Πέγκυ, σύμφωνα με τη σελίδα τους ΔΕΝ έχουν 2,5 μηνών κουτάβι. Έχουν μόνον ενός μηνός κουτάβι. Αν σου στείλουν κάτι άλλο κάτι δεν πάει καλά. Το ότι έχουνε πρωταθλητές και έτσι τελικά δε μας λέει απαραίτητα και πολλά διότι υπήρξε και ένας μέλος εδώ στο παρελθόν από Θάσο που αγόραζε καταπληκτικά σκυλιά, μέχρι και από εξαιρετικούς εκτροφείς από την Αμερική, αλλά καλή εκτροφή δεν έκανε, άδεια δεν είχε, ωραία σελίδα είχε και είχε, λέει, 22 σκυλιά για ζευγάρωμα!! Επίσης η τιμή που σου δίνουν είναι η μισή απ' ό,τι θα έκανε ένα yorkie από εκτροφέα. Δεδομένου ότι πείρα δεν έχεις από σκύλους, φοβάσαι αρκετά τα λερώματα και τις μυρωδιές και η υπόθεση εμένα τουλάχιστον μου βρωμάει, θα σε συμβούλευα να πάρεις ενήλικο τσάμπα σκυλί από καταφύγιο. Έχουμε άπειρα αδέσποτα, μπορείς να βρεις κάλλιστα ένα μικρό, π.χ. ελληνικότατο, πανάρχαιο κοκόνι. Κι εγώ δεν είχα πείρα από σκύλους πριν πάρω το Μουφ, οπότε επέλεξα επίσης αδέσποτο από καταφύγιο, ενήλικο, που ήξερε πού να κάνει τα τσίσα του, που ήταν ήδη στειρωμένο κι ας έρθει ένας να μου δείξει έναν καλύτερο σκύλο από αυτόν.
Τέλος ο καλός εκτροφέας ΠΟΤΕ δεν στέλνει το σκύλο αν δε δει τον αγοραστή και δεν πειστεί ότι ξέρει από σκύλους. Τις ερωτήσεις π.χ. που μας έκανες στην αρχή έπρεπε να σου τις είχε ήδη απαντήσει η "εκτροφέας". Κανένας υπεύθυνος εκτροφέας δεν κάνει delivery.