Ο ευγενικός μας γίγαντας :)

GoldN

Member
7 Ιανουαρίου 2017
6
28
38
Καλησπέρα στο forum,

ο κύριος της φωτογραφίας είναι 11 μηνών, τον λένε Τάσο και είναι αρκετά ευγενικός μα και προστατευτικός. Τον βρήκα στον δρόμο πριν 11 μήνες και τον λάτρεψα κατευθείαν. Πλέον είναι 32 κιλά και συνεχίζουμε ... Αν και έχω διαβάσει κάποια πράγματα για ράτσες σκύλων δεν μπορώ να καταλήξω ακριβώς σε ποιο breed ανήκει ή ποιες διασταυρώσεις έχει (αν έχει). Μπορείτε να διακρίνετε εσείς κάτι; Όπως και να 'χει, είτε είναι ημίαιμο ή καθαρόαιμο ή το οτιδήποτε δεν τον αλλάζω με τίποτα- απλά μας έχει κινηθεί η περιέργεια οικογενειακώς. (προσωπικά μου μοιάζει με plott hound ή/και λαμπραντόρ)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Attachments

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Ζηλευω τα πόδια του κούταβου σου , ειναι κουκλί!
Πρέπει να σκέφτεσαι και τις πιθανότητες να κυκλοφορεί μια συγκεκριμένη φυλή στην Ελλάδα και να πρόλαβαν να δημιουργηθουν αδέσποτα.
Υπάρχουν δηλαδή αυτά τα πλοττ χάουντ στην Ελλάδα;
Το ημιαιμο λαμπραντόρ ειναι καλή μαντεψιά και έχει και τις πιθανότητες με το μέρος του. Ή ίσως και κάποιος πρόγονος μεγάλος δανός ή ποιμενικός , που θα ''δικαιολογούσε'' το μέγεθός του;

Όταν σας ρωτάνε αδιάκριτοι άγνωστοι στο δρόμο τι ράτσα είναι το σκυλάκι σας, το Πλόττ Χάουντ (με στόμφο) είναι μάλλον η καλύτερη απάντηση:D

GoldN

Member
7 Ιανουαρίου 2017
6
28
38
Ζηλευω τα πόδια του κούταβου σου , ειναι κουκλί!
Πρέπει να σκέφτεσαι και τις πιθανότητες να κυκλοφορεί μια συγκεκριμένη φυλή στην Ελλάδα και να πρόλαβαν να δημιουργηθουν αδέσποτα.
Υπάρχουν δηλαδή αυτά τα πλοττ χάουντ στην Ελλάδα;
Το ημιαιμο λαμπραντόρ ειναι καλή μαντεψιά και έχει και τις πιθανότητες με το μέρος του. Ή ίσως και κάποιος πρόγονος μεγάλος δανός ή ποιμενικός , που θα ''δικαιολογούσε'' το μέγεθός του;

Όταν σας ρωτάνε αδιάκριτοι άγνωστοι στο δρόμο τι ράτσα είναι το σκυλάκι σας, το Πλόττ Χάουντ (με στόμφο) είναι μάλλον η καλύτερη απάντηση:D
Σε ευχαριστώ για το reply και καλή χρονιά btw.. Το Τασάκι μας, όπως και να έχει είναι όμορφο, όχι μόνο τα πόδια του :p hehehe... Σοβαρά τώρα όσον αφορά την ερώτησή σου, όντως οι ιχνηλάτες πλοττ έχουν έρθει στην Ελλάδα & στην Τουρκία (εξ Αμερικής) τα τελευταία 3 χρόνια (αν και έχουν γερμανικές ρίζες).. Δεν ξέρω αν μοιάζει με αυτού του είδους το breed τόσο- και μεταξύ μας ξέρω πως δεν θα το μάθω ποτέ-απλά καθαρά από περιέργεια ρώτησα μήπως υπήρχε κάποιος ειδήμων με κάποιες γνώσεις παραπάνω.

P.S Στα δυο μπροστινά του πόδια μοιάζει να φοράει καλτσάκια και το τελείωμα της ουράς του είναι άσπρο σαν λαμπάκι :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Καλώς ήρθες και να σου ζήσει. Έχει κάτι το πιο λεπτεπίλεπτο και αριστοκρατικό από τα λαμπραντορ που είναι μπουνταλόσκυλα κάπως. Είναι πανέμορφος!
Να τον χαίρεσαι και μπράβο που τον μάζεψες!!! Μόνο τον βρήκες ή με τα αδελφάκια του;

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Ωραιότατος και πολύ αρχοντικός ο γίγας... Να τον χαίρεστε, κι εγώ ψηφίζω λαμπραντόρ :).

Και τώρα πάω να γκουγκλάρω εκείνα τα πλοττ, κάθε τρεις και λίγο ξεπετιούνται καινούριες φυλές εδώ μέσα και νιώθω ότι έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις...:D:D

GoldN

Member
7 Ιανουαρίου 2017
6
28
38
Καλώς ήρθες και να σου ζήσει. Έχει κάτι το πιο λεπτεπίλεπτο και αριστοκρατικό από τα λαμπραντορ που είναι μπουνταλόσκυλα κάπως. Είναι πανέμορφος!
Να τον χαίρεσαι και μπράβο που τον μάζεψες!!! Μόνο τον βρήκες ή με τα αδελφάκια του;
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μιας και ρωτάς, την ημέρα που τον βρήκα -ή πιο σωστά που με βρήκε- ήταν μόνος του. Αλλά το προηγούμενο βράδυ έτυχε να πηγαίνω γυμναστήριο και ήταν στη μέση-μέση του δρόμου μαζί με το αδερφάκι του. Τα πιάσαμε με τους φίλους και τα βάλαμε στο χωράφι, γιατί φοβηθήκαμε μην τα πατήσει κανείς τόσο μαύρα και μικρά ήτανε. Την μέρα που βρήκα τον γίγαντα σκέφτηκα να ψάξω τριγύρω στο χωράφι για το άλλο αλλα δεν το είδα κάπου.

Παρεπιπτόντως, τον πήγα στην κτηνίατρο την ίδια ώρα (γιατί δεν μου φαινόταν υγιές) και μου είπε ότι δεν είχε πάνω από 1 βδομάδα ζωή (κάθε εκατοστό και τσιμπούρι, ολοφούσκωτα στην κοιλιά...ήταν σε πολύ κακό χάλι γενικώς )

• Like
Reactions: l.Kyveli and mareco

GoldN

Member
7 Ιανουαρίου 2017
6
28
38
Ωραιότατος και πολύ αρχοντικός ο γίγας... Να τον χαίρεστε, κι εγώ ψηφίζω λαμπραντόρ :).

Και τώρα πάω να γκουγκλάρω εκείνα τα πλοττ, κάθε τρεις και λίγο ξεπετιούνται καινούριες φυλές εδώ μέσα και νιώθω ότι έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις...:D:D
Μην ανησυχείς και γω προχθές τα έμαθα :p

• Like
Reactions: Orilis

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Καταρχάς είναι κούκλος, κατά δεύτερον το ξέρεις ότι κυκλοφορεί και Τασία στο φόρουμ;; :ROFLMAO::ROFLMAO:

Τρίτον, παπουτσάκια με πιτσιλιές, πεθαίνω -έχει και ο δικός μου, ίσως γι'αυτό. Επίσης έχει και λαμπάκι στην ουρά :love:

Τέταρτον, για τη φυλή, ο Θεός και η ψυχή του :barefoot:

GoldN

Member
7 Ιανουαρίου 2017
6
28
38
Καταρχάς είναι κούκλος, κατά δεύτερον το ξέρεις ότι κυκλοφορεί και Τασία στο φόρουμ;; :ROFLMAO::ROFLMAO:

Τρίτον, παπουτσάκια με πιτσιλιές, πεθαίνω -έχει και ο δικός μου, ίσως γι'αυτό. Επίσης έχει και λαμπάκι στην ουρά :love:

Τέταρτον, για τη φυλή, ο Θεός και η ψυχή του :barefoot:
Για τον Θεό δεν ξέρω αλλά για την ψυχή του ξέρω σίγουρα :) .. Να χαίρεσαι και συ τον κούταβό σου.. Ο Τάσος σου στέλνει καλημέρες

Attachments

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Για τον Θεό δεν ξέρω αλλά για την ψυχή του ξέρω σίγουρα :) .. Να χαίρεσαι και συ τον κούταβό σου.. Ο Τάσος σου στέλνει καλημέρες
Καλημέρα κι απ'τον Iggy (παρότι είναι κοντά 2, πολύ που καταλαβαίνει)

Αυτή για τα πιτσιλωτά ποδάρια και φυσικά το λαμπιόνι :love:

Να τον χαίρεσαι, και για την ψυχή του -αδιαμφισβήτητα χρυσή- και γιατί είναι και κόμματος :D:D

• Like
Reactions: GoldN and Elrandir