Οι ωραιότερες σκυλοπαραλίες στην Αμερική

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Υπάρχουν πολύ ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια απόφαση να τις παραχωρήσουν, έστω ορισμένες από αυτές, στους σκύλους και κοινωνική ευθύνη ώστε να διατηρούνται καθαρές. Στο Σικάγο οργανώνουν από καιρό σε καιρό εθελοντικές Κυριακές για να καθαρίσουν την παραλία. Όχι ότι είναι βρώμικη, αλλά επειδή κυκλοφορεί κόσμος και σκύλοι όλο και κάτι μπορεί να έχει πέσει.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Όνειρο!!!Μακάρι να υπήρχε έστω και μια γούρνα εδώ χωρίς να μας κάνουν παρατήρηση για τα σκυλιά μας..

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Ελα μην κλαις. Χειμωνιασε. Επιτελους ο Σκοινιας ειναι δικος μας!
Και μην μου πεις οτι δεν ειναι το ιδιο...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε παιδιά, είναι ΠΟΛΥ ανώτερες οι ελληνικές αμμουδιές από τη λασπουριά του Ειρηνικού ή του Ατλαντικού! Συγκρίνονται με το Όρεγκον ή το θλιβερότατο Σικάγο?! Όπως είπα και προηγουμένως, απλώς βούληση να υπάρχει και να επιτραπεί σε ορισμένες να πηγαίνουν σκύλοι.

Τώρα δηλαδή, με συγχωρείτε, αλλά συγκρίνεται αυτό εδώ:

Με αυτό εδώ το αριστούργημα?!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Σαν φυσικη ομορφια οχι δεν συγκρινεται.
Στο οτι σε εσας επιτρεπονται οι σκυλοι και σε εμας οχι δυστυχως η ζυγαρια δεν γερνει προς το μερος μας.
Και ετσι οπως παμε ουτε τα εγγονια μου δεν θα περπατησουν Αυγουστο μηνα στον Μυρτω με τον σκυλο τους

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αν δεν τους πιέσετε, όντως δεν πρόκειται να γίνει. Κι εδώ όλα γίνονται με πίεση. Είναι πραγματικά πολύ απλό.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εδώ όμως δεν μπορούμε να τους πιέσουμε για άλλα κι άλλα... Για σκυλοπαραλίες....
Sara η διαφορά της Ελλάδας από την Αμερική είναι ότι εδώ εξαρτώνται οι πολίτες από τους πολιτικούς ενώ εκεί οι πολιτικοί από τους πολίτες... Εσεις εκεί τους έχετε στο χέρι και τους πιέζετε. ενώ εμάς εδώ μας έχουν αυτοί στο χέρι...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Οι πολιτικοί στην Ελλάδα εξαρτώνται από τους ψηφοφόρους όπως και στην Αμερική. Απλώς δεν το έχει συνειδητοποιήσει ο μέσος Έλληνας ώστε να αρχίσει την πίεση με απειλή το να ρίξει μαύρο και δαγκωτό. Όλα γίνονται, παιδιά, απλώς η νοοτροπία να αλλάξει λίγο... :)

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
Εικόνα 219..jpg παιδια εχουμε τοσες παραλιες που μπορουν τα σκυλια μας ανετα να παιζουν
η συγκεκριμενη ειναι αγια αννα στην β. ευβοια 5.6 χλμ ακομα και 15 αυγουστο ειναι αδεια αχαχαχαχαχαχ

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τι σχέση έχει η πολιτική να μου πείτε τώρα, που ο μέσος Ελληνας/Ελληνιδα δε θέλει το σκύλο ούτε καν στο πάρκο της γειτονιάς και βάζει ταμπέλες πώς απαγορεύονται οι σκύλοι;;

Λίζα δεν ξέρω αν έχεις πάει ποτέ με σκύλο στην Ελλάδα αλλά εγώ έφριξα λέμε! Αλλη φορά καλοκαίρι δεν πάω με σκύλο.. χειμώνα μόνο που κλείνονται όλοι μέσα..

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κοίταξε, οι νοοτροπίες αλλάζουν με αγώνες και πίεση. Άλλωστε βρισκόμαστε αυτή την εποχή σε σταυροδρόμι και καλούμαστε να αλλάξουμε γνώμη για πολλά πράγματα, όπως άλλωστε και πρέπει. Επομένως θα πρέπει να αρχίσουν και οι πιέσεις προς τοπικούς πολιτικούς για το θέμα των σκύλων στις παραλίες. Γίνεται. :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γιατί ρε παιδιά? Υπάρχουν άπειρες ελληνικές παραλίες στις οποίες μπορείτε να πάτε με τα τετράποδα. Αρκει να φύγετε λίγο από την πεπατημένη.... (καλά τωρα το χειμώνα μπορείτε να πάτε σε ΟΛΕΣ).