Νέο μέλος Ραλού!

AnnaKar

Member
2 Μαϊου 2017
13
15
52
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαστε νέοι στο φόρουμ και στην οικογένεια μας έχουμε εδώ και μία εβδομάδα ένα νέο μέλος τη Ραλού, 45 ημερών, πιο ημίαιμο πεθαίνεις....μέχρι και ο γιατρός δεν μπόρεσε να μας πει τι είναι....όποιος καταλάβει να μας πει κι εμάς (όχι ότι μας νοιάζει) ξέρουμε τη μαμά αλλά ο μπαμπάς άγνωστος, πιθανόν θα φτάσουμε τα 6-8 κιλάκια. Πάντως δεν θα είναι στα χωράφια που ήταν. Κάναμε αποπαρασίτωση και πρώτο εμβόλιο.
Από την αρχή που ήρθε σπίτι μας την έχω σε πάρκο παιδικό (αυτό με το δίχτυ) μιας και είναι μικρούλα και 1460gr μόλις. δύο φορές τη μέρα βγαίνουμε και παίζουμε, μία το πρωί πριν τη δουλειά και μία μετά. Τρώμε 3 φορές τη μέρα περί τα 50γρ ξηρά τροφή σε λίγο νεράκι και βεβαίως βεβαίως μασάμε τα πάντα και με τσαμπουκά.
Πάντως ενώ αρχίσαμε καλά και τα κάνουμε στην πάνα με ελάχιστα ατυχήματα, εδώ και 2 μέρες όταν είμαστε εκτός πάρκου τα κάνει όπου λάχει.... υπάρχει περίπτωση να φταίει που τη μάλωσα 1-2 φορές...δυστυχώς ήμουν πολύ κουρασμένη και ξέφυγα.... Παλιά είχα ροτβάιλερ και ξέρω κάποια βασικά πράγματα αλλά δεν είναι το ίδιο. Επίσης, από τότε που πάω στη δουλειά (την πήραμε πριν το 3ημερο) όταν γυρνάω λυσσάει στο κλάμα, την αγνοώ επανειλειμένα και μέχρι αν ηρεμήσει αρκετές φορές επαινώντας τη όταν ηρεμήσει για τα καλά, για να μην έχουμε και θέματα αποχωρισμού αλλά είναι απίστευτα πονηρή και πεισματάρα και αυτό ας παίρνει και μία ώρα με 10-15 φορές μέχρι που σταματάει από εξάντληση πιστεύω. Από το πάρκο δραπέτευσε σκαρφαλώνοντας το πρώτο κιόλας βράδυ.... τώρα κλείνουμε με σεντόνι το πάνω μέρος δένοντάς το και ήδη το έχει σκίσει με τα δόντια σε μία μεριά...Δεν ξέρω τι να κάνω.
Επίσης τα δαγκώματα της είναι τρομερά δυναμικά! όσο και προσπαθώ με παιχνίδια πάντα έχει στόχο τα χέρια και τα πόδια και αποσπάται μόνο για καμιά δεκαριά δευτερόλεπτα και αν....δεν πιάνει το μη, ούτε το όχι, πολλές φορές μάλιστα ορμά στα ίσια παρόλο το μάλωμα... να απελπίζομαι ή είναι πολύ μικρή ακόμα;;
Είναι τόσο όμορφη και μικρούλα που θέλω να την χαϊδολογάω συνέχεια αλλά δεν μπορώ με τη συμπεριφορά της, πρέπει να είμαι και αυστηρή το ξέρω...
Νομίζω για πρώτη φορά το παράκανα και συγνώμη αλλά έχω αγχωθεί...
Ευχαριστώ και Καλώς σας βρήκαμε!

Attachments

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ειναι μια κούκλα,να την χαίρεστε κ να ζησετε μια μακρά κ απροβληματιστη κοινη ζωή!
(Μου θύμησε καπως ορεινό Βέρνης μαυτα τα χρωματα αν κ σιγουρα δεν ειναι σαυτα τα κιλα...)
Οπως το πες,ειναι παρα παρα παρα πολυ μικρη για να χεις απαιτησεις ή φιλοδοξίες.
Υπομονη κ Άγιος ο Θεός!
Καλως ήλθατε!

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.508
Απολαυσε το και λίγα χάδια παραπάνω τώρα που είναι μικρό δε πειράζει...! Δε καταλαβαίνεις για πότε μεγαλώνουν! Καλή συμβίωση να έχετε

Κούκλα η Ραλού σας!:love: Να τη χαίρεστε!
Πιστεύω κι εγώ, ότι θα βρεθούν οι ρυθμοί και θα μπείτε σε πρόγραμμα. Είναι πολύ πολύ μικρούλα, ακόμη.

ΥΓ. Ροτβάιλερ ήταν και το δικό μου, πρώτο σκυλί. Πολύ λίγα τα κοινά, τόσο με το Λαμπραντόρ όσο και μ' ένα ημίαιμο σλλά και με το μικρό Westie. Καθένα με τις ιδιαιτερότητές του. Δεν είσαι, πάντως, "πρωτάρα" με τα σκυλάκια... άρα ένας λόγος παραπάνω για να πάνε όλα μια χαρά! ;)

• Like
Reactions: AnnaKar