Να πάω για ακτινογραφίες;

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Εδώ και πέντε μέρες η Φροσάρα μου (ροτ "μη εκτροφικό"), στο τρέξιμο φυλάει λιγο το αριστερό πίσω πόδι. Την πρώτη μέρα πιο πολύ μετά πολύ λιγότερο. Την έψεξα σε πατούσες και δεν βρήκα τίποτα, αλλά και σε ψιλάφιση δεν έδειξε να πονάει κάπου.
Τρέχει σαν παλαβό, αλλά που και που το σηκώνει λίγο παραπάνω από το δεξί σαν να προσπαθεί να το προστατέψει.
Να αφήσω λίγες μέρες ακόμα και μετά να πάω για ακτίνες;
Μετά μπορώ να τις στείλω ΚΟΕ;
Γ@μ... αγχώθηκα...:(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πήγαινε πρώτα σε ορθοπεδικό για ψηλάφηση και εκείνος θα σου πει πως θα κινηθείς. Π.χ. αυτό που έπαθε ο δικός μου (ρήξη χιαστού) δεν φαινόταν στις ακτινογραφίες. Εγώ δεν θα το άφηνα.

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Πήγαινε πρώτα σε ορθοπεδικό για ψηλάφηση και εκείνος θα σου πει πως θα κινηθείς. Π.χ. αυτό που έπαθε ο δικός μου (ρήξη χιαστού) δεν φαινόταν στις ακτινογραφίες. Εγώ δεν θα το άφηνα.
Εδώ ούτε κουβέντα για ορθοπεδικό (Σαντορίνη γαρ).
Έχει μεγάλο κτηνιατρείο με ακτινολογικό.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Πήγαινε καταρχάς σε γιατρό [και μην μας το λες με ύφος περίλυπο, για να σε λυπηθούμε που μένεις Σαντορίνη :mad:], να την δουν και να κάνουν μια πρώτη εκτίμηση. Μπορεί να είναι και κάτι απλό. Γιατί πάει το μυαλό κατευθείαν στο χειρότερο;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εχουμε αποκλεισει να εχει πατήσει κατι και να της πληγωσε την πατούσα??

Α ρε δύσμοιροι κατοικοι Σαντορινης!

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Ευχαριστώ όλους. Ναι!!!!!!! Θλάση... δεν το σκέφτηκα. Αμέσως τα έκανα πάνω μου. Θα δείξει

Φίλοι και φίλες... ΔΕΝ παραπονιέμαι που είμαι Σαντορίνη. Ένας από τους λόγους που το αποφάσισα να έρθω ήταν το να έχω τα σκυλιά που θέλω, αλλά.... για τον ίδιο λόγο παραπονιέμαι.
Ελπίζω να έγινα αρκετά κατανοητός.
Άλλωστε πιο καλά δεν είναι να βλέπεις ταράτσες, μπουγάδες, να μη βρίσκεις πάρκινγκ, από το να βλέπεις όλο θάλασσα και την καλντέρα; χαχαχαχαχα
(κι όμως καμιά φορά μας λείπουν και τα χειρότερα)