Ξηρα τροφη

ΡΟΥΛΗΣ

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2018
193
66
65
15 Μηνες τωρα προσπαθουμε να βρουμε μια τροφη που να την τρωει
Ξεκινησαμε με Sam's field adult medium,ουτε να την δει,με το ζορι και προσθετα οπως μαγειρεμενο κοτοπουλο κλπ
Πηγαμε στο Μulti croc Belcando σχεδον η ιδια αντιμετωπιση,διαβαζοντας για την Naturea adult κοτοπουλο... σκεφτηκα οτι ισως του ταιριαζε περισσοτερο,ετσι ειμαστε τωρα σε αυτη που παλι με πολυ δυσκολια την τρωει,οσο ηταν μιση μιση με την προηγουμενη εκανε σχηματισμενα κοπρανα αλλα οταν εμεινε με την νεα πολυ μαλακα και ανοιχτοχρωμα,εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να κανω με το θεμα,λιχουδιες κλπ κομμενες μονο την τροφη του του δινω.Καποια συμβουλη πανω σε αυτο?

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
Είναι καλό καθήμενος ε? :)

Κάνε μια αναζήτηση για την platinum... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την φάει!

• Like
Reactions: ΡΟΥΛΗΣ

ΡΟΥΛΗΣ

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2018
193
66
65
Είναι καλό καθήμενος ε? :)

Κάνε μια αναζήτηση για την platinum... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την φάει!
Eιχαμε παρει την δοκιμαστικη της προσφορα,τιποτα

ΡΟΥΛΗΣ

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2018
193
66
65
Επισης παρατηρω τον τελευταιο μηνα αυξηση στο ξυσιμο,ξυνεται παντου και με επιμονη,δεν το εκανε παλαιοτερα αυτο,τουλαχιστον στην συχνοτητα που το κανει τωρα,σκεπτομαι οτι ισως φταιει η τροφη

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
Δεν έφαγε πλατινυμ? Μου κάνει τεράστια εντύπωση ... Μεζέδες τρώει ? Αν της δώσεις κοτόπουλο ψημένο τρώει ?

ΡΟΥΛΗΣ

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2018
193
66
65
Δεν έφαγε πλατινυμ? Μου κάνει τεράστια εντύπωση ... Μεζέδες τρώει ? Αν της δώσεις κοτόπουλο ψημένο τρώει ?
Οτι του δινω σε λιχουδια η μαγειρευτο το τρωει και θελει και αλλο

ΡΟΥΛΗΣ

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2018
193
66
65
Τον καλομαθες. Αν δεν ειναι πολυ μικροσωμος υπαρχει λυση: Νηστικοπιτα.
Οχι,απο τοτε που τον βρηκαμε ηταν ετσι,ελαχιστες λιχουδιες η μαγειρευτο εχει φαει,απλα τελευταια εγινε ακομα πιο δυσκολος,την τρωει οταν πεινασει την ξηρα αλλα η φαγουρα που εχει και τα κοπρανα με κανουν να πιστευω οτι δεν του καθεται καλα,και δεν ξερω τι να κανω,επισης δεν ειναι λογικο να του αλλαζω καθε τοσο τροφη,θα σαλταρει.Την φαγουρα την ειχε πριν να αρχισουμε την νεα τροφη φυσικα οποτε εχω μπερδευτει.

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Πας κτηνιατρο και περνει ξυσμα για ελεγχο, κοιταει για αλλεργιες. Δοκιμασε τροφη με οτιδηποτε αλλο ετκος απο κοτοπουλο και σιτηρα. Πχ σολομο/πατατα, αρνι/ρυζι, παπια/ρυζι κοκ, με ποσοστο πρωτεϊνης ~26%-28% και σε ποσοτητα που αναγραφεται στην συσκευασια για τα κιλα του -10%.

• Like
Reactions: ΡΟΥΛΗΣ