά και να μπορούσα δεν έχω τι να του πετάξω..! ο τελευταίος που είχε τον σκύλο (που εγώ βρήκα με καλαζάρ εξ ού και η ανάγκη για μιλτεφοράν) βρήκε τη λύση... πέταξε το σκύλο, αλλά πέτυχε εμένα... έναν τύπο που όταν μπαίνει στο παραβάν να ψηφίσει νοιώθει μια απέραντη μοναξιά....

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022

143€ τα 90μλ
70€ τα 30μλ
+ 25 μεταφορικά

όσο για το ποιος φταίει.... ε ο ίδιος είναι με αυτόν που σου ακριβαίνει την βενζίνη όταν αγοράσεις βενζινοκίνητο, το αέριο όταν αλλάξεις σε αέριο, τα ξύλα όταν πάρεις τζάκι και το χαρτί υγείας όταν σε πιάνει κόψιμο!!... είναι αυτός που με περιμένει στη γωνία κάθε μέρα για να ανακαλύψει την πιο μεγάλη μου ανάγκη...και δεν μπορώ να τον πετύχω, αλλά και να μπορούσα δεν έχω τι να του πετάξω..! ο τελευταίος που είχε τον σκύλο (που εγώ βρήκα με καλαζάρ εξ ού και η ανάγκη για μιλτεφοράν) βρήκε τη λύση... πέταξε το σκύλο, αλλά πέτυχε εμένα... έναν τύπο που όταν μπαίνει στο παραβάν να ψηφίσει νοιώθει μια απέραντη μοναξιά....
Που ειναι αυτο το ρημαδοthanks επιτελους???

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0
χμμμμ εεεε... να ένα !

Θεεεεέεεεενξ!!!! έλα δω ρε!

οοουυυπςς... μου ξέφυγε...

συγνώμη ρε συ! είναι και δύσκολα να τα πιάσεις.... αλλά αν βρω ένα θα σου πω...

....
....

....
...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ??????????

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ειχαμε μια φορα και εναν καιρο ενα κουμπακι κατω απο τα ποστ (thanks ελεγε πανω) που το παταγαμε οταν μας αρεσε το συγκεκριμενο ποστ. Η διαχειριση το αφαιρεσε. Αρα ειπα να πω ενα ευχαριστω για το ποστ σου και παραπλευρως εχμ ...να την πω στην διαχειριση για να επαναφερει το κουμπακι.

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Μπορεί κάποιος που έχει αγοράσει από Ισπανία, να μου στείλει με πμ έμπιστα e-shops; Βρήκα τα 60 ml 120 ευρώ, αλλά κάτι δε μου αρέσει με τη σελίδα και δε θέλω να το ρισκάρω.

Robin

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2013
217
2
Δυτική Μακεδονία

143€ τα 90μλ
70€ τα 30μλ
+ 25 μεταφορικά

Πολύ όμορφα τα είπες. Μπράβο σου για τον σκύλο σου και σου εύχομαι γρήγορα να γίνει καλά :)

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Να διορθώσω :

Είναι θέμα της εταιρίας που εκπροσωπεί στην Ελλάδα την παρασκευάστρια εταιρία .

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0
Χθες έκανα παραγγελεία *&%^#$^&@$*!!!!!! δεν γίνονται αυτά! θα τα βάζαμε όλα μαζί...
τέλος πάντων ας γίνουν καλά τα σκυλιά ... ο δικός μου χτύπησε 1/3200!
λοιπόν στείλτε pm γιατί είμαι ανόητος και δεν το βρίσκω και θα σας ενημερώσω. οι τιμές είναι ίδιες όπως έγραφα πέρυσι.
και τα υπόλοιπα φυσικά.....

robin σε ευχαριστώ για τις ευχές σου

περαστικά στις μαλλιαρές μας αδυναμίες!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν επιτρέπεται να γραφτεί το όνομα του καταστήματος;

Αν κάποιος το ξέρει θα το εκτιμούσα πάρα πολύ να με ενημερώσει...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
σιγουρα θα το χρειαστουμε και εμεις για θεραπεια σε αδεσποτα.
Οποτε οποιος εχει πληροφοριες ας μας ενημερωσει γιατι εχουμε πνιγει απο
τα εξοδα. . .

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0
έφτασε και πάλι η ώρα ... είναι κανείς από Θεσσαλονικη για ομαδική παραγγελία?

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0
Βρε παιδί...πες μας και κανένα νέο; Πως πάτε;
..για να με βλέπεις εδώ ... καλά δεν είμαστε. γενικότερα είμαστε καλά βέβαια, αν είχαμε και την virbac (λέγε με "φτιάχνω μιλτεφοράν και πουλάω όσο γουστάρω")δικιά μας, θα είμασταν οι καλύτεροι, αλλά δεν την έχουμε οπότε θα θέλαμε το αφεντικό της και όλα τα μεγαλοστελέχη που την απαρτίζουν... θα μπορούσα να ταίζω με αυτά τον δικό μου από το μπορντώ και να μένει και κάτι για τα αδέσποτα. γενικά καταλήγω στο ότι όσο πιο σε βάρος των άλλων φουσκώνει η τσέπη τόσο νοστιμότερο είναι το κρέας αυτού που την κουβαλάει. όσο μεγαλύτερη η κατανάλωση τέτοιου κρέατος δε, τόσο το καλύτερο για τον πλανήτη!
θέλω σαμαρά και μπουμπούκο σε κροκέτα λεμε!!!!
το χειρότερο είναι ότι έτσι όπως τα λέω θα με περάσουνε για φασίστα χρυσαυγίτη με ματσό σκύλο... Τι θες και ρωτάς ρε συ Μαρέκο?????!!!!

κανα μιλτεφοράν από τους φίλους Ισπανούς θα παραγγείλουμε?