Μilteforan και οικονομικη κριση

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Πρέπει να είναι από Θεσσαλονίκη ο συνέταιρος;

Περιμένω αποτελέσματα εξέτασης pcr, υποτίθεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αν είναι θετικό, θα χρειαστώ και εγώ 90 ml

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.675
11.105
Athens

Περιμένω αποτελέσματα εξέτασης pcr, υποτίθεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αν είναι θετικό, θα χρειαστώ και εγώ 90 ml
Ελπίζω να μην σας κάνω παρέα, δεν σας γουστάρω, αλλά περιμένω κι εγώ μια pcr.

pduke

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2012
56
0

στην περίπτωση πρέπει να τα παραγγείλει ένας (πες εγώ) και μόλις έρθουν να σου στείλω τα 90ml. τα έξοδα αποστολής από ισπανία είναι 25€ + (όσα μεταφορικά ζητηθούν για αθήνα) / 2 = κερδίζουμε το πολύ ένα 5ευρω έκαστος..
αν μπουν κιαλλοι στο παιχνίδι ... αλλά αυτό δεν είναι ευχή ... είναι κατάρα οπότε άστο να πάει και .... καλά αποτελέσματα!!

Misusel

New Member
10 Νοεμβρίου 2015
2
0
43
Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα....πως μπορώ να παραγγείλω το σιρόπι από Ισπανία ? Ελλάδα δεν υπάρχει, κ όπου κοιτάω είναι πανάκριβο...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα....πως μπορώ να παραγγείλω το σιρόπι από Ισπανία ? Ελλάδα δεν υπάρχει, κ όπου κοιτάω είναι πανάκριβο...
Τωρα με τα CC- μαλλον δυσκολα, εως αδυνατο!
Ασε που ακομα και εαν βρεις τροπο να στειλεις τα λεφτα, πολλα online Shops δεν στελνουν ελλαδα πια!
Φιλη μου που εχει λογαριασμο στην αυστρια ειδε και επαθε να παραγειλει κατι και να της το στελνουν εδω περα!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Κοίτα να το πάρεις από Ελλάδα, εφόσον δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και το χρειάζεται το σκυλί σου.

Υπάρχουν καταστήματα που το έχουν σε αρκετά χαμηλή τιμή. Μπορεί να μην είναι η ίδια με την την τιμή στην Ισπανία αλλά η διαφορά είναι ασήμαντη.

Η υγεία του σκύλου μας προέχει

Misusel

New Member
10 Νοεμβρίου 2015
2
0
43
Αυμ
Κοίτα να το πάρεις από Ελλάδα, εφόσον δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και το χρειάζεται το σκυλί σου.

Υπάρχουν καταστήματα που το έχουν σε αρκετά χαμηλή τιμή. Μπορεί να μην είναι η ίδια με την την τιμή στην Ισπανία αλλά η διαφορά είναι ασήμαντη.

Η υγεία του σκύλου μας προέχει
Συμφωνώ, αλλά όπως έγραψα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πουθενά, λόγω CC. Αν ξέρεις κάποιο κατάστημα η φαρμακείο που να το έχει στείλε μου να ρωτήσω άμεσα.