Γεια σας..Ειμαι φοιτητης.. 20 χρονων και μενω μονος ..το θεμα ειναι οτι απο μικρος ηθελα ενα σκυλο και πιο συγκεκριμενα ενα husky καθαροαιμο αλλα δν πηρα γιατι δεν ηθελαν οι γονεις μου..τωρα ομως που ειμαι μονος θελω αλλα με απασχολουν καποια πραγματα..1ον-θα ειμαι στην σχολη περιπου 5-6ωρες και ο σκυλος θα μενει μονος του στο σπιτι αυτο το διαστημα που θα λειπω ..θα στεναχωρηθει?? 2ον-εχει πολλα εξοδα μηνιαια ή οχι..το λεω αυτο γιατι ειμαι και φοιτητης και εχω και εγω εξοδα και δν δουλευω λογο σχολης..3ον-ο σκυλος ζει περιπου 10-15 χρονια και αργοτερα που θα δουλευω θα λειπω 6-8ωρες περιπου(περιπου λεω)..θα υπαρχει προβλημα?? 4ον- μου λενε οι φιλοι μου οτι θα αλλαξει η ζωη μου προς το χειροτερο γιατι σε θελει ολη την ωρα διπλα και δν μπορεις να πας για καφε ή διακοπες στην θαλλασσα πχ...5-ον αγαπαω παρα πολυ τα σκυλια και θελω ενα φιλο σκυλο...οταν θα ειμαι σπιτι θα τον πηγαινω βολτα παντα καθε μερα αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι με το σκυλο διπλα σου αλλαζει η προσωπικη ζωη..δηλ δεν θα υπαρχει χρονος για το εαυτο μου κλπ..το σπιτι μου δεν εχει αυλη ..καιεχω ακουσει οτι τα husky προτιμανε να μενουν στην αυλη ειναι αληθεια ? Και αν ναι θα υπαρχει προβλημα να μενει στο σπιτι?? Αυτα ειχα να πω παρακαλω απαντηστε οσο πιο γρηγορα μπορειτε...