Νεφρικη ανεπαρκεια σε θηλυκο ροττι 5 ετων

rummen

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
132
94
34
Η Μαγια πασχει απο νεφρικη ανεπαρκεια υστερα απο μικροβιο που εισηλθε απο το αιδιο της και πηγε στην μητρα με αποτελεσμα να πηραξει τα νεφρα της.
Ξεκινησα απο Ν.Μουδανια Χαλκιδικης σε εναν παρα πολυ καλο γιατρο και ανω απο ολα ανθρωπο,υστερα απο ενδελεχη ελεγχο γενικες και βιοχημικες εξετασεις ααιματος ωπος ακτινογραφια κοιλιας και υπερηχο αποφανθει πως το σκυλι χρειαζεται 24ωρη παρακολουθηση σε κληνικη στην θεσσαλονικη εξετασθει και αποο του γιατρους της κληνικης και η γνωματευση τους ηταν ακρως αντιθετη με τον γιατρο απο ωπου ξεκηνισα.
Να μην σας τα πολυλογω αυτην την στιγμη την εχω υπο την παρακολουθηση μου με ορους και αντιβιωσεις ωστε να καθαρισουν τα νεφρα της και εαν δεν το πετυχουμε η επομενη λυση ειναι νυστερι με ελαχιστες πιθανοτητες για ζωη.
Εχει καπιως απο εσας την εμπειρια να με κατευθηνη;

Υ.Γ. Σας τα αναφερω περιγραματικα ωστε να μην σας κουρασω
Σας ευχαριστω

Orjo

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2020
489
1.098
21
Πάτρα
Λυπάμαι... Τώρα το είδα το συγκεκριμένο θέμα, τώρα το διάβασα και μακάρι να το είχα δει νωρίτερα. Άμα θελήσεις ποτέ να μοιραστείς τις όμορφες στιγμές σας μαζί μας, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε. Καλή δύναμη.

• Like
Reactions: rummen and Belvigo

rummen

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
132
94
34
τελευταια φορα που την ειδα εκανε σαν να μην εχει τιποτα μουκουνουσε την ουρα της σαν να ξεκινουσαμε το παιχνιδι μαζι της ηταν πολυ χαρουμενη που με ειδε και πιστεψα πως θα γινοταν καλα οτι αρχισαν να δουλευουν τα νεφρα της και πως οι προσπαθειες μου δεν θα πηγαιναν χαμενες.
Επειτα την εβαλα στην φωλια της και ολα εγιναν σε μολις πεντε με δεκα λεπτα οταν επεστρεψα να δω τι κανει η Μαγια ηδη ειχε φυγει...
Σε ευχαριστω για ολα Μαγια μου
Μαγια μου...

Belvigo

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2021
240
202
Είναι πολύ στεναχωρο όταν χάνεται ένα μέλος της οικογένειας σου, ειδικά όταν αυτό το μέλος είναι τόσο αγνό, αθώο, άδολο, γεμάτο αγάπη και ευγνωμοσύνη. Τα σκυλιά ηρθαν στη γη με μοναδικό σκοπό να μας μάθουν τι πάει να πει να αισθάνεσαι όλα τα παραπάνω. Στην πραγματικότητα αυτά εκπαιδευουν εμάς και όχι το αντίθετο.

Το μόνο που έχω να πω είναι κουράγιο.....

• Like
Reactions: rummen

Aliki V.

Well-Known Member
1 Μαϊου 2020
554
529
50
Η Μάγια σας έφυγε ήρεμη κι ευτυχισμένη γιατί ήταν κοντά σας...στους ανθρώπους που αγάπησε και την αγάπησαν πολύ. Μάγια καλό σου ταξίδι!

• Like

annakou97

Member
14 Αυγούστου 2021
19
26
27
Ο σκύλος μου ο Εκτωρακος μου αντιμετώπισε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.. Ημιαιμος pointer 11,5 χρόνων. Είχε μικρόβιο μέσα του το οποίο του είχε πειράξει κυρίως τα νεφρά, αλλα και λίγο πολύ όλα του τα όργανα... Τον χάσαμε πριν 6 μέρες. Ο πόνος είναι αβάσταχτος και σε καταλαβαίνω ειλικρινά πολύ.. Η Μάγια ήταν και θα είναι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα, δεν φεύγουν από δίπλα μας πότε οι ψυχές τους υπάρχουν και μας συντροφεύουν γιατί η αγάπη μας με τα ζώα μας είναι πέρα για πέρα αληθινή και ανιδιοτελή!

• Sad
Reactions: rummen and GSD92

rummen

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
132
94
34
Ο σκύλος μου ο Εκτωρακος μου αντιμετώπισε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.. Ημιαιμος pointer 11,5 χρόνων. Είχε μικρόβιο μέσα του το οποίο του είχε πειράξει κυρίως τα νεφρά, αλλα και λίγο πολύ όλα του τα όργανα... Τον χάσαμε πριν 6 μέρες. Ο πόνος είναι αβάσταχτος και σε καταλαβαίνω ειλικρινά πολύ.. Η Μάγια ήταν και θα είναι δίπλα σου σε κάθε σου βήμα, δεν φεύγουν από δίπλα μας πότε οι ψυχές τους υπάρχουν και μας συντροφεύουν γιατί η αγάπη μας με τα ζώα μας είναι πέρα για πέρα αληθινή και ανιδιοτελή!
Λυπαμαι παρα πολυ για τον Εκτωρακο σας.Σας καταλαβασινω απολυτα το τι περνατε,ο πονος ειναι ανειπωτος σου ευχομαι να το ξεπεραστει γρηγορα!
Ακουω καποιον θορυβο απο την αυλη μου και νομιζω πως ειναι η Μαγια μου!

• Sad
Reactions: annakou97

annakou97

Member
14 Αυγούστου 2021
19
26
27
Ν
Λυπαμαι παρα πολυ για τον Εκτωρακο σας.Σας καταλαβασινω απολυτα το τι περνατε,ο πονος ειναι ανειπωτος σου ευχομαι να το ξεπεραστει γρηγορα!
Ακουω καποιον θορυβο απο την αυλη μου και νομιζω πως ειναι η Μαγια μου!
Σε ευχαριστώ πολύ ❤ να είσαι σίγουρη πως μπορεί να είναι πράγματι η Μάγια σου γιατί σίγουρα είναι κοντά σου... Εγώ είμαι σίγουρη ότι μας φυλάνε.. Και ότι είναι σε κάποιο καλό μέρος... Καλό τους ταξίδι..

• Like

rummen

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
132
94
34
Ν

Σε ευχαριστώ πολύ ❤ να είσαι σίγουρη πως μπορεί να είναι πράγματι η Μάγια σου γιατί σίγουρα είναι κοντά σου... Εγώ είμαι σίγουρη ότι μας φυλάνε.. Και ότι είναι σε κάποιο καλό μέρος... Καλό τους ταξίδι..
Καλο τους ταξιδι....
Τελικα η εκπαιδευση ηταν απο την Μαγια προς τα εμενα,μου εμαθε πολλα!!!

• Love
Reactions: annakou97

annakou97

Member
14 Αυγούστου 2021
19
26
27
Καλο τους ταξιδι....
Τελικα η εκπαιδευση ηταν απο την Μαγια προς τα εμενα,μου εμαθε πολλα!!!
Φυσικά.. Όπως και εμένα ο Έκτωρας.. Μας μάθανε πως είναι η πραγματική και ξεχωριστη αγάπη, χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα, γεμίζοντας μόνο την ζωή μας. Αλλά πράγματι θα είναι δίπλα μας κάθε στιγμή. Εγώ νιώθω σαν να μην έφυγε.. Σαν να είναι εδώ. Γιατί φεύγουν απλά για έναν άλλο κόσμο καλύτερο δεν πεθαίνουν αυτό να το ξέρεις!

• Like

rummen

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
132
94
34
Φυσικά.. Όπως και εμένα ο Έκτωρας.. Μας μάθανε πως είναι η πραγματική και ξεχωριστη αγάπη, χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα, γεμίζοντας μόνο την ζωή μας. Αλλά πράγματι θα είναι δίπλα μας κάθε στιγμή. Εγώ νιώθω σαν να μην έφυγε.. Σαν να είναι εδώ. Γιατί φεύγουν απλά για έναν άλλο κόσμο καλύτερο δεν πεθαίνουν αυτό να το ξέρεις!
Την πρωτη φορα που ειχαμε σκυλο ητααν οταν ημουν μικρος εφτα χρονων περιπου.ηταν ενα αρσενικο ροττβαιλερ και παλι αλλα μας τον σοτωσαν οταν μας εκλεψαν ηταν μολις εξι μηνων.
Και επειτα δεν ηθελα να παρω σκυλακι για να μην στενα χωρηθω και παλι περασαν τα χρονια και με την γυναικα μου αποφασισαμε να παρουμαι την μαγια μας(μαρια-γιαννης) και μετα απο ενα χρονο ηρθε και η μικρη μας η κορουλα μας.
Η μαγια μας μεγαλωνε μαζι μετην μικρουλα μας σαν αδελφακια ηταν η αγαπη που ειχε η μαγια προς την κορη μου δεν περιγραφεται αλλα και ποσσο πολυ την προσεχε.
Η μικρουλα εμαθε με σκυλακι να μεγαλωνει και εξακολουθει να θελει να μεγαλωνει με σκυλο ωπος και εγω και για τον λογο αυτον και για πολλους λογους ακομη πηραμε την αποφαση να συνεχισει να μεγαλωνει με σκυλο η μικρουλα μας μεσα Οκτωμβριου αναμενουμαι την ελευση του νεου μελους της οικογενειας ωπου και παλι θα ειναι ενα θηλυκο ροττι εν ονοματι ΜΑΓΙΑ

annakou97

Member
14 Αυγούστου 2021
19
26
27
Την πρωτη φορα που ειχαμε σκυλο ητααν οταν ημουν μικρος εφτα χρονων περιπου.ηταν ενα αρσενικο ροττβαιλερ και παλι αλλα μας τον σοτωσαν οταν μας εκλεψαν ηταν μολις εξι μηνων.
Και επειτα δεν ηθελα να παρω σκυλακι για να μην στενα χωρηθω και παλι περασαν τα χρονια και με την γυναικα μου αποφασισαμε να παρουμαι την μαγια μας(μαρια-γιαννης) και μετα απο ενα χρονο ηρθε και η μικρη μας η κορουλα μας.
Η μαγια μας μεγαλωνε μαζι μετην μικρουλα μας σαν αδελφακια ηταν η αγαπη που ειχε η μαγια προς την κορη μου δεν περιγραφεται αλλα και ποσσο πολυ την προσεχε.
Η μικρουλα εμαθε με σκυλακι να μεγαλωνει και εξακολουθει να θελει να μεγαλωνει με σκυλο ωπος και εγω και για τον λογο αυτον και για πολλους λογους ακομη πηραμε την αποφαση να συνεχισει να μεγαλωνει με σκυλο η μικρουλα μας μεσα Οκτωμβριου αναμενουμαι την ελευση του νεου μελους της οικογενειας ωπου και παλι θα ειναι ενα θηλυκο ροττι εν ονοματι ΜΑΓΙΑ
Καταλαβαίνω απόλυτα το πως έχετε συνδιασει την Μαγια με την οικογένεια σας. Και κάπως έτσι και εμείς... Έχασα τον μπαμπά μου το 10 και τα Χριστούγεννα του 9 ο εκτωρας μας ήταν το τελευταίο δωρο του... Χάνοντας τον ήταν σαν να έχασα τον μπαμπά μου δεύτερη φορά.. Αλλά ξέρουμε ότι είναι κοντά μας με κάθε τρόπο και αλήθεια το νιώθω καθημερινά και η Μάγια σας σιγιυρα είναι κοντά σας.. Και εμείς αποφασίσαμε ότι θα υιοθετήσουμε κάποιο άλλο σκυλάκι από φιλοζωική γιατί υπάρχουν πολλές ψυχές εκεί έξω που θέλουν βοήθεια..

• Like
Reactions: rummen and Belvigo

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr