Ξαφνική παράλυση των πίσω άκρων

maria_loucy

Member
21 Αυγούστου 2013
16
0
Καλησπέρα , τ σκυλάκι μου πριν 5 μήνες περίπου εκεί που ήταν μια χαρά κ έπαιζε ξαφνικά άρχισε να πονάει πολύ κ αμέσως παρέλυσε από την μέση και κάτω..την πήγα στον κτηνίατρο της έκανε μια ένεση κορτιζόνης κ μετά από λίγες μέρες κούνησε λίγο την ουρά της κ μετά τίποτα πάλι....πήγα σε άλλο γιατρό μ έδωσε θεραπεία αλλά κ πάλι τίποτα....από την μέση κ πάνω είναι μια χαρά δυνατή κ ζωηρή...έχω ελπίδες να ξαναδώ το μικρό μ να περπατάει?? έχετε ακούσει για παρόμοια περιστατικά?

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
για ακτινογραφιες δεν ακουσα κατι... δεν τραβαμε ενεσεις ουτε δινουμε θεραπεια χωρις διαγνωση...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Το σκυλί σου, είναι δηλαδή 5 μήνες τώρα παράλυτο;
Τι σκύλος είναι; Τι ηλικία έχει; Σε ποιά πόλη είσαι;

maria_loucy

Member
21 Αυγούστου 2013
16
0
Είναι κανις 6 χρονών κ εδώ και 5 μήνες ναι ειναι έτσι...ακτινογραφια έκανε αρκετό καιρο μετά αλλα ειναι μια χαρά δεν εδειξε κατι..κ αιματολογικές καναμε και ουρα και ολα μια χαρα....κ τ συμπέρασμα των γιατρών ειναι οτι δεν ξερουν τ εχει...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Επρεπε ήδη να έχεις πάει σε ορθοπεδικό. Κακώς έχεις αφήσει τόσο καιρό να περάσει. Και στο μεταξύ, να την κρατάς περιορισμένη. Να μην κάνει, ούτε τις κινήσεις που ίσως μπορεί. Πρέπει να βγει ακτινογραφία, το λιγότερο που μπορώ να σου πω. Ισως και μυελογραφία και δεν ξέρω τι άλλο. Δεν είναι δυνατόν, τόσους μήνες να είναι το σκυλί παράλυτο και να μην υπάρχει διάγνωση.

maria_loucy

Member
21 Αυγούστου 2013
16
0
Την πηγα στο πανεπιστήμιο στη θεσσαλονικη της εκαναν κ εκει ακτινογραφιες κ δεν βρήκαν τιποτα ειναι ολα φυσιολογικα..ειναι πολυ ζωηρη δεν μπορω να την περιορίσω περπαταει και τρέχει συνεχεια με τα μπροστινά της ποδια...τι πιστευετε υπαρχουν ελπιδες?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Βρε Μαρία, είναι φυσιολογικό, να είναι το σκυλί παράλυτο;;;;
Εμείς εδώ, δεν είμαστε γιατροί. Δεν μπορούμε να την βοηθήσουμε. Εσύ, πρέπει να κινήσεις γη και ουρανό και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, να βρεις τι έχει. Και να βρεις απαραιτήτως τρόπο να την περιορίσεις. Ενδεχομένως, επιδεινώνεις την ζημιά της :(

Από που την έχεις πάρει; Εχεις ψάξει, αν τα poodle εμφανίζουν κάτι κληρονομικό με τέτοιο σύμπτωμα;

Τι να πω; Καλή τύχη στο σκυλάκι.

maria_loucy

Member
21 Αυγούστου 2013
16
0
Εννοείται πως δεν είναι φυσιολογικο αλλα καθε μέρα αυτο κάνω πάω συνεχεια σε γιατρους αλλα κανείς δεν εχει να μου πει κατι συγκεκριμένο..δεν αντεχω να την βλεπω αλλο ετσι υποφέρω..
Δωρο μου την ειχαν κανει αλλα την μαμα της και τον μπαμπα της τα ηξερα και ηταν υγιεστατα δεν ειχαν τέτοια προβληματα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Δώρο; Ζωντανό πλάσμα δώρο; Τι εννοείς ήξερες μαμά και μπαμπά; Από γέννα ιδιώτη δηλαδή; Και πως ξέρεις τι γονίδια κουβαλούσαν και μετέφεραν;

Μεγάλη συζήτηση όλη αυτή Μαρία και δεν είναι της παρούσης.

Σε ποιούς γιατρούς έχεις πάει; Ούτε ένας, δεν μπόρεσε να κάνει διάγνωση;

maria_loucy

Member
21 Αυγούστου 2013
16
0
Ναι τον ήξερα αυτον που τα είχε αλλα δεν υπάρχει καποια προιστορία το εχω ψάξει καλά...εχω πάει σε πάρα πολλούς κτηνιατρους..αθηνα θεσσαλονικη...ο καθένας λεει τα δικα του χωρις να ειναι κατι βεβαιο ολοι υποθεσεις κανουν....τωρα το μονο που περιμενω ειναι μηπως και παρω καποια απαντηση απο το πανεπιστημιο στη θεσσαλονικη γιατι μου ειπαν να την ξαναπαω το σεπτεμβριο μηπως και μπορεσουν να βρουν τωρα τ εχει...πραγματικα εχω τρελαθει τοσο καιρο..

maria_loucy

Member
21 Αυγούστου 2013
16
0
Στο πανεπιστημιο στη θεσσαλονικη κ δεν μπορεσαν να βρουν τι εχει το σκυλι??????
Απο τις εξετάσεις που της εκαναν δεν βρήκαν τίποτα..μου ειπαν να την ξαναπάω παλι τον σεπτέμβριο να την ξαναδουν...

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Περιεργο μου φαινεται,ξερω οτι εχει πολυ καλους γιατρους εκει...
Τωρα οτι κ να σου πουμε εμεις απο εδω συμπερασμα δεν θα βγαλεις.
το καλυτερο ειναι να την ξαναπας το σεπτεμβριο που σου ειπαν,αν κ δεν ξερω τι θα εχει αλλαξει..

maria_loucy

Member
21 Αυγούστου 2013
16
0
Τ ξερω οτι εχει καλους γιατρους για αυτο και ειναι η μονη μ ελπιδα αυτη τη στιγμη...θελω να δω μηπως υπαρχει καποιος που το εχει περασει κ μπορεσει να με βοηθησει δεν ξερω τ αλλο κανω πλεον τα εχς κανει ολα...

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Μπραβο σου που το τρεχεις το σκυλι..
Να το πας παλι εκει μην τα παρατας θα το βρουνε τι εχει..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Ναι τον ήξερα αυτον που τα είχε αλλα δεν υπάρχει καποια προιστορία το εχω ψάξει καλά...
Δεν είναι τόσο απλό αυτό το ψάξιμο, όσο λες.

..εχω πάει σε πάρα πολλούς κτηνιατρους..αθηνα θεσσαλονικη...
Στην Αθήνα, σε ποιόν γιατρό έχεις πάει;
Εγώ λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω αυτό το...ξαναέλα σε 1 μήνα ή σε 2 ή σε 3, ενώ το σκυλί συγχρόνως είναι παράλυτο. Και στο μεταξύ τι σου έχουν πει να κάνεις;

maria_loucy

Member
21 Αυγούστου 2013
16
0
Στην αθηνα εχω μιλησει απ το τηλεφωνο μ αρκετους γιατρους αλλα τιποτα το ιδιαιτερο...εχω βρει εναν πολυ καλο που μ ειχε δωσει μια θεραπεια που την βοηθησε παρα πολυ αυτος ειναι στους αμπελοκηπους αλλα δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη το ονομα τ θα το βρω καποια στιγμη και θα σ πω...στη θεσσαλονικη μου ειπαν οτι η θεραπεια που μ εδωσε αυτος ειναι η καλυτερη κ αυτοι την ιδια θα μου εδιναν...η θεραπαεια εχει αρκετο καιρο π τελειωσε τωρα μονο βιταμινες μου ειπαν να της δινω γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο να κανουν...μονο να περιμενουμε να περασει ο καιρος και να την ξαναπαμε για να δουν αν υπαρχει καποια προοδος για να ξαναπερπατησει....