Ο μικρός Jacob χρειάζεται παντοτινή οικογένεια!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καιιιιιιιι μπορεί να είμαστε πήχτρα εδώ μέσα...αλλά όταν χιονίζει και έχει 2 βαθμούς μέρα μεσημέρι και βρίσκεται ένα μισοπαγωμένο κουτάβι στο δρόμο σου...τι κάνεις?

α) Βλαστημάς τους γελοίους που ζευγαρώνουν τα σκυλιά τους και στη συνέχεια πετάνε τα κουτάβια μέσα στο χιονιά
β) Παίρνεις 3 βαθιές ανάσες και μετράς μέχρι το 10
γ) Βουτάς το τρεμάμενο κουτάβι παραμάσχαλα και τρέχεις να το ζεστάνεις

Τα 3 παραπάνω έγιναν με αυτή ακριβώς τη σειρά και έτσι ο μικρός Jacob, μένει προσωρινά μαζί μας εδώ και λίγες μέρες.

Αφού ζεστάθηκε το κοκαλάκι του, έφαγε και κοιμήθηκε πολύυυυυυ πολύ, ξεκίνησε σιγά σιγά να ξεδιπλώνει όλες του τις χάρες. Από παιχνίδια άλλο τίποτα. Δώσε του μπαλάκι να κυνηγάει και είναι ευτυχισμένος. Επίσης, μάλλον θέλει να κάνει καριέρα στην όπερα όταν μεγαλώσει, αφού ήδη έχει ξεκινήσει εντατικές πρόβες στις κορώνες :rolleyes: Ναι ακόμα δεν του αρέσει το crate του, αλλά θα το μάθει θέλει δεν θέλει.

Δεν πρέπει να είναι πάνω από 35-40 ημερών (δεν μπορεί να φάει ξηρά τροφή ακόμα, τις μουλιάζουμε τις κροκετούλες του) και αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε 2 κιλά, αλλά κάτι μου λέει ότι θα γίνει σχετικά μεγαλόσωμο αγόρι.

Αποπαρασσιτώθηκε και σύντομα θα κάνει και το πρώτο του εμβόλιο. Ψάχνουμε υπεύθυνη οικογένεια να υιοθετήσει το αγόρι μας. Θα τον παραλάβετε με το microchip του, με συμβόλαιο υιοθεσίας και φυσικά τη συμφωνία να στειρωθεί μόλις φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Πληροφορίες 6976688407 και [email protected]

Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων
Α.Π. 2728/2011

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Είναι πανέμορφος. Απορώ με μένα που εκπλήσσομαι ακόμη με τους σιχαμένους που πετάνε κουτάβια στο δρόμο...και με σένα απορώ από που αντλείς το κουράγιο..Προωθούμε και ευχόμαστε το καλύτερο για τον όμορφο.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.906
7.479
Απορώ με μένα που εκπλήσσομαι ακόμη με τους σιχαμένους που πετάνε κουτάβια στο δρόμο...και με σένα απορώ από που αντλείς το κουράγιο..
E αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα. Και το ότι εσύ Lara_kouklara και η Λάρα είστε σκυλομητέρες Τερέζες.

Και ότι ο Jacob είναι *agapoylas*

Δεν προωθώ ακόμα καθώς είναι εντός Αττικής κι εμένα το 95% των fb φίλων εκτός, αλλά αν αποφασίσεις για εκτός πες μας.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλοτυχο να ειναι το αγορακι και χιλια μπραβο για οσα κανετε γι αυτες τις ψυχουλες. Προωθησα κι εγω και ευχομαι οτι καλυτερο.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Σας ευχαριστώ όλους!
Estranged δεν πειράζει, μια προώθηση ποτέ δεν έβλαψε :)
(αλήθεια που μένεις?)

Το εντός Αττικής, είναι "αναγκαίο κακό" αφού δυστυχώς δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο αλλιώς να παρουσιάζονται τα πράγματα πριν την υιοθεσία και αλλιώς μετά. Ειδικά κουτάβια λοιπόν, είναι πολύ δύσκολο να δοθούν κάπου πιο μακριά, εκτός κι αν μιλάμε για άτομα εμπιστοσύνης.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.906
7.479
Σας ευχαριστώ όλους!
Estranged δεν πειράζει, μια προώθηση ποτέ δεν έβλαψε :)
(αλήθεια που μένεις?)

Το εντός Αττικής, είναι "αναγκαίο κακό" αφού δυστυχώς δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο αλλιώς να παρουσιάζονται τα πράγματα πριν την υιοθεσία και αλλιώς μετά. Ειδικά κουτάβια λοιπόν, είναι πολύ δύσκολο να δοθούν κάπου πιο μακριά, εκτός κι αν μιλάμε για άτομα εμπιστοσύνης.
To ξέρω και το θεωρώ και την ασφαλέστερη πρακτική.

Αλλά ναι, θα προωθήσω και τα εντός Αττικής, γιατί τώρα που το σκέφτομαι φίλος φίλου.. ποτέ δεν ξέρεις.

(Θεσσαλονίκη μένω)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Πολύ ενέργεια ο μικρός!Θέλω ένα βίντεο που να κοιμάται γιατί ζαλίστηκα!

Καλότυχο να είναι το μικράκι και κουράγιο σε σένα!

Δεν προωθώ ακόμα καθώς είναι εντός Αττικής κι εμένα το 95% των fb φίλων εκτός, αλλά αν αποφασίσεις για εκτός πες μας.
Οι φίλοι φίλων όμως που θα διαβάσουν την ανάρτηση μπορεί να είναι Αθηναίοι και άρα εντός Αττικής!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ποσα μπραβο αξιζεις και παλι!!!! :)

Καθε φορα υπερβαλλεις εαυτον δινοντας ευκαιρια σε ακομη ενα κουταβι. Και κακα τα ψεμματα ενα κουταβι εχει πολυ περισσοτερο μπελα στη φιλοξενια απο ενα ενηλικο. Καλη του τυχη του μικρου αν και ετσι ομορφος και τσαχπινης που ειναι θα την εχει σιγουρα! ;-)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αχ, βρήκα την υγεία μου παιδιά!
Ο μικρός γκρίνιαζε πάρα πολύ γιατί δεν ήθελε να λερώνει μέσα στο crate (και με το δίκιο του βέβαια) κι εγώ σιχτίριζα κάθε φορά που γυρνούσα από τη δουλειά γιατί φυσικά είναι πολύ μωρό για να κρατιέται τόσες ώρες, οπότε έκανε κακά μεσα στο crate, μετά τα πάταγε και γινόντουσαν όλα...σκατά :cool:

Βρήκα τη λύση όμως και είμαστε και οι 2 πολύ χαρούμενοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας! Ιδού:

:D

Έτσι δεν αναγκάζεται να τα κάνει κοντά στο κρεβάτι του, μπορεί να κοιμάται αρκετά μακριά από τις ακαθαρσίες του και έχει χώρο να παίζει χωρίς να πατάει στα τσίσο-κακά του!
Έπιασε το νόημα με τη μία, με το που ξύπνησε, κατέβηκε από το κρεβάτι του, βγήκε από το crate και πήγε στην πάνα του. Μετά ξαναμπήκε στο crate, έπαιξε με το μπαλάκι που βλέπετε να κρέμεται από την οροφή (ξετρελάθηκε με αυτό!) μετά ξαναβγήκε από το crate, πήγε στην πάνα και τέλος ξαναμπήκε στο crate, ανέβηκε στο κρεβάτι του, πήρε το αρκουδάκι του αγκαλιά και ξεράθηκε στον ύπνο. Τι γλυκό που είναι σήμερα! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να κλείσουμε μάτι απόψε [-o<

Σημαντική λεπτομέρεια! Η πόρτα του crate πρέπει να δεθεί στο κάγκελο του πάρκου, αλλιώς είναι πολύ πιθανό να κουνηθεί και να κλείσει, και να μείνει το κουτάβι εγκλωβισμένο στην πάνα, αγκαλιά με τα τσισάκια αντί για το αρκουδάκι :p (ναι το πάθαμε κι αυτό)

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Χαχαχαα τρομερή πατέντα!!!!!!
Κατοχύρωσε πνευματικά δικαιώματα/ευρεσιτεχνία, ούτε ξέρω πως λέγεται, και σύντομα σε βλέπω πάμπλουτη να ανοίγεις υπερλουξ καταφύγιο και να λύνεις το πρόβλημα με τα αδέσποτα δια παντός!!!!! :D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Κυβέλη, κοιμάσαι κι ονειρεύεσαι :p
Ομολογώ ότι κάπο το είχα δει αυτό, δεν το σκέφτηκα μόνη μου, αλλά δεν θυμάμαι που!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.906
7.479
Πήρε προαγωγή από crate σε μίνι δωμάτιο! Ωραίο! Φαίνεται να ναι σε πόρτα όμως, δε σε ενοχλεί? Αυτά που έβαλες για την κατασκευή τι είναι?

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.310
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης