Νέος σκύλος, καθόλου μόνος, οργιάζει!


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου με άφησαν στο πάρκο του Παπάγου, γιατί δεν κατάλαβα...
Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει εδώ, ωραία είναι αλλά να βλέπω τα άλλα σκυλάκια που έρχονται με τους ανθρώπους τους και ζηλεύω!
Ψάχνω και εγώ λοιπόν τον άνθρωπο μου, είμαι περίπου 12 μηνών , πολύ κοινωνικός με ανθρώπους και άλλους σκύλους από ότι μου λένε,
ξέρω ακόμη και εντολές όπως κάτσε, μείνε και τέτοια! Αμέ!
Στο πάρκο με ταίζουν 2 κοπέλες, μου βάλανε και αμπούλα και λουράκι και την Δευτέρα θα με πάνε στο γιατρό...Δεν θέλω να πάω στο γιατρό αλλά δεν τους χαλάω χατήρι γιατί μου δίνουν ωραίο φαγάκι. Να και η αφεντομουτσουνάρα μου!






Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932239324 Μυρτώ.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Marion_Russel


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
Nα προσθέσω ότι θα τον δώσω στειρωμένο σε όποιον ενδιαφερθεί, επίσης θα τον εμβολιάσω και θα τον τσιπάρω οπότε θα είναι του κουτιού!
Ο σκύλος αυτός μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την ομορφιά του αλλά πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει με τον χαρακτήρα του.
 
Last edited:


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
Κανενας δεν εχει ενδιαφερθει προς το παρον για αυτον τον ομορφουλη. Προ καιρου τον βρηκε η κοπελα που τον προσεχει και μενει διπλα στο παρκο με χτυπημενο ποδαρακι, τον πηγε στο γιατρο και του εδωσε αντιβιωση.
Ομως ο χειμωνας πλησιαζει και θα ηταν πολυ ευχαριστο να βρει ενα μονιμο σπιτι. Το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι αν μου δωθει η ευκαιρια θα τον υιοθετησω εγω αλλα 3 σκυλια στο διαμερισμα ειναι πολυ δυσκολο αυτη τη στιγμη.
Εχετε υποψιν σας τον lucky μηπως του βρουμε ενα σπιτακι.
 


kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
κοιτα να δεις τι γινεται.. και γιατι τα παιρνω τωρα....... εμεις εχουμε ενα θυληκο ροτ που ψαχνουμε να δωσουμε τωρα...
απο την ωρα που την εβαλα στην αγγελια, εχουν σπασει τα τηλεφωνα.. απο ολη την ελλαδα, πραγματικα...
και εχω νευριασει..
γιατι...
μη πει κανεις ταδε φυλη γιατι ξερει τι παιρνει.... και τι τον περιμενει... π@π@ριες! .. η Λουση ειναι πετσοπικη.. και το γραφω κι ολας στην αγγελια...
αρα κλαιν... δεν ξερεις καθολου τι σε περιμενει.. ουτε τι παιρνεις.. μονο τι μοιαζει παιρνεις..

Και υπαρχουν τοσα υπεροχα σκυλια!! τα οποια μενουν στα αζητητα.. γιατι? για την ματαιοδοξια του καθενος μας..

Προωθω και στελνω ολες τις ευχες μου για το καλυτερο για "μικρο" σας!
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
Σε ευχαριστω πολυ. Οποτε φευγω απο το παρκο καθεται στην ακρη του δρομου και μας κοιταζει γιατι αλλη μια φορα αυτο που θεωρει αγελη τιου τον εγκαταλειπει :(
Να πω μονο οτι ενω με τον ελβις παιζουν το παιχνιδι τους ειναι εντονα κυριαρχικο κι οτι επισης υπαρχουν αρσενικα με τα οποια τσακωνεται.
 


kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι.. οκ..καταλαβα..
να σου πω.. δεν βαζετε κανα παιδακι αγκαλιτσα του να τον βγαλετε καμια φωτο.. ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ!! ;)
 






l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
Μετά από 4 μήνες σήμερα χτύπησε το τηλέφωνο μου για τον μικρούλη μας. Ενδιαφέρομαι για το jack russel που δίνεται , μου λένε ...Κόκκαλο εγώ..Ξέρετε , απαντώ, δεν χαρίζω κάποιο Jack russel, που βρήκατε το τλφ; Μα στο fb , μου λέει..βρε λέω λες να εννοεί το σκυλάκι του Παπάγου, το διευκρινήζω, ναι μου λέει, δόθηκε..; Όχι της λέω αλλά ξέρετε δεν είναι jack russel, είναι μεγαλόσωμο σκυλάκι. Πόσα κιλά μου λέει; 20 της λέω, καλά μου λέει θα το πω σε μια κυρία που ενδιαφέρεται και θα σας ξαναπάρω αν είναι. Έμεινα με την χαρά..
 


Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μια απο τα ιδια. Εχω την Λουιζα τοσο καιρο για υιοθεσια και το μονα τηλεφωνα που δεχτηκα ηταν απο μια κυρια που ειχε αφησει το σκυλο της στην αυλη και μαλλον της το κλεψανε και ηθελε αλλο,](*,) και το δευτερο απο μια αλλη κυρια που δεν ειχε δει φωτο της (εντωμεταξυ της την περιεγραφα αλλα δεν καταλαβαινε) και οταν της ειπα να ανατρεξει στην αγγελια να δει πως ειναι ο σκυλος πως δεν με εβρισε.

Βρε δεν παει καλα ο κοσμος.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
Κλείστε το θέμα!!!
ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!!
NAIIIIIIIIIIIII!!!!! (ναι φωνάζω :D)
Toν πήραν δύο κοπέλες που μένουν δίπλα στο πάρκο και έτσι δεν θα χάσει τις βόλτες του εκεί που μεγάλωσε και έμαθε ...Αχ είμαι πολύ χαρούμενη!!!
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
Δυστυχώς η ιστορία δεν έχει αίσιο τέλος.
Όπως είχα γράψει μία μέρα πήγα στο πάρκο και έμαθα ότι υιοθετήθηκε. Τον είχαν πάρει κάτι κοριτσάκια στον κήπο τους..Από τότε όμως και τις λίγες φορές που ξαναπήγα στο πάρκο τον έβλεπα με κολλάρο και scalibor αλλά χωρίς κανέναν συνοδεία να περιφέρεται..Εντωμεταξύ είχε ήδη αρχίσει από τότε να γίνεται επιθετικός με αρσενικούς σκύλους. Οπότε συχνά έκανε επιθέσεις σε αρσενικά δεσποζόμενα σκυλιά με ολέθριες συνέπειες για αυτόν, κλωτσιές, χτυπήματα και τα γνωστά. Η κοπέλα που μένει δίπλα και τον πρόσεχε μου είπε ότι θα βρει τις κοπέλες που τον υιοθέτησαν να τους μιλήσει , το αποτέλεσμα; Ο σκύλος ξαναβρέθηκε αδέσποτος στο πάρκο χωρίς κολλάρο πλέον .

Σήμερα τον είδα μετά από πολύ καιρό, με τον δικό μου σκύλο τα πάει τέλεια, οπότε τα είχαμε βάλει στο σκυλόπαρκο και έπαιζαν.
Ξαφνικά μια κυρία που πάει ένα ημίαιμο jackrussel στο πάρκο και που ξέρει ότι ο σκύλος της και ο αδεσποτάκος δεν τα πάνε καλά ανοίγει την πόρτα χωρίς να προσέξει και βάζει τον σκύλο της μέσα. Εν ριπή οφθαλμού ορμάει ο αδεσποτάκος στον δικό της , και αρχίζει εκείνη να τον βαράει με το λουρί για να το αφήσει. Καλά μέχρι εκεί, νορμάλ αντίδραση, κάπως έπρεπε να προστατεύσει τον σκύλο της. Ο αδεσποτάκος τρομοκρατείτε και φεύγει αφήνοντας τον άλλον. Και τότε γίνεται το εξής ευτράπελο. Κρατήστε τον μας λέει να τον πλακώσω στο ξύλο να πάρει ένα μάθημα...Πραγματικά αισθάνθηκα όλο το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου και κατάλαβα πως γίνονται τα εγκλήματα..Τι λέτε κυρία μου της λέω, αυτή με αγνοεί και αρχίζει να κυνηγάει τον σκύλο και να τον δέρνει..Ε εντάξει την συνέχεια την φαντάζεστε, σκοτώθηκαμε , σηκώθηκε και έφυγε βρίζοντας και έμεινα εγώ να αναρωτιέμαι τι θα κάνω με τον σκυλάκο και πως θα τον αφήσω εκεί αφού το τέλος του σίγουρα θα είναι κακό..Εντωμεταξύ η κάργια είχε κρυφτεί πίσω από μια βρύση και παραφύλαγε να φύγουμε για να βαρέσει τον σκυλάκο.
Πέρασε η ώρα και θα φεύγαμε. Ο αδεσποτάκος στο πεζοδρόμιο να μας παρακολουθεί που μπαίναμε στο αυτοκίνητο με το γνωστό θλιμμένο ύφος..Κάτι μου έλεγε ότι αν τον αφήσω δεν θα έχει καλή συνέχεια..Μέσα στην ταραχή μου σκέφτηκα να τον μαζέψω να τον πάω πακέτο στον κτηνίατρο για στείρωση (μήπως ηρεμήσει με τα αρσενικά) για εξετάσεις αίματος και εμβόλια. Τον φωνάζω , τίποτα..Βγάζω το κολάρο του έλβις, και του το φοράω και ο καημενάκος ήρθε μαζί μου σαν παναγίτσα.Καθίσανε στο πίσω κάθισμα ήσυχα και τα δύο και άφησα τον έλβις στο σπίτι και πήγα τον μικρό στον γιατρό.
Οπότε έχουμε και λέμε. Θα τον στειρώσει, θα του κάνει εξετάσεις για ερλίχεια καλαζάρ και γενικές, και τα εμβόλια. Θα τον κρατήσει και επτά ημέρες εκεί για την απαραίτητη αντιβίωση μετά την επέμβαση. Από κει και πέρα θα τον αφήσω πάλι στο πάρκο; Εάν δεν μπορέσω να κάνω κάτι άλλο με βαριά καρδια..Μόλις βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και βεβαιωθώ για την καλή του υγεία θα ήθελα να με βοήθησετε με προωθήσεις να του βρω ένα σπίτι γιατί στο πάρκο Παπάγου δεν θα είναι πολλά τα ψωμιά του..
 


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
.Μόλις βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και βεβαιωθώ για την καλή του υγεία θα ήθελα να με βοήθησετε με προωθήσεις να του βρω ένα σπίτι γιατί στο πάρκο Παπάγου δεν θα είναι πολλά τα ψωμιά του..
Θα βοηθήσουμε όλοι , ο καθένας όπως μπορεί...μην σε ανησυχεί..
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
Θα βοηθήσουμε όλοι , ο καθένας όπως μπορεί...μην σε ανησυχεί..
Ευχαριστώ αν τελικά τον κρατήσω ελπίζω να με βοήθησετε με πολλές συμβουλές.

Μπράβο βρε Μυρτώ :)
Έτσι κι αλλιώς όλα αυτά θα τα έκανα πριν τον δώσω για υιοθεσία. Υιοθετήθηκε όμως όταν εγώ ούτε καν το γνώριζα και νόμιζα ότι έπεσε σε καλά χέρια. Τελικά η υιοθεσία του ήταν μούφα. Για να δούμε τώρα μήπως σταθεί πιο τυχερός γιατί με τρία μεγαλόσωμα σκυλιά θα αρχίσω να ανεβαίνω στα έπιπλα και να κάνω τον κόκορα!!
 


johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Για να δούμε τώρα μήπως σταθεί πιο τυχερός γιατί με τρία μεγαλόσωμα σκυλιά θα αρχίσω να ανεβαίνω στα έπιπλα και να κάνω τον κόκορα!!
Κι εγώ, με τη σειρά μου, εύχομαι να βρει ένα καλό σπίτι...

Αλλά, η αμέσως επόμενη καλύτερη (γι' αυτόν σίγουρα) λύση θα ήταν να τον κρατήσεις εσύ, μιάς και "γνωρίζεστε"...:)

Και, για να σε παρηγορήσω λιγάκι, τα 3 μεγαλόσωμα σκυλιά είναι λίγο καλύτερος συνδυασμός από 2 μεγαλόσωμα σκυλιά και ένα παιχνιδιάρη και "τσαμπουκά" γάτο!!!;)
 
Last edited:


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
Δυστυχώς η παρηγοριά δεν έχει εφαρμογή εδώ γιατί έχω και γάτα!!
Είμαστε φουλ :(
Tα προβλήματα είναι πολλά, δεν θέλει ο άντρας μου τρίτο σκύλο, δεν είναι εύκολο να έχω τρία σκυλιά και για λόγους χρόνου, τώρα είμαι άνεργη και έχω άφθονο ελεύθερο χρόνο αλλά σε λίγο δεν θα είμαι (λέμε τώρα) και τα τρία σκυλιά θέλουν και τον ανάλογο χρόνο για τις βόλτες τους.
Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι η Λούση δεν τα πάει καθόλου καλά μαζί του. (γενικά είναι στρίντζο το λουλουδάκι μου)
Θα δούμε όμως, τίποτε δεν είναι αξεπέραστο και ίσως βρω μία λύση.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. :)
 




l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.640
7.749
Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ευτυχώς καλαζάρ αρνητικός , γενική αίματος όλα καλά, ερλίχεια όμως έχει οπότε θα αρχίσουμε θεραπεία.