Να σας συστηθω!

Mongrel

Member
4 Οκτωβρίου 2015
23
18
42
Καλησπερα σας! Με λενε Γεωργια, ειμαι 30 ετων και νεο μελος στο φορουμ σας, το οποιο διαβαζω παρα πολλους μηνες και εν τελει, εγινε και εγω μελος. Πριν 2 χρονια περιπου, ειχα εναν ημιαιμο τσοπανακο Πυρηναιων που δυστυχως ομως απεβιωσε λογω ηλικιας. Πλεον, ειμαι εθελοντρια σε φιλοζωικη οργανωση και εχω μια γατουλα. Αν και σκυλι δεν εχω αποφασισει ακομα να παρω, εχω κατω απ'το σπιτι 1-2 αδεσποτα και τα φροντιζω (σκεφτομαι οταν ειμαι ετοιμη να υιοθετησω και επισημως το ενα). Μεχρι τωρα, σε συνεργασια με την φιλοζωικη και με πολυ κοπο, εχω δωσει για υιοθεσια 3 ζωακια [2 σκυλους και μια γατα] και ειμαι ευτυχισμενη που μπορεσα και εγω επιτελους να κανω το ''καλο''. Τον σκυλο μου τον Λαρς, τον ειχα υιοθετησει απο ενα καταφυγιο & ειχα την χαρα να απολαυσω μαζι του 14 ολοκληρα χρονια. Δυστυχως, η ασταθης [προς το παρον] κατασταση στην ζωη μου δεν μου επιτρεπει να υιοθετησω σκυλο, ομως το εχω στα πλανα μου και το σχεδιαζω για το κοντινο μελλον. Χαιρομαι που ειμαι σε φιλοζωικη και προσφερω βοηθεια σε ζωα που το εχουν αναγκη, αν και ζοριζομαι [εγω και τα υπολοιπα μελη] αρκετα οικονομικα για να τα βγαλουμε περα. Αυτα για τωρα, ευχαριστω για τον χρονο σας! :D

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καλως ορισες και μπραβο για οτι κανεις!!! Ευχομαι να υιοθετησεις γρηγορα το αδεσποτακι που φροντιζεις!!

• Like
Reactions: Mongrel

Mongrel

Member
4 Οκτωβρίου 2015
23
18
42
Καλως ορισες και μπραβο για οτι κανεις!!! Ευχομαι να υιοθετησεις γρηγορα το αδεσποτακι που φροντιζεις!!
Καλως σε βρηκα @Viviana και ευχαριστω πολυ για τα λογια σου! :)
Και εγω το ευχομαι!(y):love: