Γεία χαρά είμαι καινούργιος στο φόρουμ. Έχω ενα αρσενικό Ντόγκο το Μπλανκό, 18 μηνών. Η Ιστορία που απέκτησα αυτό το σκύλο είναι λίγο περίεργη. Πρίν ενάμιση χρόνο ένας γείτονας μου και φίλος, αγόρασε απο pet shop ένα κουτάβι (το Μπλάνκο), φέρνοντας τον στο σπίτι του και μέτα απο 2 μέρες το κουτάβι αρρώστησε. Ο τύπος ξενερώμενος (Λες και αγόρασε πλυντήριο και του βγήκε ελατωματικό
) ήθελε να το επιστρέψει πίσω. Έγω είχα πάθει πλάκα απο τη στιγμή που το είδα το κουταβι. Έτσι πήρα την απόφαση να τον κρατήσω εγώ. Μη γνωρίζωντας πολλά για τη φυλή, καθώς ήμουν φανατικός του Γερμανίκου Ποιμενικού, βρέθηκα με ένα Ντόγκο με το οποίο είμαστε αχοριστόι. Κατά καίρους πολλοί μου λέγανε ότι είναι δύσκολος σκύλος, δεν υπακούει, είναι πολύ κυριαρχίκος, "επικίνδυνος" κτλ. Μεγαλώνοντας τον ενάμιση χρόνο τώρα εγώ έχω να πώ οτί δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά από άλλες μεγαλόσωμες φύλες. Ίσα ίσα που είναι μία πολύ έξυπνη (αλλά και πεισματάρικη
) φύλη. Δέν υπήρξαν πότε προβλήματα συμβιωσης του σκύλου μες στην οίκογενια! Ούτε ιδιαίτερα προβλήματα με άλους σκύλους! Για να μήν σας κουράσω άλλο χαίρομαι πολύ που βρήκα ενα μέρος οπού μπορώ να ανταλλάξω αποψείς και συμβούλες με άτομα που άσχολούνται με το συγκεκρίμενο σκύλο!!!
Ευχαριστω.
Υ.Σ. Ο γείτονας μου τελικά απέκτησε pitt-bull.
Ευχαριστω.
Υ.Σ. Ο γείτονας μου τελικά απέκτησε pitt-bull.