Είναι προτιμότερο απ'το να του συμβεί κάτι. Μια χαρά αντέχουν, αν χρειαστεί.
Το 8ωρη παραμονή σε crate μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις όπως του Τζεζους, όχι όμως καθημερινά 8ώρο+(εννοώ όσο λυπούμαι στην δουλεία); Ρωτάω και για μένα τώρα.
Είναι προτιμότερο απ'το να του συμβεί κάτι. Μια χαρά αντέχουν, αν χρειαστεί.
είσαι πύργο και θα του δώσεις ηρεμιστικά?Όχι δεν είμαι Αθήνα.Στον Πύργο βρίσκομαι όπου σπουδάζω.Είναι 90 χιλιόμετρα η Πάτρα αλλά το κτελ κάνει 2ωρο.Δεν έχω κανέναν να τον αφήσω γιατί και οι συμφοιτητές μου θα βρίσκονται κι αυτοί για τον ίδιο λόγο εκεί :/
Ο δικός μου, μένει καθημερινά, τουλάχιστον 10ωρο.Το 8ωρη παραμονή σε crate μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις όπως του Τζεζους, όχι όμως καθημερινά 8ώρο+(εννοώ όσο λυπούμαι στην δουλεία); Ρωτάω και για μένα τώρα.
Όχι 8ωρο στο crate την ημέρα. Σε παρκο ή σε ασφαλές δωμάτιοΤο 8ωρη παραμονή σε crate μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις όπως του Τζεζους, όχι όμως καθημερινά 8ώρο+(εννοώ όσο λυπούμαι στην δουλεία); Ρωτάω και για μένα τώρα.
,,,Οταν ειναι σε ενα δωματιο, επιλεγουν εστω μεσα στο δωματιο που θα πανε. Μπορει να τους ερθει να κανουν εμετο η διαρροια- εαν ειναι κλεισμενοι σε crate ειναι αναγκασμενοι να τα κανουν εκει και να μενουν και ξαπλομενα μετα στης ακαθαρσιες τους.πχ.
Η τους εχει χυθει το νερο τους- θα μπορουν να πανε λιγο πιο περα για να ειναι στεγνα.
Οταν φευγω λιγες ωρες της αφηνω και εγω χυμα στο σπιτι τωρα το χειμονα. Δεν κανουν ζημιες. Αλλα το καλοκαιρι τους κλεινω σε δωματιο με Aircondition.
χωρίς χάπι?Παιδιά ευτυχώς πήγαν όλα μια χαρά!Πριν μια ώρα γύρισα και τον βρήκα να παίζει με τα παιχνίδια του.Καμία απολύτως ζημιά κι αυτός μες στην τρελή χαρά.Μόνο τσίσα κάναμε.Και πήγαμε μεγάλη βόλτα γιατί ήμασταν καλά παιδιά.Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Όσον αφορά το crate θα το πάρω όσο πιο άμεσα μπορώ.
Σας ευχαριστώ όλους!!
Έχεις καμιά καλύτερη λύση;,,,
,,
μηπως εχεις ακουσει κατι για διακοπες ρευματος στην ελλαδα το καλοκαιρι...?? ==))
Όχι αν είδες έμενα και την ΜΑρέκο πχ. νορμάλ μας φάνηκες και σε άλλους νομίζω απ'ότι κατάλαβα.Έχεις καμιά καλύτερη λύση;
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; μόνο σε εμένα δε φάνηκαν πολλές οι 7-8 ώρες που θα έμενε το σκυλί μόνο του; Όσοι δουλεύετε δηλαδή και μένετε μόνοι σας δεν αφήνετε τον σκύλο τουλάχιστον ένα 8ωρο στο σπίτι μόνο του;
Χωρίς!Δεν είναι πολλές οι 7 ώρες.Παλιότερα έμενε πολύ περίσσοτερο μόνος του.Απλά εδώ και κάνα 2μηνο που δεν έχω σχολή και κάθομαι όλη την ημέρα, τον αφήνω πολύ λιγότερο.Και όσο μεγαλώνει,η ανησυχία μου αυξάνεται αντί να μειώνεται γιατί φτάνει όλο και περισσότερα πράγματα,και ταυτόχρονα η κουταβίσια τρέλα παραμένει.Αλλά δεν νομίζω ότι ο ίδιος έχει πρόβλημα στο να μείνει μόνος.Εγώ το έχω το πρόβλημα.χωρίς χάπι?