καλησπέρα και καλό μήνα! είμαι καινουργια στο φορουμ και ο λογος που συμμετεχω ειναι γιατι εχω αγχωθει τρομερα με δυο προβληματα που εχει ο σκυλος μου. Εχω ενα θηλυκο μποξερ που σημερα εκλεισε τους 7μηνες. Εχει ξεκινησει να χανει τριχωμα και να φαινεται το δερμα του σε μικρα σημεια οσο ειναι το νυχι στο μικρο δακτυλο του ποδιου μας, στην κοιλια του. Το πηγα στον κτηνιατρο και παρατηρησε επισης οτι το δερμα του ηταν κοκκινο. Του εκανε ενεση κορτιζονης και του αλλαξαμε το σκαλιμπορ. Μετα απο ενα μηνα η κατασταση του ηταν χειροτερη, δηλαδη τα σημεια που χανει τριχωμα, επεκταθηκαν στα πλευρα του. Ξεκινησαμε λοιπον αντιισταμινικα χαπακια και αλλαξαμε την τροφη του. Μετα απο αγωγη 8ημερων, η τριχοπτωση επεκταθηκε και στον λαιμο του. Αλλαξαμε το περιλαιμιο του και το χαλακι που κοιμαται και ξεκινησαμε βιταμινες Viacutan Plus. To σκυλι μου χειροτερευει. Δεν εχει καθολου κνησμο, εχει κανονικη ορεξη για παιχνιδια και φαγητο, αλλα τα κενα που κανει το τριχωμα του εχουν επεκταθει σε ολο του το σωμα, οι αγκωνες του ειναι κοκκινοι και ελαφρως πρηζμενοι και το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι εδω και δυο μερες εχει αρχισει να κουτσαινει το πισω δεξι του ποδι. Ο κτηνιατρος μου ειπε να το περιορισω στην βεραντα του σπιτιου μου για να περιορισω την εκθεση του σε οτιδηποτε ειναι αυτο που του προκαλει αλλεργια. Φοβαμαι μηπως δεν ειναι αλλεργια αυτο που του συμβαινει, γιατι δεν βλεπω να υποχωρουν τα συμπτωματά του.Μηπως εχει αντιμετωπισει κανεις απο σας παρομοια κατασταση?