Εγώ θα το πήγαινα στον κτηνίατρο...
Έχω δει αρκετές φορές σκυλιά να τρώνε διάφορα έντομα, και σαλιγκάρια, τόσο έντονη αντίδραση δεν θυμάμαι...
Μέσα στο γκαράζ μήπως έχετε τίποτα δηλητήρια, ποντικοφάρμακα, απορρυπαντικά ή δεν ξέρω τι άλλο που να τα ξετρύπωσε και να έφαγε;
Eλπίζω να τον πήγες στον κτηνίατρο! Το σαλιγκάρι μπορεί να είναι συμπτωματικό...
Η δικία μου ένα πρωινό πριν προλάβω να την ταίσω και να την βγάλω βόλτα μου αργησε τους εμετους και τα σαλια.
Να μην πολυλογώ, ένα συρματάκι της τρύπησε το έντερο, το οποίο πιθανά το είχε φάει πριν από ένα μήνα που μασούλησε καλώδιο κεραίας...
Κάναμε επέμβαση στο τσακ και την γλιτώσαμε, αλλά με το που κάνει εμετο τρελαίνομαι.
Πάνω από τρεις αμέσως τηλέφωνο στον γιατρό!
Ελπίζω να 'ναι όλα καλά!
Παντως κι εδω που μενω εγω εχει συχνα πυκνα γυμνοσαλιγκαρους στην αυλη...Αν και ο Φοιβος δεν ξερω αν τα προτιμα τηγανητα με αλευρι και λεμονι,εχω δει τεσσερεις πεντε φορες να τα καταβροχθιζει ωμα.Μπλιαχ ειπα την πρωτη φορα αλλά μετα τον αφησα να "απολαμβανει"...Καμμια φορα δεν ειδα την παραμικρη αντιδραση ή διαφορετικοτητα σε συμπεριφορα ή κενωσεις...Καλοχωνευτα λοιπον...