Ο βήχας δεν σταματά με τίποτα

reginamaltez

New Member
30 Σεπτεμβρίου 2011
3
0
Γειας σας,το μαλτεζ μου βηχει εδω και ενα μηνα.Καθε 10 μερες παμε στον κτηνιατρο.αρχικα μου ειπε οτι ειναι βρογχιτιδα και μου εδωσε αντιφλεγμωνοδεις,δεν της περασε μετα μου εδωσε σιροπι παλι δεν της περασε τωρα κατι χαπια.τι να κανω?ειμαι σε νησι δεν υπαρχει αλλος κτηνιατρος.τα βραδια δεν κοιμαται απο τον βηχα.ειναι μολις 4 μηνων.αν γνωριζετε σας παρακαλω βοηθηστε με.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
στον λαιμο του φανταζομαι δεν εχει κατσει τιποτα ετσι?
Η μονη λυση ειναι να παρεις μια δευτερη γνωμη απο καποιον αλλο κτηνιατρο με οτι αυτο συνεπαγεται (ταξιδι/χρονο).
Και μην χανεις χρονο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Θα σου έλεγα να την δει και άλλος γιατρός αλλά δεν έχει άλλον εκεί από ότι λες..
Μία λύση είναι να πάρεις κάποιον τηλέφωνο στην Αθήνα να περιγράψεις την κατάσταση μπας και μπορέσει να σου δώσει μία λύση..
Ή άλλη ίδαια είναι να την δει κάποιος ιατρός σε άλλο νησί ή Αθήνα κλπ...(να κάνεις ταξίδι δηλαδή..).

Ο βήχας μπορεί να είναι πολλά από kennel cough και αλλεργία.., μέχρι και καρδιοπάθεια..ή στένωση τραχείας..κλπ

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Μία λύση είναι να πάρεις κάποιον τηλέφωνο στην Αθήνα να περιγράψεις την
κατάσταση μπας και μπορέσει να σου δώσει μία λύση
τηλεφωνικα σιγουρη διαγνωση δεν θα εχεις.Το ταξιδι πιστευω ειναι μονοδρομος.

reginamaltez

New Member
30 Σεπτεμβρίου 2011
3
0
ευχαριστω που απαντησατε..οχι δεν γαβγιζει..και οσο αφορα καρδιοπαθεια δεν νομιζω γιατι χθες βραδυ ακουσα και την γατα μου να κανει τον ιδιο ακριβως βηχα..αρα ειναι κατι που κολλαει..κανουν σαν να θελουν να βγαλουν κατι απο μεσα τους και μετα το καταπινουν.

reginamaltez

New Member
30 Σεπτεμβρίου 2011
3
0
μεχρι τωρα εχουμε κανει 3 εμβολια..για kennel cough πως λεγεται το εμβολιο να δω αν το εχουμε κανει.