Ξεμένεις από τροφή. Τι κάνεις;


mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Οταν ξεμεινεις απο την συνηθισμενη τροφη που δινεις στον σκυλο...για ενα-δυο γευματα ...Τι κανεις;Τον αφηνεις πχ νηστικο και του ξαναδινεις οταν προμηθευτεις την ιδια τροφη ή του δινεις μαγειρευτο;Και ποιο;:(
Το θεμα εχει να κανει επι πραγματικου.Ξεχνιεσαι και βλεπεις οτι εχεις ξεμεινει απο φαγητο.Τα παντα κλειστα ή εκει που εισαι δεν υπαρχει μαγαζι...Και τωρα τι;:confused:
Ποια ειναι σε αυτες τις περιπτωσεις η καλυτερη λυση για το σκυλο μου;:rolleyes:
Και δε μιλαμε νηστεια για 10 μερες αλλά για ενα δυο γευματα προγραμματισμενα...;)
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.662
19.893
Ανοίγεις ψυγείο και ντουλάπια και αυτοσχεδιάζεις.
Καλό βέβαια είναι, να φροντίσεις να μην μένεις.
Να υπάρχει πάντα ένα τσουβάλι καβάτζα.
 


angel.p

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2010
81
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Εγώ του δίνω μαγειρευτό. Αν έχω κρέας το βράζω μαζί με ρύζι, αν όχι όλο και κάποια κονσέρβα θα υπάρχει. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα με διάρροια και ο Οσκαρ το βλέπει σαν δωράκι γιατί τρελλαίνεται για μαγειρευτό φαγητό.
 


Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ανοίγεις ψυγείο και ντουλάπια και αυτοσχεδιάζεις.
Καλό βέβαια είναι, να φροντίσεις να μην μένεις.
Να υπάρχει πάντα ένα τσουβάλι καβάτζα.
Αυτό ακριβώς. Καλύτερα να αυτοσχεδιάσεις, παρά να μείνει νηστικός. :)
 


aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Σε τετοιες περιπτωσεις τους δίνω ρυζι και -αν υπάρχει- απο ένα αυγο βραστο.
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δεν μου εχει τυχει ποτε- αλλα οπος τα λεει η mareco- ολο και κατι κρεατικο θα υπαρχει στον καταψυκτη/ψυγειο- μακαρoνι- ριζι κλπ.
Εμενα τρωνε και σουβλακια και πιτσες- και μια τυροπιττα αν χρειαστει -no Problem at all!
 


din@

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2010
58
1
αθηνα
εγω της δινω απο το φαγητο των γατιων μου οταν ξεμενω...!!καλη λυση ειναι και τα μακαρονια η το ρυζι που παντα εχουμε σε καποιο ντουλαπι.
 


Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Και αν δεν έχεις τίποτα και στο ντουλάπι-ψυγείο-καταψύκτη παραγγέλνεις σουβλάκια σκέτα, τα ξεπλένεις από τα αλατια πιπέρια κλπ και ο σκύλος θα κάνει πάρτυ. Βάλτου και τζατζικάκι και ο σκύλος θα ναι άρχοντας. Οχι κρεμμύδι ! Ούτε πατάτες πίτες. Αυτά για σένα!!
 


Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Και αν δεν έχεις
τίποτα και στο ντουλάπι-ψυγείο-καταψύκτη παραγγέλνεις σουβλάκια σκέτα, τα ξεπλένεις από τα αλατια πιπέρια κλπ και ο σκύλος θα κάνει πάρτυ. Βάλτου και τζατζικάκι και ο σκύλος θα ναι άρχοντας. Οχι κρεμμύδι ! Ούτε πατάτες πίτες. Αυτά για σένα!!
:D:D:D Μπιρίτσα τον κερνάς που πάει με το σουβλάκι ; :p

Παρεπιπτόντως, και ο δικός μου τρελαίνεται για γιαούρτι ... :)
 


BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αρκετές φορές πριν πάω για δουλειά μπορεί να ξεχάσω να βγάλω το φαγητό απο την κατάψυξη. Οπότε όταν γυρίσω σπίτι και τα πάω βόλτα δεν έχω κάτι να τους δώσω. Βρίσκω την ευκαρεία να δώσω κάνα γιάουρτι, αυγό, τόνο... Μερικές φορές μου είναι αφορμή και για ημέρα νηστίας.
 




Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βραστό κοτόπουλο με ρυζάκι ή μακαρονάκι, ανάλατο, χωρίς πέτσες και κόκκαλα και την κάνει ταράτσα. Το Lidl έχει φθηνά κατεψυγμένα ολόκληρα και είναι και δίπλα μου, οπότε υπάρχει ένα καβάτζα για τις μέρες που θα του κάτσει το τζόκερ! Το πρόβλημα είναι όταν τύχει να κάνουμε αλλαγή μάρκας τροφής και πέρνουμε την νέα ενώ δεν έχουμε επαρκή από την παλιά για την ομαλή μετάβαση....
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Κάνεις το μεγάλο κουμάντο και φροντίζεις να μην ξεμείνεις ποτέ, ως εξής!!! Ανοίγεις τακτικά το σακούλι με την τροφή και όοοοοταν δεις ότι τελειώνει σε 5-6 μέρες ε τοτε φροντίζεις να προμηθευτείς!!! Πακέτο λίγο βέβαια αλλα θα το βρεις!!! :D :D :D :p :p
 


kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Tώρα αν τύχει και πας ταξίδι ή στη Σιβηρία ή στο φεγγάρι και ξεμείνεις εκεί επίσης φροντίζεις να προμηθευτείς το καινούργιο σου σακούλι ΠΡΙΝ σου τελειώσει το άλλο κατά το υπερατλαντικό και διαπλανητικό σου ταξίδι!!!!! Και αυτό είναι λίγο πακέτο γιατί μόνο 9 στα 10 πετ σοπ πλέον κάνουν delivery χωρίς έξοδα αποστολής στο σπίτι μας , οπότε λογικά επειδή τυχαία θα πέσεις στο 1 στα δέκα παίζει να ξεμείνεις!! :D :D :D :p :p :p :p :p
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Κοίτα προφανώς αν μείνεις από τροφή την επόμενη μέρα προφανώς θα πας και θα αγοράσεις οπότε εγώ στην περίπτωση που ας πούμε είναι Κυριακή και Δευτέρα θα πάω να πάρω θα τον αφήσω νηστικό!

Αν είναι Σάββατο βράδυ και διαπιστώσω ότι δεν έχει ξηρά τότε θα τον αφήσω νηστικό το Σάββατο και την Κυριακή θα δώσω ότι έχω που να ταιριάζει και να μην τον πειράξει!Ή παραγγέλνω από έξω!Οτιδήποτε!Δεν μου χει τύχει ακόμα!

Αλλά ούτως ή αλλιώς τον αφήνω 1 μέρα την βδομάδα νηστικό να ηρεμεί και το στομαχάκι!
 


mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Κάνεις το μεγάλο κουμάντο και φροντίζεις να μην ξεμείνεις ποτέ, ως εξής!!! Ανοίγεις τακτικά το σακούλι με την τροφή και όοοοοταν δεις ότι τελειώνει σε 5-6 μέρες ε τοτε φροντίζεις να προμηθευτείς!!! Πακέτο λίγο βέβαια αλλα θα το βρεις!!! :D :p
Tώρα αν τύχει και πας ταξίδι ή στη Σιβηρία ή στο φεγγάρι και ξεμείνεις εκεί επίσης φροντίζεις να προμηθευτείς το καινούργιο σου σακούλι ΠΡΙΝ σου τελειώσει το άλλο κατά το υπερατλαντικό και διαπλανητικό σου ταξίδι!!!!! Και αυτό είναι λίγο πακέτο γιατί μόνο 9 στα 10 πετ σοπ πλέον κάνουν delivery χωρίς έξοδα αποστολής στο σπίτι μας , οπότε λογικά επειδή τυχαία θα πέσεις στο 1 στα δέκα παίζει να ξεμείνεις!! :D :p :p
Δεν νομιζω να χρειαζεται ειρωνικο υφος για να απαντησεις σε κατι που θελω να μαθω ΣΩΣΤΑ.Εαν βλεπεις την ερωτηση που εθεσα καπως περιεργη απλα μην μπαινεις στον κοπο να απαντησεις και απαξιωσε τη.Ομως απαντηση του στυλ παω ταξιδι στο φεγγαρι μαλλον δεν ειναι για την ηλικια και την ιδιοσυγκρασια μου ουτε στο στυλ γραφης μου να απαντησω αναλογα και θα ελεγα οτι παλλεται αναμεσα στο ειρωνικο και προσβλητικο υφος.
Προσωπικα το ξεπερναω αλλά θα μεινω στην ουσια των απαντησεων των υπολοιπων.Σε ευχαριστω οπως και να'χει γιατι και χιουμοριστικα να τα γραφεις μαλλον δεν αποδιδεται σωστα στο "χαρτι"...

Αλλά ούτως ή αλλιώς τον αφήνω 1 μέρα την βδομάδα νηστικό να ηρεμεί και το στομαχάκι!
Στελιο ειναι καλο να γινεται αυτο που γραφεις;Για ποιο λογο γινεται;Αντιδρα ο σκυλος;Εχεις δει καποιο αποτελεσμα;


Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.Τελικα ενα γευμα που χρειαστηκε να δωσω κατι διαφορετικο απο τη συνηθη ξηρα τροφη,προτιμησα μαγειρευτο σε μετρια ποσοτητα για να μην ενοχληθει και ο μικρος.Και απο σημερα παλι στην διατροφικη καθημερινοτητα :)
 


Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Τελικα ενα γευμα που χρειαστηκε να δωσω κατι διαφορετικο απο τη συνηθη ξηρα τροφη,προτιμησα μαγειρευτο σε μετρια ποσοτητα για να μην ενοχληθει και ο μικρος.Και απο σημερα παλι στην διατροφικη καθημερινοτητα :)
Μιά χαρά μου ακούγεται. Μεταξύ μας, στους περισσότερους έχει συμβεί να έχουμε ξεμείνει από τροφή, για χίλιους δύο λόγους. Την τελευταία φορά που μας συνέβη απλώς δεν είχαμε υπολογίσει καλά την ποσότητα, οπότε το φαΐ ήταν λίγο. Του έκανα μία ομελέτα χωρίς αλάτι, με λάδι και πολύ γάλα που του αρέσει και του έδωσα και 1-2 σκυλομπισκότα μετά το φαγητό. :)
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.135
Μηνύματα
896.077
Μέλη
19.947
Νεότερο μέλος
Isabelmysa