Να 'μαστε κι εμείς!!!Λαμπραντόρ Μόλλυ!

Giafkaman

Active Member
11 Ιανουαρίου 2014
39
1
Καλημέρα σε όλους τους συμφορουμίτες και καλή χρονιά!!Πριν 4μέρες αποκτήσαμε κι εμείς τον μικρό μας άγγελο την μικρή Μόλλυ!Είναι ένα λαμπραντοράκι 2μηνών! Πανέξυπνη, πανέμορφη, παιχνιδιάρα και μικρή διαολίτσα(με την καλή έννοια)!Ένα πράγμα έχω να πω!Έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα!Δεν περιγράφετε η ευτυχία που μπήκε στη ζωή μου από τη στιγμή που την πρωτοκράτησα στα χέρια μου!!Ελπίζω να καταφέρω να την κάνω την πιο ευτυχισμένη σκυλίτσα του κόσμου και να ανταπεξέλθω απέναντι στα θέλω της!!!Σας παραθέτω και μερικές φώτο αν και δεν είναι στην καλύτερη ανάλυση σύντομα θα την τραβήξω και με την ψηφιακή

Attachments

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να τη χαίρεσαι την κούκλα! Υπομονή κι επιμονή (στο ξανάεγραψα αλλού αυτό) και όλα θα γίνουν! Απλά μην υποκύπτεις σ'αυτη τη γλυκιά κουταβόφατσα, πρέπει από τώρα να της βάλεις, προς το παρόν με παιχνιδιάρικο τρόπο, τα όριά της. Κοινώς, πράγματα που θα σε ενοχλούν όταν γίνει 30-35 κιλά, τα αποφεύγεις από τώρα. Αυτά αλλά ζουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, άλλον τον ενοχλεί να ζητιανεύει το σκυλί του, άλλον να ανεβαίνει πάνω του, άλλον να ανεβαίνει στον καναπέ, κι άλλον όλα τα παραπάνω μαζί.

Ελπίζω, πριν την απόκτησή της, να είχες διαβάσει αρκετά πράγματα για τη φυλή, το χαρακτήρα της και τις ανάγκες της. Κάτι δεύτερο που ελπίζω (αν κι εδώ κρατάω μικρό καλάθι) είναι να μην την πήρες από pet-shop ή από αγγελία ή από γέννα γνωστού...

Giafkaman

Active Member
11 Ιανουαρίου 2014
39
1
Ευχαριστώ!Για το πρώτο ναι έχω διαβάσει αρκετό υλικό για τη φυλή,χαρακτήρα,ανάγκες κτλπ και αυτό συνετέλεσε στο να επιλέξω τη συγκεκριμένη ράτσα.Όσο για το δεύτερο από pet shop δεν θα έπαιρνα σκύλο για κανένα λόγο.Ωστόσο το αγόρασα από γνωστό φίλου μου.Γιατί όμως μου το αναφέρεις έτσι, έκανα κάτι λάθος?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πφφφ, μεγάλο θέμα, που να σου εξηγώ... Να μη σου χαλάσω όμως και το θέμα της κούκλας σου. Να σου παραθέσω κάποια links να διαβάσεις?

Giafkaman

Active Member
11 Ιανουαρίου 2014
39
1
Ναι για στείλε inbox αν θέλεις καλό είναι να ενημερώνεσαι για να αποφεύγεις τα ίδια λάθη.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να τα βάλω εδώ, μπας και τα διαβάσει και κανείς πριν αποφασίσει να πάρει σκύλο? Μπορεί να βάλει στην αναζήτηση λαμπραντόρ και να του βγει το νήμα σου...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλώς ήρθες!!!
giafkaman αν σε λένε και χριστόδουλο να σε ενημερώσω ότι δεν επιτρέπονται σκυλιά στις φυλακες :p

Να την χαίρεσαι την κούκλα σου, να την προσέχεις και να διαβάσεις πολύ καλά τα θεματα που σου εδωσε η Orilis! Είναι μια ευαίσθητη φυλη από θέματα υγείας τα λαμπραντορς οποτε να έχεις μια εικόνα του τι μπορεί να σε περιμένει (που στο απεύχομαι)

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Καλώς ήρθες!!!
giafkaman αν σε λένε και χριστόδουλο να σε ενημερώσω ότι δεν επιτρέπονται σκυλιά στις φυλακες :p

Να την χαίρεσαι την κούκλα σου, να την προσέχεις και να διαβάσεις πολύ καλά τα θεματα που σου εδωσε η Orilis! Είναι μια ευαίσθητη φυλη από θέματα υγείας τα λαμπραντορς οποτε να έχεις μια εικόνα του τι μπορεί να σε περιμένει (που στο απεύχομαι)
Αν δίνει και τροφη ΞΗΡΟΥ τυπου παει χαθηκαμε :p

Καλημέρα σε όλους τους συμφορουμίτες και καλή χρονιά!!Πριν 4μέρες αποκτήσαμε κι εμείς τον μικρό μας άγγελο την μικρή Μόλλυ!Είναι ένα λαμπραντοράκι 2μηνών! Πανέξυπνη, πανέμορφη, παιχνιδιάρα και μικρή διαολίτσα(με την καλή έννοια)!Ένα πράγμα έχω να πω!Έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα!Δεν περιγράφετε η ευτυχία που μπήκε στη ζωή μου από τη στιγμή που την πρωτοκράτησα στα χέρια μου!!Ελπίζω να καταφέρω να την κάνω την πιο ευτυχισμένη σκυλίτσα του κόσμου και να ανταπεξέλθω απέναντι στα θέλω της!!!Σας παραθέτω και μερικές φώτο αν και δεν είναι στην καλύτερη ανάλυση σύντομα θα την τραβήξω και με την ψηφιακή
καλως ορισες! να τη χαιρεσαι την κουκλα! σου υπογράμμισα ενα λαθος. Αντικατάστησε τη λέξη θέλω με τη λέξη ανάγκες της και είσαι οκ. Τα θέλω της επιβάλλεται να ταυτίζονται με τα δικά σου θέλω ;-)
σε περιμενουν ομορφες στιγμες, ζηλευω :)

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
H Μολλυ ειναι μια κουκλα ! Μην μασας θα τα καταφερεις μια χαρα, δεν ειναι τιποτα δυσκολο.... αγαπη χρειαζεται κ υπομονη ! Ευχομαι να εισαστε πολλα χρονια μαζι κ να περνατε τελεια !!!!

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
36
Αθηνα

Καλησπέρα και καλως όρισες!

Κουκλίτσα είναι η ζουζούνα σου:p, να τη χαίρεσαι !!!!
Μου θυμίζει τη δικιά μου, έχουμε και το ίδιο κρεβατάκι!!

Giafkaman

Active Member
11 Ιανουαρίου 2014
39
1
Επιστρέφω και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!!Τρομοκράτης μπα???Ψυχούλα είμαι μωρέ!!!Και ευτυχώς δεν με λένε και Χριστόδουλο!Από διάβασμα άλλο τίποτα!!!!Αφήστε που βλέπω και dog whisperer το έχω λιώσει το youtube ο τύπος είναι πραγματικά απίστευτος!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Επιστρέφω και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!!Τρομοκράτης μπα???Ψυχούλα είμαι μωρέ!!!Και ευτυχώς δεν με λένε και Χριστόδουλο!Από διάβασμα άλλο τίποτα!!!!Αφήστε που βλέπω και dog whisperer το έχω λιώσει το youtube ο τύπος είναι πραγματικά απίστευτος!

ο τύπος ειναι casus belli εδω μεσα!

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
Εγώ πάλι βλέπω την kickopup στο YouTube και τρελαινομαι με την εφευρετικότητα της!!! Ρίξε μια ματιά, βέβαια, γούστα ειναι αυτά!