Ο παιχνιδιάρης Ερμής

pigi

Member
8 Απριλίου 2014
16
3
Καλησπέρα σας :D!!

Με λένε Πηγή ,είμαι 24, ζω στην Αθήνα και πριν 8 μήνες απέκτησα ένα ημίαιμο κόλλεϊ, τον Ερμή!!!
Δυστυχώς, το καλοκαίρι τον άφησαν μαζί με την αδερφή του σε ένα κτήμα που υπήρχαν και άλλα σκυλιά που τα φρόντιζε ένας πολύ καλός κύριος!! Η γνωριμία ( με τον Ερμάκο) ήταν μέσω facebook, από μια υπέροχη φωτογραφία. Πόζαρε δίπλα σε μια γλάστρα, σαν κύριος.. μια είκονα χίλιες λέξεις ... μέτα από μια μέρα είχε έρθει στο σπίτι του!!!! Ήταν σχεδόν 3 μήνων,αγαπησιάρης, παιχνιδιάρης και απόλυτα κύριος αφού δεν λέρωσε κα8όλου μέσα στο σπίτι.
Είμαι καινούρια στο site αν και με εχέτε βοηθήσει πολλές φορές με τα άρ8ρα σας γιατί είναι η πρώτη φορά που έχω κουτάβι και σας ευχαριστώ!!! ;)

• Like
Reactions: moko

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Καλως μας ηρθες Πηγη!!
Να σου ζησει ο αντρακλας σου!
Πως ειναι γενικα σαν χαρακτηρας?
Δωσε φωτο στο λαο!

pigi

Member
8 Απριλίου 2014
16
3
Καλημέρα σας!!! Σας ευχαριστώωω πολυυ, και εσείς να χαιρέστε τα δικά σας κουκλιαα!!!! Για σκύλος θα έλεγα ότι είναι ανεξάρτητος... αλλά μέσα στο σπίτι είναι πολύ καλός, συνεργάσιμος και μπήκε άμεσα στο πρόγραμμα της οικογένειας μου βάζοντας και πολλές ώρες παιχνιδιου στην κα8ημερινότητα μας!!! Όσο αφορά τις βόλτες, είναι σαν μικρό παιδί θέλει να παεί παντού, να μυρίσει τα παντα να παίξει με όλα και με όλους .. όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι ένα μικρό 8έμα αλλά θα το φτιάξουμε .. ελπίζω!!

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Και ανεξάρτητος και παιχνιδιάρης, αγαπησιάρης ο Ερμής!
Τέλειος συνδυασμός! :)

Να τον χαίρεσαι!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Καλως ήρθατε Πηγή και Ερμή...!(Για κάποιο ανεξληγητο λόγο, μου φαινεται γνωστη φυσιογνωμία το μούτρο..ενδεχομένως να σας έχουμε πετύχει σε κάποιο πάρκο). Να τον χαιρεσαι και να ναι παντα υγιης και να χετε μπροστα σας πολλα χρόνια γεματα όμορφες στιγμες!

Υ.Γ.: Ανεβαζεις φωτογραφιες στο photobucket ή στο imageshack και επιλεγεις "copy direct link" η αν ειναι στο Fb ανεβασμενες ηδη επιλεγεις "αντιγραφη τοποθεσιας εικονας"
Μετα ερχεσαι στο τοπικ εδω, πατας "insert image" και επιλεγεις "url link ή IMG url" ξετικαρεις το "Retrieve remote file and reference locally" και τσουκ...ετοιμη η φωτο σου!

pigi

Member
8 Απριλίου 2014
16
3
Ευχαριστώ πολύ για την βοη8ειάαα!!! Καλό σας βρήκααα ... να υπογραμμίσω ότι η φώτο που είναι πάνω σε ένα τραπάζι δίπλα σε ένα φυτό μας έκανε την ζημιάαα!!! :D

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
ρεεεεεε εχει και καλτσακιαααααα *agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*
Παναγια μου ομορφια!!
Φτου φτου σκορδα

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Ευχαριστώ πολύ για την βοη8ειάαα!!! Καλό σας βρήκααα ... να υπογραμμίσω ότι η φώτο που είναι πάνω σε ένα τραπάζι δίπλα σε ένα φυτό μας έκανε την ζημιάαα!!! :D

Πως να μην σας κάνει ζημιά τέτοιος κούκλος??Να τον χαίρεσαι!!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
ε ναι, δεν θα μπορούσε να μην σας κάνει ζημια τετοιο μουτακι! Και σε μενα εκανε...:rolleyes:

Να σου ζησει!

pigi

Member
8 Απριλίου 2014
16
3
Σας ευχαριστώω για τα ωραία σχολία σαςς!! και τα δικα σας απο ότι είδα είναι κουκλιά και α3ιαγάπητα ,όπως όλα αυτά τα υπέροχα πλασματάκια!!!! <3 <3 <3

ΤΟΜΥ

New Member
9 Απριλίου 2014
3
0
Kαλησπερα.Ειμαι η Βουλα και ο σκυλος μου ο Τομυ εναι ενα τριχρονο Ηavanese,που τον υοθετησα δυο χρονια πριν απο μια κυρια που δυστυχως τον απεκτησε σε ηλικια 1 μηνων-πολυ νωρις νομιζω οτι αποχωριστηκε απο τη μητερα του-δεν τον εβγαζε καθολου εξω με αποτελεσμα το σκυλι να μην ειναι κοινωνικοποιημενο σωστα.Στην αρχη ηταν πολυ φοβικος με αλλα σκυλια,με τους θορυβους των αυτοκινητων κλπ.Μετα απο αρκετη προσπαθεια και καθημερινες βολτες βελτιωθηκε αρκετα ο φοβος του.Τον ταξιδευω παντα μαζι μου,ειναι ησυχος στη μεταφορα τοσο με αεροπλανο οσο και με το αυτοκινητο.Το προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ προσκολημενος πανω μου,παρολο που περιμενει υπομονετικα στο σπιτι να επιστρεψω απο τη δουλεια μου χωρις να γαυγιζει και να κανει ζημιες.Γαυγιζει ομως πολυ οταν κατεβω απο το αυτοκινητο για λιγο πχ οταν θελω να παρω κατι απο το περιπτερο,ενω σε ολη τη διαδρομη ειναι ησυχος στο πισω καθισμα δεμενος στην ειδικη ζωνη για σκυλια.Του εχω μαθει την βασικη υπακοη με λιχουδιες και cliker τις εντολες τις εκτελει καλα εντος του σπιτιου και μετρια θα ελεγαν στο εξωτερικο περιβαλλον.Η βολτα του ειναι καθημερινη μια ωρα τη μερα και στους δρομους της πολης που ζω,αρα κοντα σε θορυβους αυτοκινητων,αλλα και σε πιο ησυχα μερη.Εμαθε να κανει την αναγκη του και σε πανα οταν λειπω αλλα και εξω οταν παμε βολτα.Μπορειτε να μου δωσετε καποιες συμβουλες για την καλυτερη κοινωνικοποιηση του?Πως θα μαθει να μην γαυγιζει απελπισμενα οταν κατεβαινω για πολυ λιγο απο το αυτοκινητο?Πως θα μενει ησυχος πχ οταν παμε σε μια καφετερια με αρκετο κοσμο.Αισθανεται αγχος και γαυγιζει σε οποιον πλησιαζει η σηκωνετε να φυγει απο το απεναντι τραπεζι.Ευχαριστω.

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Kαλησπερα.Ειμαι η Βουλα και ο σκυλος μου ο Τομυ εναι ενα τριχρονο Ηavanese,που τον υοθετησα δυο χρονια πριν απο μια κυρια που δυστυχως τον απεκτησε σε ηλικια 1 μηνων-πολυ νωρις νομιζω οτι αποχωριστηκε απο τη μητερα του-δεν τον εβγαζε καθολου εξω με αποτελεσμα το σκυλι να μην ειναι κοινωνικοποιημενο σωστα.Στην αρχη ηταν πολυ φοβικος με αλλα σκυλια,με τους θορυβους των αυτοκινητων κλπ.Μετα απο αρκετη προσπαθεια και καθημερινες βολτες βελτιωθηκε αρκετα ο φοβος του.Τον ταξιδευω παντα μαζι μου,ειναι ησυχος στη μεταφορα τοσο με αεροπλανο οσο και με το αυτοκινητο.Το προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ προσκολημενος πανω μου,παρολο που περιμενει υπομονετικα στο σπιτι να επιστρεψω απο τη δουλεια μου χωρις να γαυγιζει και να κανει ζημιες.Γαυγιζει ομως πολυ οταν κατεβω απο το αυτοκινητο για λιγο πχ οταν θελω να παρω κατι απο το περιπτερο,ενω σε ολη τη διαδρομη ειναι ησυχος στο πισω καθισμα δεμενος στην ειδικη ζωνη για σκυλια.Του εχω μαθει την βασικη υπακοη με λιχουδιες και cliker τις εντολες τις εκτελει καλα εντος του σπιτιου και μετρια θα ελεγαν στο εξωτερικο περιβαλλον.Η βολτα του ειναι καθημερινη μια ωρα τη μερα και στους δρομους της πολης που ζω,αρα κοντα σε θορυβους αυτοκινητων,αλλα και σε πιο ησυχα μερη.Εμαθε να κανει την αναγκη του και σε πανα οταν λειπω αλλα και εξω οταν παμε βολτα.Μπορειτε να μου δωσετε καποιες συμβουλες για την καλυτερη κοινωνικοποιηση του?Πως θα μαθει να μην γαυγιζει απελπισμενα οταν κατεβαινω για πολυ λιγο απο το αυτοκινητο?Πως θα μενει ησυχος πχ οταν παμε σε μια καφετερια με αρκετο κοσμο.Αισθανεται αγχος και γαυγιζει σε οποιον πλησιαζει η σηκωνετε να φυγει απο το απεναντι τραπεζι.Ευχαριστω.

Tomy καλό θα ήταν να κάνεις ένα καινούριο ποστ για να πάρεις εκεί τις απαντήσεις που θέλεις..