Λοιπόν. .... μιας και ζητησατε να σας συστήσω καλύτερα τα παιδια μου. .......
Ξεκιναμε με το Σπιτζ την Beauty ..... χρονικα ειναι το 3ο μου σκυλι. ... στην συγκεκριμένη αγελη το 1ο! Όταν ηταν 5 μηνων γνωρίσαμε σε ενα παρκο την Λαιδη, το κοκερ και παίζοντας γνωρισα και τον μπαμπα της Λαιδης !!!!! 4 χρόνια μετά βρηκα την Μπελα μου, την λευκή λύκαινα, σε κατεστραμμενη κατασταση η οποια σύμφωνα με 3 κτηνιατρους έπρεπε να την κοιμησουμε καθως δε θα σωνοταν..... δε το βάλαμε κατω ετσι την ειδε και 4ος κτηνιατρος , δεν ξερω αν επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα του, ο οποιος της εκανε μια αγωγη που την εσωσε και σήμερα ζει και βασιλεύει όπως βλέπετε. Εξαιτιας της Μπελας ιδρυσα και την Φιλοζωικη Ομαδα Βούλας στο Facebook οπου συντονιζομασταν οι γείτονες και οικονομικα καταφέραμε να σώσουμε και την Μπελα αλλα και αλλα 2 φιλαράκια της γκριφον 30 κιλων τα οποία είχαν ολα πεταχτεί απο καποιον. Εφόσον σωθηκε δε θα μπορούσα να αφησω μια πριγκίπισσα να ζει στους δρόμους.
Τον Ιούλιο του 2016 ενημερωσαν την ομαδα μου για μια γκριφονιτσα 10 κιλων με 4 κουταβια σε ενα υπόγειο λαγουμι. Έτσι αφού εδωσα για υιοθεσία όλα τα παιδιά κρατησα τον Νταλι. .. απολυτα φοβικος και χρειάζεται άνθρωπο που να ξέρει και φυσικά αυτή ημουν εγω ....... ετσι τον υιοθετησα κι αυτον.....