Πρόκειται να αγοράσω ενα κουταβι cane corso και προβληματιζόμαι για την ξηρά τροφή που πρέπει να το ταίζω! Θέλω κάποιες αξιόπιστες προτάσεις για να ξεκινήσω σωστά από την αρχήκα θα ήθελα τις απόψεις σας!
εγώ προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν έναν εκτροφέα που ρίχνει την ποιότητα της τροφής λόγο κόστους .
Μήπως να το ψάξεις λίγο ποιο βαθιά και για άλλες εκπτώσεις ποιο σοβαρές ;
εξετάσεις , ελέγχους υγείας , σωστοί εμβολιασμοί ........
Λέω εγώ τώρα .
Εμπάσει περιπτώσει λέω να του δώσω τη fish for dogs για κουτάβια. Πιστεύω οτι είναι καλήτροφη αν κάτσει βέβαια και στον σκύλο μου θα δείξει εκτός αν΄έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε? Όσο για τον εκτροφέα υπονόεισαι πως έχοντας τόσα σκυλιά δίνει μια πιο χαμηλής τιμής τροφής αλλά όχι σαβούρα! Οχι είναι ισως ο καλύερος εκτροφέας στη συγκεκριμένη ράτσα οπότε τα σκυλιά που έχει δώσει αποτελούν εγγύηση!
Η fish for dogs είναι καλύ τροφή με βάση τα συστατικά της αλλά άποψή μου πάντα με αυτά τα λεφτά που δίνεις για το 12κιλο μπορείς να βρεις καλύτερες τροφές με βάση πάντα τα συστατικά τους γιατί παίζει ρόλο και εάν θα κάτσει καλά στον σκύλο σου.Αλήθεια από πιο εκτροφείο θα πάρεις το κουτάβι?Και εμένα όπως σου προανέφερε ο βαγγέλης θα με προβημάτιζε η απάντηση που σου έδωσε ο εκτροφέας...