Ο σκύλος μου έφαγε σαλιγκάρι..

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θα τα βγαλει ολα και θα σταματησει, μην κανεις τιποτα...Εκτος και αν συνεχιζεται επι πολυ ωρα.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Είσαι σίγουρος ότι είναι από το σαλιγκάρι και δεν έφαγε και τίποτα άλλο;
Μήπως είχε και τίποτα λιπάσματα ή φυτοφάρμακα εκεί;

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τρέχα στον κτηνίατρο!
Μπορεί το σαλιγκάρι να είχε περπατήσει σε χόρτα ψεκασμένα με φυτοφάρμακα!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ θα το πήγαινα στον κτηνίατρο...
Έχω δει αρκετές φορές σκυλιά να τρώνε διάφορα έντομα, και σαλιγκάρια, τόσο έντονη αντίδραση δεν θυμάμαι...
Μέσα στο γκαράζ μήπως έχετε τίποτα δηλητήρια, ποντικοφάρμακα, απορρυπαντικά ή δεν ξέρω τι άλλο που να τα ξετρύπωσε και να έφαγε;

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Φαίνεται καλά ο σκύλος τώρα?
Και η δικιά μου έχει φάει σαλιγκάρια και άλλα έντομα αλλά ποτέ δεν έκανε έτσι.

View Weim

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2011
101
0
Νέα Σμύρνη
Eλπίζω να τον πήγες στον κτηνίατρο! Το σαλιγκάρι μπορεί να είναι συμπτωματικό...
Η δικία μου ένα πρωινό πριν προλάβω να την ταίσω και να την βγάλω βόλτα μου αργησε τους εμετους και τα σαλια.
Να μην πολυλογώ, ένα συρματάκι της τρύπησε το έντερο, το οποίο πιθανά το είχε φάει πριν από ένα μήνα που μασούλησε καλώδιο κεραίας...
Κάναμε επέμβαση στο τσακ και την γλιτώσαμε, αλλά με το που κάνει εμετο τρελαίνομαι.
Πάνω από τρεις αμέσως τηλέφωνο στον γιατρό!
Ελπίζω να 'ναι όλα καλά!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εγώ μπήκα για να γράψω καλή του χώνεψη και πραγματικά απόρησα που έχει πρόβλημα

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Παντως κι εδω που μενω εγω εχει συχνα πυκνα γυμνοσαλιγκαρους στην αυλη...Αν και ο Φοιβος δεν ξερω αν τα προτιμα τηγανητα με αλευρι και λεμονι,εχω δει τεσσερεις πεντε φορες να τα καταβροχθιζει ωμα.Μπλιαχ ειπα την πρωτη φορα αλλά μετα τον αφησα να "απολαμβανει"...Καμμια φορα δεν ειδα την παραμικρη αντιδραση ή διαφορετικοτητα σε συμπεριφορα ή κενωσεις...Καλοχωνευτα λοιπον...