Ξέρει κανείς για το εντρόπιο;;

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ενα μελος (meligra αν θυμαμαι καλα) ειχε παει στην Σκουτζου και δεν εμεινε ευχαριστημενη το γιατι μπορειτε να το δειτε στο νημα της. Γενικα ειμαι της αποψης οτι καλυτερα να παρεις δυο και τρεις γνωμες παρα μετα να τραβας τα μαλλια σου!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ενα μελος (meligra αν θυμαμαι καλα) ειχε παει στην Σκουτζου και δεν εμεινε ευχαριστημενη το γιατι μπορειτε να το δειτε στο νημα της. Γενικα ειμαι της αποψης οτι καλυτερα να παρεις δυο και τρεις γνωμες παρα μετα να τραβας τα μαλλια σου!
συμφωνω για το δευτερο και η αποψη μου ειναι να παρει και απο αυτην γνωμη...εχει σωσει ματια απο πολλα κοκερ και το σιχ τζου της φιλης μου...παντα ομως θα υπαρχει καποιος δυσαρεστημενος...το απολυτο δεν υπαρχει ποτε...;)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Συμφωνω οτι θα υπαρχει και δυσαρεστημενος, δεν γινεται ολοι να μενουμε ικανοποιημενοι απλα μου
εκανε εντυπωση γενικα εκεινο το θεμα και καποια λαθη που εγιναν και σκεφτηκα να το αναφερω.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Συμφωνω οτι θα υπαρχει και δυσαρεστημενος, δεν γινεται ολοι να μενουμε ικανοποιημενοι απλα μου
εκανε εντυπωση γενικα εκεινο το θεμα και καποια λαθη που εγιναν και σκεφτηκα να το αναφερω.
πολυ καλα εκανες Ειρηνη....το σωστο ειναι να "ανοιγουμε" ο ενας τα ματια του αλλου! :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Έχουμε λίγες μέρες που βάζουμε το τζελ και παρατηρώ λιγότερο βούρκωμα και πιο καθαρά ''ρυάκια''. Φυσικά η Βερόνικα δεν κάθεται να στάξει η σταγόνα, και το απλώνω με το δάχτυλο, πράγμα που δείχνει να την ανακουφίζει. Σε καμιά βδομάδα θα έχει συνηθίσει και δε θα τσινάει πιστεύω.
Κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί έχει κόκκινα μάτια. Δεν εννοώ γύρω γυρω, αλλά μεσα. Πράσινα έχω δει, αλλά κόκκινα πρώτη φορά.