Ο κόσμος το`χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι....


Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Νομίζω πως ήρθε καιρός πια να παραδεχτώ ότι μου είναι αδύνατον να αποχωριστώ το μικρό μου Νορρισάκι:D

Ο τύπος ήρθε με το ζόρι στο σπίτι μας και τελικά δεν λέει να φύγει με τίποτα...

Τον βρήκα το Σεπτέμβρη, μαζί με τον αδερφό του, παρατημένα σε μια "πλατεία" εδώ στο χουριό:
262468_232875956754&.jpg

Παίζει να είχαν από 200 τσιμπούρια ο καθένας πάνω του. Στα αυτιά τους κρέμονταν σαν τσαμπιά σταφύλια, δεν είχα δει χειρότερη κατάσταση (ήμουν μικρή και άβγαλτη :p). Τα πήραμε από κει και τα πήγαμε σε ένα πιο απόμερο σημείο για να μην τα φάνε λάχανο τα αυτοκίνητα, τα λούσαμε με σπρέυ τα ταΐσαμε και αποδείχτηκαν αρκετά έξυπνα ώστε να παραμείνουν στο σημείο και να τα βρίσκουμε εκεί καθημερινά ώστε να τα φροντίζουμε.
Τα ονομάσαμε Τσακ και Νόρρις :cool:

Πέρναγε ο καιρός και μεγαλώνανε, αλλά ήταν λίγο αγριμάκια, παρόλο που τα φροντίζαμε καθημερινά, δεν μας αφήναν να τα αγγίζουμε, έπεφτε κηνυγητό για να κάνουμε εμβόλια, να βάλουμε αμπούλες κλπ
23082011227..jpg

Τέλη Οκτώβρη ο Νόρρις άρχισε να μη δείχνει καλά, αδυνάτιζε παρόλο που έτρωγε πολύ και γενικά φαινόταν πολύ πεσμένος. Φύγαμε καρφί για εξετάσεις αίματος και βρεθήκαμε με ερλιχίωση...σιγά την έκπληξη με τόσα τσιμπούρια βέβαια, το περίεργο είναι που τη γλίτωσε ο Τσακ, αν και πήρε κι αυτός το βιμπραμισίν του προληπτικά.

Η γιατρός είπε πώς δύσκολα θα την γλιτώσει αν παραμείνει στο δρόμο και ότι εκτός από βιμπραμισίν θέλει και φροντίδα, πολύ καλό τάισμα κλπ αφού ήταν μόλις 4 μηνών. Τι να κάνω κι εγώ...μόνο τη Λάρα είχα σπίτι τότε...λέω άντε, θα τον πάρω σπίτι για 1-2 μήνες να ανακάμψει και τον ξαναφήνω με τον αδερφό του. Και έτσι γυρίσαμε μαζί στο σπίτι.....

Το σκυλί μιλάμε είχε πάθει μεγάλο σοκ. Με φοβόταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Δεν έμπαινε στο σπίτι ΜΕ ΤΠΟΤΑ. Στον κήπο ξημεροβραδιαζότανε. Κάθε μέρα παίζαμε κυνηγητό για να πάρει το χάπι του. 2 φορές τη μέρα.
22102011361..jpg

Καλά μόλις είδε τη Λάρα κόντεψε να μείνει στον τόπο. Της έκανε τρελούς τσαμπουκάδες (από το φόβο του) αλλά ευτυχώς η Λάρα ούτε μάσησε ούτε αγρίεψε. Απλά του έδειξε ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή την αγέλη (μην κοιτάτε εμένα :D). Κι αυτός ένιωσε ασφάλεια και άρχισε να την εμπιστεύεται. Κι αφού η Λάρα εμπιστεύται εμένα, άρχισε να μου δείχνει κι αυτός μια μικρή εμπιστοσύνη σιγάααααααα σιγάαααααα.

Πέρασαν σχεδόν 2 μήνες, δεν είχε πατήσει πατούσα μέσα στο σπίτι, αν εξαιρέσουμε ένα βράδυ που έβρεχε καρέκλες και τον έχωσα μέσα με τα χίλια ζόρια. Όμως έδειχνε ότι μας αγαπάει, ακουλουθούσε τη Λαρα με λατρεία παρόλο το "ξύλο" που του έριχνε και μου έγλυφε το χέρι κάθε φορά που του έβαζα φαγητό. Η αντιβίωση τελείωσε, αλλά δεν άντεχα να τον ξαναφήσω στο δρόμο. Φιλοξενούσα κι ένα ημίαιμο ποϊντεράκι τότε (ευτυχώς υιοθετήθηκε γρήγορα, 2 βδομάδες έμεινε μαζί μας μόνο) και λέω έλα μωρέ, τι 1 τι 2 φιλοξενούμενα....

Να μην τα πολυλογώ (κι άλλο) από τη στιγμή που ένιωσε ασφάλεια έγινε το ιδανικό (για μένα τουλάχιστον) σκυλί. Πανέξυπνος, ξεκίνησε να κάθετε πριν πάρει το φαγητό του μόνο και μόνο επειδή έβλεπε τη Λάρα να το κάνει, δεν του το έμαθα εγώ. Δε μου δημιούργησε ΠΟΤΕ πρόβλημα στο αυτοκίνητο. Μόλις σταμάτησε να φοβάται το λουρί, περπατάει σαν σωστός κύριος. Ατύχημα στο σπίτι (τσίσα κακά) είχαμε 1 και μοναδική φορά κι αυτό πρόσφατα που άργησα να γυρίσω από τη δουλειά, δεν χρειάστηκε να του μάθω τουαλέτα.

Μιλάμε για σκυλί ΜΑΛΑΜΑ. Πραγματικά.
Δεν τον δίνω, θα χάσω εγώ το μάλαμα???
Λυπάμαι, χάσανε όλοι αυτοί που προσπεράσανε την αγγελία του επειδή δεν είναι κανένα εντυπωσιακό καθαρόαιμο;)

Το λέμε και επίσημα λοιπόν, το μικρό Νορρισόπουλο ανήκει στην αγέλη μας και πολύ χαιρόμαστε γι`αυτό!!!!

05032012963..jpg

14112011433..jpg




ΥΓ: Ο Τσακ παραμένει στο δρόμο, στο ίδιο σημείο. Φυσικά τον φροντίζουμε ακόμα.
 


Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Να σας ζήσει και επίσημα τότε ο μικρός !!
( και εγώ όταν τον είδα μου έδωσε την εντύπωση οτι ήταν πολύ φοβισμένος )

Το αδερφάκι του τ απέγινε ?
Τελικά ο Νορις ήταν ο άτυχος που αρρώστησε αλλά τελικά τυχερός που βρήκε σπίτι :):)

Μάλλον σε λίγο καιρό βλέπω να ανοίγεις τοπικ που θα μας ανακοινώνεις οτι θα κρατήσεις και το πριγκιπόπουλο :p:p

(και θα πω μπράβο όχι σε εσένα αλλά σε αυτο το υπέροχο σκυλί τ Λάρα -φυσικά κουκλάρα - που έχει τραβήξει τα πάνδεινα σε αυτό το σπίτι και μιλιά δεν έχει βγάλει να παραπονεθεί :eek: :p:D )
 


matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.433
1.022
Και εγω στον Prince νομιζα οτι θα αναφεροταν το θεμα και μπηκα να δωσω τα συχαρικια!

Τελικα αποδειχτηκε οτι αξιζεις συγχαρητηρια για πολυ περισσοτερα πραγματα κοπελια! (Εδω χρειαζομουν μια φατσουλα που να βγαζει το καπελο)
 


Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Παιδιά, δεν είναι για μπράβο, ειλικρινά. Ο μικρός είναι φανταστικό σκυλί. Είμαι πολύ τυχερή που μας αγάπησε και αποφάσισε να μείνει μαζί μας :)
Δεν μπορώ να φανταστώ πια να τον αποχωρίζομαι. Και νομίζω ούτε αυτός θα μπορεί να το φανταστεί. Θα τον πήγαινε πολύυυυυ πίσω μια τόσο μεγάλη αλλαγή και είναι κρίμα γιατί έχουμε κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο μαζί.

Louna mou
ο αδερφός του ο Τσακ είναι ακόμα στο δρόμο δυστυχώς. Όμως είναι αρκετά προστατευμένος από αμάξια και καιρικά φαινόμενα, έχει παρέα, φαγητό, νερό και φυσικά πλήρη "ιατροφαρμακευτική" περίθλαψη. Έχει κι αυτός θέμα με τα ποδαράκια του...αλλά ευτυχώς όχι τόσο έντονο όσο ο Νόρρις. Και είναι γύρω στα 8-7 κιλά βαρύτερος. Να τος:
gkekaki..jpg
 


Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
545
Χολαργός
Είσαι μεγάλη ψυχή βρε Λάρα και υποκλίνομαι!!!
Χίλιες φορές μπράβο σου!

Είναι κουκλιά όλα τους!!!
 








Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τον μπαγασα επιτηδες το επαιζε τσαμπουκαλης και φοβισμενος για να σε ριξει!! :p :D :D

Παντως μπραβο κοπελα μου για ολα αυτα που κανεις! =D>Να χαιρεσαι την ομορφη αγελη σου!
 


Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μεγάλο σπίτι έχω βασικά και μεγάλη ανοχή από τους γονείς μου που τους ξεζουμίζω για να φροντίζω τα βρωμόσκυλα, γιατί φυσικά δεν μου φτάνουν τα δικά μου λεφτά
:p
 


Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τον μπαγασα επιτηδες το επαιζε τσαμπουκαλης και φοβισμενος για να σε ριξει!! :p :D :D

Παντως μπραβο κοπελα μου για ολα αυτα που κανεις! =D>Να χαιρεσαι την ομορφη αγελη σου!
Άντρες παιδί μου.... όλοι έτσι δεν κάνουν???? :rolleyes::cool:
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.646
19.878
Να ξεζουμίζεις και τον αδελφούλη σου που και που.
Καλό του κάνει...:)
 


lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Πολλα μπραβο και απο μενα!!!! Σπανιζουν τετοιοι ανθρωποι στις μερες μας. Πραγματικα αξιζει οτι καλυτερο σε σενα και στην αγελη σου!
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.641
7.750
Πολύ χάρηκα με τον νορισάκο που θα έχει εσένα να τον φροντίζεις. Είναι τέλειος σκυλάκος να τον χαίρεσαι και επίσημα :D
 






agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να τον χαίρεσαι κι επίσημα λοιπόν...:)

(τυχερά όσα σκυλιά "πέφτουν" στα χέρια σου...)
 


Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Το αγόοοοοοορι μου το όμορφο, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο!
Εχτές πήγαμε μια μίνι εκδρομούλα σε κοντινή παραλιακή πόλη και ο Νορρισάκος ήρθε μαζί μας και ήταν ένας κύριος! Κάτσαμε και σε ταβέρνα να φάμε και χώθηκε κάτω από το τραπέζι, δεν ενόχλησε κανέναν και τίποτα!

Γενικά, δεν είναι ιδιαίτερα ανθρωποκεντρικό σκυλί πράγμα που με βολεύει πολύ, αφού δεν θα άντεχα κι άλλη κολιτσίδα παράλληλα με τη Λάρα. Του αρέσει να κάθετε μόνος του στην βεράντα και να χαζεύει και να "μαλώνει" τις περαστικές γάτες και τα παιδάκια που παίζουν από κάτω κάνοντας σαν τρελά.

Το βράδυ θα ξαπλώσει στο μαξιλάρι του και δεν θα κουνηθεί μέχρι το πρωί εκτός κι αν ακούσει τίποτα "ύποπτο" απ`έξω, οπότε και σηκώνεται όλη η συμμορία στο πόδι να διώξει τον κακό.

Στη βόλτα είναι ένας σωστός κύριος, ακόμα και το θέμα με τις γάτες το ξεπερνάμε σιγά σιγά, με τα άλλα σκυλιά δεν έχει πρόβλημα να γνωριστεί αλλά αν τον παραζορίσουν διορθώνει χωρίς δεύτερη σκέψη ακόμα κι αν είναι πολύ μεγαλύτερος ο "αντίπαλος". Το μόνο κακό είναι ότι οσες φορές έχω δοκιμάσει να τον αφήσω χωρίς λουρί, ποτέ δεν γυρνάει πίσω μόνος του. Βάζει τη μύτη κάτω και πάααααααει. Οπότε οι ελεύθερες βόλτες του είναι πολύ περιορισμένες.

Αυτααααααααα :)
 


stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ρε...Όλγάκι δεν έχω λόγια για σένα..να σαι καλά κούκλα μου..να τα χαίρεσαι όλα!!!:)
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.641
7.750
Oλγα μου να σου πω άλλη μια φορά πόσο χάρηκα που κράτησες τον Νορισσάκο..Όταν τον είδα στην πίτα τόσο γλυκό και καλό κουτάβι αναρωτιόμουν ποιός θα τον αγαπάει περισσότερο από σένα.
Είσαι θησαυρός Ολγάκι!