Μαζευονται καποιες τριχες δικες του στο στομαχι του - δεν ξέρω πως αφου δεν γλύφεται ,εκτος απο τις πατουσες του καποιες φορες αλλά και παλι εκει ειναι κοντες οι τριχες και αυτος μαζευει και μακρυες.
Τον χτενίζω καθημερινά ,σκουπίζω καθημερινα-ανα και δεν τις τρωει απο κάτω!
Οταν μαζευτεί μια ποσότητα ,και λιγες μέρες πριν την βγάλει την τριχόμπαλα τρώει λιγότερο ,μπορεί να μην έχει διαθεση να παιξει ,καποιες φορές έχει ένα βήχα σαν να καθαρίζει την φωνή του ,σαν να πνίγεται!
Οταν ερχεται η ώρα να προσπαθήσει να βγάλει την τριχόμπαλα αρχίζει να γλύφει το πάτωμα -προσπαθεί μάλλον να προκαλέσει εμετό- και θέλει να φάει φύλλα -παει και τρώει τον βασιλικό απο την γλάστρα!
Ο κτηνίατρος δεν έχει συναντήσει άλλο σκυλάκι που να κάνει συστηματικά έτσι τριχόμπαλες και έψαξε για το αν θα μπορούσε να πάρει την παστα που δινουν στις γάτες και μου ειπε πως οχι.
Ειναι κριμα γιατι ταλαιπωρείται και δεν μπορώ να τον βοηθησω...
Το εχετε ξανακουσει? Καποια συμβουλή?
Τρώει ξηρά τροφή ακανα με λαδι σολωμού grizzly, τον χτενίζω καθημερινά -αν και δεν το πολυσυμπαθεί!- πήραμε και αμπούλες για το τρίχωμα dermoscent essential -δεν ξέρω βέβαια αν και κατα πόσο βοηθανε- του αρεσει να λιαζεται λιγο και στον ήλιο -νομίζω εχω διαβασει οτι κανει καλο στο τριχωμα- τι άλλο να κάνουμε πια???? Δεν κανει εμετό και μεσα στον εμετο να βγαλει τριχες , βγαζει μονο τις τριχ.
Ελπίζω να μην σας φαινονται καπως... οι φωτογραφιες ,είναι τρίχες και οτι μπορει να εγλυψε απο το πάτωμα (ειναι απο διαφορετικες φορες).