Γεια σας μολις γραφτηκα στο φορουμ και το εκανα με σκοπο να μαθω οσα πιο πολλα μπορω και να παρω το σκυλο που μου ταιριαζει.Ειμαι αναμεσα σε μπιγλ τζακ ρασελ γαλλικο μπουλντογκ και μαλτεζακι.Εχω ρωτησει σε πετ σοπ ρωτησα και στο ντογκ σεντερ και θα ρωτησω και σε κτηνιατριο αλλα θα παω να μιλησω και με εκτροφεις.Απο οτι καταλαβα το σωστο ειναι να παρουμε ενα υγιη σκυλο απο ενα σοβαρο εκτροφεα.Εγω μενω σε ενα σπιτι 100 τμ.Ειμαι 20 χρονων φοιτητης και μενω με τους δικους μου.Ειμαστε 3μελης οικογενεια οποτε οτι σκυλακι κ να αποφασισω να παρω θα εχει παντα παρεα σπιτι.Εγω συνηθως λειπω απο το σπιτι 12-4 και μετα κανα 2 ωρο γιατι πηγαινω στο γυμναστηριο.Γενικα ειμαι δραστηριο ατομο και 8α ασχολουμε οσο πιο πολυ μπορω με το σκυλακι μου.Θα ηθελα να μου πειτε βασει των δεδομενων που σας ειπα να μου πειτε πια ρατσα θα μου ταιριαζε.Επισης το μπιγκλ ποσα κιλα γινεται?Εχς ακουσει απο 10-16 αλλα κ απο 8-10.Στο ντογκ σεντερ μου ειπε ο εκπαιδευτης που το εχει οτι οποια ρατσα και να επιλεξω δεν εχει καμια σημασια.Αυτο που μετραει ειναι πως θα εκπαιδευσεις το σκυλι.Εσεις τι λετε πανω σε αυτο.Παντως θελω ενα σκυλακι που οταν το αφηνω σπιτι η οταν διαβαζω να ειναι ηρεμο και οταν ειναι ωρα για παιχντδι να παιζουμε.
ΥΓ.αν το ποστ μου ειναι σε λαθος ενοτητα του φορουμ ζητω συγνωμη και αν θελετε μπορειτε να το μεταφερετε.
ΥΓ.αν το ποστ μου ειναι σε λαθος ενοτητα του φορουμ ζητω συγνωμη και αν θελετε μπορειτε να το μεταφερετε.