Να'μαστε και μεις!!

maroulaki

Member
7 Δεκεμβρίου 2013
5
0
Gerakas
Καλησπέρα και από'δω..Όπως σας είπα και στο πρώτο μου ποστ ήρθε η ώρα να συστηθούμε! Η πρώτη καλλονή είναι μια χιονούλα η Τζέλυ, ημίαιμο γκόλντεν ριτρίβερ που την βρήκα 2 μηνών με τα άλλα 8 αδελφάκια της στο Ζούμπερι.Είναι η πιο μεγάλη της παρέας έκλεισε τα 7 τον Νοέμβρη.Της αρέσει να είναι η αρχηγός,το αγνάντεμα από το μπαλκόνι και το φαγητό.και Η δεύτερη "πιτσιλωτή" καλλονή είναι η Τρούφα,ένα μείγμα (απ'οτι μου είπαν) μπιγκλ-ποιντερ-σέτερ 2 χρονών.Σώθηκε πραγματικά από θαύμα από δυο παιδιά που την βρήκαν ανάμεσα στα δυο ρεύματα της Κηφισίας για να την δω στο ιντερνετ και να την ερωτευτώ.Της αρέσει να είναι μαζί μου παντού-πάντα,να με αγγίζει όταν κοιμάται,να με κοιτάει στα μάτια,γενικά ότι έχει σχέση με μένα μόνο να κάνει..αν ήταν άντρας η Τρούφα θα ήταν ο τέλειος άντρας που λένε! Και τέλος το νεοφερμένο αγόρι του team μόλις 3 ημερών μέλος και πολύ ταλαιπωρημένος από τη ζωή και τους ανθρώπους ο Ρίνγκο.Με το Ρίνγκο είχαμε ιστορία εδώ και 1 χρόνο.Τον είχα δει ξαφνικά στη γειτονιά να περιφέρεται σα χαμένος σα κυνηγημένος και δεν πλησίαζε άνθρωπο.Ηταν το πιο φοβισμένο σκυλί που είχα δει.Με πείσμωνε κάθε φορά να τον πλησιάσω,ποτέ δε με εμπιστεύτηκε,όλο έτρεχε μακριά σα να τον κυνηγούσα κι εγώ. Ωσπου μια μέρα τακίμιασε με ένα θηλυκό και άρχισε να με πλησιάζει επειδή με πλησίαζε και το θηλυκό για φαγητό.Οταν ένας πιο νταβραντισμένος ήρθε και πήρε τη θέση του ο Ρίνγκο έκανε πίσω και ξανάφυγε κυνηγημένος.Αλλά ήξερε πως θα έρθει σε μένα και πάντα θα τον προσέξω.Οταν η μικρή μου Τρούφα ήταν στις μέρες της,κόλλησε πιο πολύ μαζί μας.Και εκεί δέχτηκε τις πρώτες επιθέσεις από έναν ενοικιαστή που έχουμε γιατί τον ενοχλούσε και που ανέπνεε μάλλον.Κι αυτόν θα πάρεις στο τέλος τι έρχεται εδώ πέρα? Και ναι έφτασε η μέρα που ο εφιάλτης του θα πραγματοποιούνταν.Πριν μέρες που άρχισαν τα κρύα ο Ρίνγκο ήρθε και με βρήκε όταν γύριζα σπίτι και μπήκε στο αμάξι να προστατευτεί από τον τρομερό αέρα και τη βροχή.Κάθησα και σκέφτηκα στο αμάξι για 3 ώρες..Και τελικά τον πήρα σπίτι μου. Δε το μετάνιωσα όσο και να προσπαθούν όλοι να με κάνουν να το μετανιώσω.Ακόμα δε τον έχουν πάρει χαμπάρι από τη πολυκατοικία και έχω γράψει στο άλλο μου πόστ τι φοβάμαι στο τέλος αλλά δε πρόκειται να τον αφήσω.Ο Ρίνγκο είναι ένα μέρος κυνηγόσκυλου και λαμπραντόρ 4-5 χρονών του αρέσει το μαλακό πουφάκι του και στο σπίτι είναι σα να μην υπάρχει.Είναι λίγο αρρωστούλης βέβαια με το ματάκι του και θέλει λίγο περιποίηση όπως και θεραπεία για την ερλιχίωση αλλά όλα θα γίνουν σιγά σιγά. Τα βγάζω δύσκολα όπως πολύς κόσμος οικονομικά αλλά αυτά τα πλάσματα είναι η οικογένειά μου. Αυτή είναι η ιστορία μας. Χαίρομαι πολύ που είμαι στη παρέα σας και μαθαίνω τόσα.. :) Ερχονται και φωτός...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Να την χαίρεσαι την όμορφη αγέλη σου.
Μακάρι να γινόντουσαν όλο και περισσότεροι, οι άνθρωποι που νοιώθουν και πράττουν βεβαίως, σαν εσένα. Μπράβο σου, που έσωσες 3 ζωές.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αν σου δημιουργήσουν θεμα οι γείτονες, ριξε σύρμα να ερθουμε όλοι με τα σκυλια, να τους κάνουμε να μετακομίσουν.
Αντι να πουν και μπράβο σε εναν ανθρωπο με τετοια ψυχη, αρχίζουν τις μαλακιες.
Να χαίρεσαι και τα 3 παιδιά σου, και σιγά σιγά όλα τα εμποδια να τα ξεπεράσετε με επιτυχία!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Η περιγραφή σου για το πως μάζεψες τον Ρίνγκο εμένα με συγκίνησε πάρα πολύ. Οι τρεις ώρες που κάθισες στο αυτοκίνητο με όλα τα προβλήματα να περνούν από το μυαλό σου αλλά γνωρίζοντας πως πολύ απλά δεν μπορείς να τον αφήσεις στον δρόμο είναι δείγμα του πόσο ξεχωριστός άνθρωπος είσαι, καλώς ήρθες και γρήγορα φωτογραφίες και του καινούριο μέλους!
Και μην ανησυχείς κανείς δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα για τα τρία σκυλιά, αρκεί να είσαι εντάξει σε όλα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
l.kyveli...νομίζω ότι αυτό το 3ωράκι απόλυτης περισυλλογής, εγώ κι εσύ, δυστυχώς [ή ευτυχώς τελικά;] το παρακάμψαμε :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
l.kyveli...νομίζω ότι αυτό το 3ωράκι απόλυτης περισυλλογής, εγώ κι εσύ, δυστυχώς [ή ευτυχώς τελικά;] το παρακάμψαμε :D
Για αυτό και συγκινήθηκα τόσο γιατί σκέφτηκα εσύ μωρή δεν μπορούσες να σκεφτείς έστω μισή ώρα??? (σε μένα απευθύνω την ερώτηση :p )

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Για αυτό και συγκινήθηκα τόσο γιατί σκέφτηκα εσύ μωρή δεν μπορούσες να σκεφτείς έστω μισή ώρα??? (σε μένα απευθύνω την ερώτηση :p )
Οι αδελφές "τραβάτε με κ ας κλαιω"

εμ πού το ειχατε το μυαλό σας????

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
αχχαχαχαχαχαχαχ

maroulaki

Member
7 Δεκεμβρίου 2013
5
0
Gerakas
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά :D το έχω γενικά αυτό με τη περισυλλογή χεχε το απέκτησα με τα χρόνια όταν ήμουν πιο μικρή ότι μου ερχόταν το έκανα αλλά τώρα έπρεπε να σκεφτώ καλά ήξερα πως θα έχω πολλά μέτωπα. Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και σεις με τα παιδάκια σας :)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Καλως ήρθες, να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται - και να σε χαίρονται και οι γειτονες και οι δικοί σου άνθρωποι χωρίς πολλά πολλά γιατί τέτοιοι Ανθρωποι σαν εσένα σπανίζουν. (Μη βλέπεις που σου απάντησαν από πάνω και μερικά άλλα σπάνια κομμάτια, μαζεύτηκαν εδώ μπας και φανούν πολλοί/ές αλλά φευ!)

Και το νέο μέλος να δούμε θέλουμε! Καλύτερα να τα ανεβάσεις σε κάποιο χώρο όπως το photobucket ή το imageshack ή να πάρεις λινκ της φωτο από το facebook αν έχεις και να βάλεις image from URL για να μη σου βγάζει πρόβλημα με το ανέβασμα το τοπικό εδώ.