Ελπίζω να μην σας κάνω παρέα, δεν σας γουστάρω, αλλά περιμένω κι εγώ μια pcr.Πρέπει να είναι από Θεσσαλονίκη ο συνέταιρος;
Περιμένω αποτελέσματα εξέτασης pcr, υποτίθεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αν είναι θετικό, θα χρειαστώ και εγώ 90 ml
στην περίπτωση πρέπει να τα παραγγείλει ένας (πες εγώ) και μόλις έρθουν να σου στείλω τα 90ml. τα έξοδα αποστολής από ισπανία είναι 25€ + (όσα μεταφορικά ζητηθούν για αθήνα) / 2 = κερδίζουμε το πολύ ένα 5ευρω έκαστος..Πρέπει να είναι από Θεσσαλονίκη ο συνέταιρος;
Περιμένω αποτελέσματα εξέτασης pcr, υποτίθεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας και αν είναι θετικό, θα χρειαστώ και εγώ 90 ml
Τωρα με τα CC- μαλλον δυσκολα, εως αδυνατο!Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα....πως μπορώ να παραγγείλω το σιρόπι από Ισπανία ? Ελλάδα δεν υπάρχει, κ όπου κοιτάω είναι πανάκριβο...
Συμφωνώ, αλλά όπως έγραψα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πουθενά, λόγω CC. Αν ξέρεις κάποιο κατάστημα η φαρμακείο που να το έχει στείλε μου να ρωτήσω άμεσα.Κοίτα να το πάρεις από Ελλάδα, εφόσον δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και το χρειάζεται το σκυλί σου.
Υπάρχουν καταστήματα που το έχουν σε αρκετά χαμηλή τιμή. Μπορεί να μην είναι η ίδια με την την τιμή στην Ισπανία αλλά η διαφορά είναι ασήμαντη.
Η υγεία του σκύλου μας προέχει