Νευρομυικο προβλημα με καταρευση στα πισω ποδια

Kouz4

New Member
25 Μαϊου 2020
3
0
41
Καλησπέρα σας, είμαι νέος στο forum απλα λογω της κατάστασης μας ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημα μου κ να μου πείτε την άποψή σας.
Έχω ένα Beagle 9 μηνων, Πριν 2 μερες ειχε κάποιο βήχα και έκανε ένα θόρυβο σαν να προσπαθεί να κάνει εμετο.
Πήγα αμέσως στο κτηνιατρο και μου είπε ότι παρόλο που έχει κάνει το εμβόλιο για το kennel cough φαίνεται ότι έχει κολλήσει.
Του έκανε λοιπόν 1 ένεση κορτιζόνης και αντιβίωσης και μου έδωσε μια αντιβίωση κ να του δίνω μισο χαπι κορτιζόνης κάθε μερα.
Μετά από λίγες ώρες που πήγαμε σπίτι έκανε αμέσως εμετο.
Την 2 μερα αντιβίωσης σταματησε να βήχει κ να κάνει θορύβους αλλά είχε υπερβολικά σάλια ειδικά όταν ξυπνούσε. Το πρωί αντιλήφθηκα ότι δε μπορούσε να ανέβει το καναπε λόγω των πισοώ ποδιών του.
Όλη την ημέρα καθόλου διάθεση κ απλα σηκωνονταν περπατούσε κ ξαφνικά έπεφταν τα πίσω του πόδια.
Τον πήρα σημερα και πήγα άμεσα στη κλινικη. Αφού του έκαναν ακτινογραφιες εξετάσεις αίματος κλπ μου ειπαν οτι ολα είναι άψογα.
Το πρόβλημα είναι νευρομυικο αλλά δεν μπορούν να το βρουν ακριβως τι είναι.
Μου είπαν ότι ο σκύλος πρέπει να μείνει μέσα 2 βραδυα με ορο να καθαρίσουμε αν υπάρχει κατι τοξικό και να καταλάβουμε το ακριβές πρόβλημα.
Παιδια συγνώμη για το τοσο μεγάλο ποστ απλα βρίσκομαι σε σύγχυση και τρομάζω στην ιδέα να χάσω το σκυλακι μου.
Σας ευχαριστώ πολύ.

• Sad
Reactions: Art

Orjo

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2020
489
1.098
21
Πάτρα
Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Καλή δύναμη. Δεν ξέρω τι φταίει για όλα αυτά αλλά ελπίζω πραγματικά να αναρρώσει γρήγορα.

• Like
Reactions: Kouz4

Kouz4

New Member
25 Μαϊου 2020
3
0
41
Για μόρβα ψάξατε?
Σε ποια κλινική?
Τον έχω πάει στη κλινική βούλας. Βρίσκονται κάποιοι καλοί γιατροί τουλάχιστον από συστάσεις που είχα από αρκετούς γνωστούς που πάνε χρόνια τα σκυλακια τους εκεί.
Να σας πω την αληθεια είναι η 2 μερα σήμερα που θα μείνει εκεί και μου είπαν ότι βλέπουν τα παντα, περιμένω κ εγω να μάθω πως παει και αν καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα τι ακριβώς εχει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48