Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνει αυγό να τρώει, να της βάζω στη ξηρά τροφή. Πόσα αυγά; Μόνο τον κρόκο ή και το ασπράδι; Επίσης μέλι τώρα που είναι 14 μηνών και έχει περίοδο κάνει; Σας ευχαριστώ πολύ
φυσικά! εγώ βασικά λόγω φόβου δίνω βρασμένο! ειδικά αν τα αυγά είναι από σούπερ μάρκετ θεωρώ πως το ωμό είναι πολύ επίφοβο..Βρασμένο μπορούμε να δώσουμε?
Βασικά λένε ότι είναι αντιβακτηριακό και ανεβάζει το ανοσοποιητικό τους. Ρωτάω γιατί σαν άνδρας είμαι λίγο άσχετος από περιόδους και πόσο μάλιστα σε σκύλο!!!.προφανως καπου το ακουσες κ καποια βαση θα χει αλλα....
Και σου ευχομαι -οσο αφορα τον γυναικειο- να μην μαθεις ποτε..Βασικά λένε ότι είναι αντιβακτηριακό και ανεβάζει το ανοσοποιητικό τους. Ρωτάω γιατί σαν άνδρας είμαι λίγο άσχετος από περιόδους και πόσο μάλιστα σε σκύλο!!!
Έχω φρέσκα αυγά.....να το βάλω στην τροφή της η σκέτο άσχετη ωρα απο τα γεύματα της;;;;;Εαν δεν ξερετε απο που προερχονται τα αυγα εννοειτε βρασμενα...αλλα εαν τα βρασετε δε θα δωσετε κ το τσοφλι
barkoutsos για το ανοσοποιητικο δωσε κολοστρουμ (βρισκεις/παραγγελνεις απο φαρμακειο) κ εισαι κομπλε
Για το μελι οφειλω να συμβαδισω με το ποστ του/της sis
Ευχαριστω πολυ..Δεν παίζει ρόλο από όσο γνωρίζω... Μαζί με τη τροφή της δώσε το!!