Να του δώσω ηρεμιστικό?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Είναι προτιμότερο απ'το να του συμβεί κάτι. Μια χαρά αντέχουν, αν χρειαστεί.

Το 8ωρη παραμονή σε crate μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις όπως του Τζεζους, όχι όμως καθημερινά 8ώρο+(εννοώ όσο λυπούμαι στην δουλεία); Ρωτάω και για μένα τώρα.

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
To crate σίγουρα έπρεπε να το είχα πάρει,θα είχα γλιτώσει πολλά.Αλλά και πάλι σ'αυτην την περίπτωση δεν θα μπορούσα να τον αφήσω τόσες πολλές ώρες.Μάλλον αυτό θα κάνω matilda..
Μέχρι στιγμής δεν μου έχει δείξει σημάδια άγχους όταν λείπω.Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να κλαίει και οι γείτονες δεν μου έχουν πει ποτέ ότι γαύγιζε ή έκλαιγε.Αλλά και οι ζημιές μπορεί αυτό να δηλώνουν.
Τώρα με την τουαλέτα..Προσπαθώ να του κόψω το μπαλκόνι και να τα κάνει έξω μόνο,αλλά για αύριο λέω να αφήσω την μπαλκονόπορτα ανοιχτή.

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
Όχι δεν είμαι Αθήνα.Στον Πύργο βρίσκομαι όπου σπουδάζω.Είναι 90 χιλιόμετρα η Πάτρα αλλά το κτελ κάνει 2ωρο.Δεν έχω κανέναν να τον αφήσω γιατί και οι συμφοιτητές μου θα βρίσκονται κι αυτοί για τον ίδιο λόγο εκεί :/
είσαι πύργο και θα του δώσεις ηρεμιστικά?
άντε το σκυλί μια βόλτα στα Μακρίσια να ηρεμήσει!:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Το 8ωρη παραμονή σε crate μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις όπως του Τζεζους, όχι όμως καθημερινά 8ώρο+(εννοώ όσο λυπούμαι στην δουλεία); Ρωτάω και για μένα τώρα.
Ο δικός μου, μένει καθημερινά, τουλάχιστον 10ωρο.

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Τίποτα παιδιά εγώ θα το πάρω το ηρεμιστικό και θα πάω στην δουλειά μου.Ελπίζω όταν γυρίσω να έχω σπίτι και κυρίως..σκυλί.Σας ευχαριστώ όλους!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Εγω δεν θα αφηνα αυριο την μπαλκονοπορτα ανοιχτη. Περισσοτερος χωρος και ερεθισματα για να στρεσαριστει ο σκυλος και πιθανοτατα να ενοχλησει, πιο ευαλωτος στο να του πεταξει οποιαδηποτε βλακεια ενας γειτονας, και εφοσον ειναι αλτικος περισσοτερο ρισκο. Καλυτερα να εχεις περισσοτερο καθαρισμα μετα, και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
δηλαδη εμενα που εκανε μεσα σε μια ωρα γενικη ανακαινιση του κηπου επρεπε να την "χαπακωνα" καθε μερα,,,, και μετα θα γαυγιζε,, "οταν μπουκαρω στο τεκε" ..,, ==))

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Όχι 8ωρο στο crate την ημέρα. Σε παρκο ή σε ασφαλές δωμάτιο

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
8ωρω Crate το θεορω και εγω to much! Εμεις αμα φυγουμε πολλες ωρες τα κλεινουμε στο υπνοδοματιο της κορης μου- που ειναι το πιο ασφαλες δωματιο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Και τι κάνουν βρε κορίτσια, όταν τ'αφήνετε σ'ένα δωμάτιο; Τρέχουν γύρω-γύρω, από τοίχο σε τοίχο, όλη την ώρα; Γιατί τα δικά μου και αμολυτά που είναι όλη μέρα στο σπίτι, στο στρώμα τους την βγάζουν. Σε μισό τετραγωνικό ο καθένας. Το πολύ, ν'αλλάξουν πλευρό. Δεν σπριντάρουν μέσα στο σπίτι.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οταν ειναι σε ενα δωματιο, επιλεγουν εστω μεσα στο δωματιο που θα πανε. Μπορει να τους ερθει να κανουν εμετο η διαρροια- εαν ειναι κλεισμενοι σε crate ειναι αναγκασμενοι να τα κανουν εκει και να μενουν και ξαπλομενα μετα στης ακαθαρσιες τους.πχ.
Η τους εχει χυθει το νερο τους- θα μπορουν να πανε λιγο πιο περα για να ειναι στεγνα.

Οταν φευγω λιγες ωρες της αφηνω και εγω χυμα στο σπιτι τωρα το χειμονα. Δεν κανουν ζημιες. Αλλα το καλοκαιρι τους κλεινω σε δωματιο με Aircondition.

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Παιδιά ευτυχώς πήγαν όλα μια χαρά!Πριν μια ώρα γύρισα και τον βρήκα να παίζει με τα παιχνίδια του.Καμία απολύτως ζημιά κι αυτός μες στην τρελή χαρά.Μόνο τσίσα κάναμε.Και πήγαμε μεγάλη βόλτα γιατί ήμασταν καλά παιδιά.Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Όσον αφορά το crate θα το πάρω όσο πιο άμεσα μπορώ.
Σας ευχαριστώ όλους!!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Οταν ειναι σε ενα δωματιο, επιλεγουν εστω μεσα στο δωματιο που θα πανε. Μπορει να τους ερθει να κανουν εμετο η διαρροια- εαν ειναι κλεισμενοι σε crate ειναι αναγκασμενοι να τα κανουν εκει και να μενουν και ξαπλομενα μετα στης ακαθαρσιες τους.πχ.
Η τους εχει χυθει το νερο τους- θα μπορουν να πανε λιγο πιο περα για να ειναι στεγνα.

Οταν φευγω λιγες ωρες της αφηνω και εγω χυμα στο σπιτι τωρα το χειμονα. Δεν κανουν ζημιες. Αλλα το καλοκαιρι τους κλεινω σε δωματιο με Aircondition.
,,,
,,
μηπως εχεις ακουσει κατι για διακοπες ρευματος στην ελλαδα το καλοκαιρι...?? ==))

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
Παιδιά ευτυχώς πήγαν όλα μια χαρά!Πριν μια ώρα γύρισα και τον βρήκα να παίζει με τα παιχνίδια του.Καμία απολύτως ζημιά κι αυτός μες στην τρελή χαρά.Μόνο τσίσα κάναμε.Και πήγαμε μεγάλη βόλτα γιατί ήμασταν καλά παιδιά.Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Όσον αφορά το crate θα το πάρω όσο πιο άμεσα μπορώ.
Σας ευχαριστώ όλους!!
χωρίς χάπι?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
,,,
,,
μηπως εχεις ακουσει κατι για διακοπες ρευματος στην ελλαδα το καλοκαιρι...?? ==))
Έχεις καμιά καλύτερη λύση;

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; μόνο σε εμένα δε φάνηκαν πολλές οι 7-8 ώρες που θα έμενε το σκυλί μόνο του; Όσοι δουλεύετε δηλαδή και μένετε μόνοι σας δεν αφήνετε τον σκύλο τουλάχιστον ένα 8ωρο στο σπίτι μόνο του;

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Έχεις καμιά καλύτερη λύση;

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; μόνο σε εμένα δε φάνηκαν πολλές οι 7-8 ώρες που θα έμενε το σκυλί μόνο του; Όσοι δουλεύετε δηλαδή και μένετε μόνοι σας δεν αφήνετε τον σκύλο τουλάχιστον ένα 8ωρο στο σπίτι μόνο του;
Όχι αν είδες έμενα και την ΜΑρέκο πχ. νορμάλ μας φάνηκες και σε άλλους νομίζω απ'ότι κατάλαβα.
Οι 8 ώρες καμία φορά είναι λίγες

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
χωρίς χάπι?
Χωρίς!Δεν είναι πολλές οι 7 ώρες.Παλιότερα έμενε πολύ περίσσοτερο μόνος του.Απλά εδώ και κάνα 2μηνο που δεν έχω σχολή και κάθομαι όλη την ημέρα, τον αφήνω πολύ λιγότερο.Και όσο μεγαλώνει,η ανησυχία μου αυξάνεται αντί να μειώνεται γιατί φτάνει όλο και περισσότερα πράγματα,και ταυτόχρονα η κουταβίσια τρέλα παραμένει.Αλλά δεν νομίζω ότι ο ίδιος έχει πρόβλημα στο να μείνει μόνος.Εγώ το έχω το πρόβλημα.

Κατανοώ το 7ωρο,8ωρο,10ωρο αλίμονο,δεν θα πάτε στις δουλειές σας?Αλλά το crate μέχρι 4-5ωρο θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω.
Βέβαια συμφωνώ με την mareco πως είναι προτιμότερο να μείνει μέσα και 10+ προκειμένου να μην του συμβεί κάτι.
Εν πάση περιπτώση,τέλος καλό όλα καλά :D