Νεος ιδιοκτητης Boxer


boxer_th

New Member
15 Μαϊου 2017
1
0
35
Καλη εβδομαδα σε ολους.

θα προσπερασω το κομματι των τετριμενων σχολίων του τυπου παντα ηθελα , παντα ονειρευομουν κλπ
και σας παρακαλω για τα ειλικρινει σχολια σας.

Απο αυτα τουλαχιστον που εχω δει και εχω ερθει σε επαφη τα τελευταια χρονια εχω ξεχωρησει τα Βoxer .
Το θεμα ομως ειναι οτι ειμαι εργενης και οτι δουλευω πολλες ωρες την μερα αρχικα και κατ επεκαση οτι ζω σε διαμερισμα , μεγαλο μεν (150 τμ ) διαμερισμα δε. Παντα ηθελα εναν σκυλο/συντροφο απλα επειδη μελος της οικογενειας υποφερει απο αλεργιες ποτε δεν μπορουσα να παρω. Πλεον ζω μονος και ο μονος λογος που δεν εχω προχωρησει ακομα ειναι η σκεψη του οτι θα χρειαζεται να μενει μονο για πολλες ωρες τη μερα . Με μια πρωτη επαφη που εκανα με εναν εμπορο (οχι εκτροφεα το τονιζω) η απαντηση του ηταν αν το θελεις πραγματικα καντο . Οπως ειπα ηταν εμπορος και οχι εκτροφεας οποτε δεν λαμβανω υποψιν πολυ τα σχολια του. Σχετικα με το lifestyle μου , περα απ την καθημερινοτητα , δεν μενω ποτε στην Αθηνα τα σκ (ειτε αυτο ειναι βουνο ειτε θαλασσα) οποτε αν μη τι αλλο αυτο το θεωρω σαν συν αλλα φοβαμαι οτι δν αρκει.

ευχαριστω για τον χρονο σας
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Δεν εχω καταλαβει,ποιο ειναι το θεμα?
Οτι εισαι εργένης?Αυτό αλλάζει σε χρονο ντε τε...
αλλα οσον αφορά τον σκυλο δεν τον απασχολει ιδιαιτερως...
εκτος κ αν οταν βρεθει με το καλο η κοπελια τον φτυσεις για εκεινη!
Οτι μένεις σε διαμερισμα?κ μεγαλο Δανό να θελες,μια γωνιτσα πιανουν ολα τους,
ισα ισα τα μεγαλοσωμα συνηθως κοιμουνται κιολας οσο ειναι σπιτι,τα μικροσωμα είθισται ναναι "σβουρες".
Το οτι λειπεις πολλες ωρες,στην αρχη θαναι δυσκολο,που θαναι κουταβι,αλλα στην αρχη ολα δυσκολα ειναι,αμα συνηθισει πχ το crate του ως φωλια του θα καθεται ησυχα κ θα κοιμαται (οπως προείπα) μεχρι να γυρισεις.
Οτι λειπεις ολα τα ΣΚ εχει τα καλα του εχει κ τα κακα του...θα πρεπει να λαβεις υποψη σου που θα μπορεις να πας κ που οχι με τον σκυλι,κατα ποσο μια δραστηριοτητα σου μπορει να τον ταλαιπωρήσει,πχ πολλοι (δεν ξερω αμα εισαι αναμεσα τους) αρέσκονται να αραζουν σε μια παραλία απτο πρωι ως το βραδυ,με ενα σκυλι,καταρχας θα πρεπει να τσεκαρεις εαν σου επιτρεπεται να επισκεφτεις την παραλια της προτιμησης σου,αλλα επισης (προσωπικη μου αποψη) δεν μπορεις να εχεις ενα σκυλι (κ δη κουταβι) ολη μερα εκτεθειμενο σε υψηλες θερμοκρασίες,χωρις να χεις καπου να τον ξεβγαλεις απτα αλατια,να τον δροσισεις κλπ κλπ κλπ (ακομη ποσα τετοια απασχολούν οσους εχουν σκυλια...)

Οποτε αποσα ανεφερες...το μονο μείον ειναι οτι δεν εχεις απευθυνθει ακομη σε εκτροφεα ή ισως σε καποια ομαδα που να ειδικεύεται σε μποξερ προκειμενου να υιοθετησεις ισως καποιο ενηλικο σε δεινή θεση.
 


Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Κι εγώ νομίζω ότι το πρώτο σου βήμα θα πρέπει να είναι το να μιλήσεις με έναν εκτροφέα της φυλής (όχι έμπορο, το είπες και μόνος σου)
Όλοι δουλεύουμε, όλοι λείπουμε, αλλά το θέμα είναι πόσα πράγματα πρέπει να αλλάξεις στη ζωή σου με βάση το σκύλο σου. Κι όχι το σκύλο γενικά, αλλά τη φυλή αυτή, τι ανάγκες έχει, τι απαιτήσεις. Και σ'αυτές τις απορίες, την καλύτερη απάντηση θα στην δώσει αυτός που την κατέχει τη φυλή, ο εκτροφέας της.

ΥΓ. Εδώ μπορείς να δεις τις εκθέσεις ανά πόλη για το 2017 (επόμενη στην Αθήνα είναι στις 23 Ιουνίου, μια χαρά δηλαδή, προλαβαίνεις να κάνεις και μια έρευνα για τα εκτροφεία που σε ενδιαφέρουν)
 
  • Like
Reactions: mareco and Nizinny




Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Φαντάζομαι ότι το "λείπω πολλές ώρες λόγο δουλειάς" μεταφράζεται σε κάτι τύπου από 8-12 ώρες ημερησιως. Αν μιλάμε για παραπάνω των 12ωρων, ίσως η λύση της γάτας για πετ να είναι καλύτερη.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.795
Μέλη
19.921
Νεότερο μέλος
Αργυρώ Π