Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι να μην ξεχάσετε την Μύκονο....σε αυτό το νησί ο σκύλος πάει οπουδήποτε !!!!! δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ πρόβλημα με σκύλο, ακόμη και σε μπαράκι βράδυ στην μικρή βενετία!!! Αμα δεν έχετε και πρόβλημα χρημάτων σε
καλά ξενοδοχεία σας τον πάνε και βόλτα
Ομοίως, έχω μπει παντού κι έχω μείνει και σε πολύ καλό ξενοδοχείο, έχω ακόμη πάει και σε κάποιες παραλίες. Ακόμη και σε κάποιο ρεστοράν κανένα πρόβλημα.
Βέβαια παραλίγο να μου κάνουν κομπλεξικό το μαυρόπλασμα

χαΪδεύαν όλοι μα όλοι την κουκλάρα μου και το κακόμοιρο δεν του δίνανε σημασία.
Και σε αντιδιαστολή έχω πάει σε κάμπινγκ κι έχω φάει πόρτα.
Αλλά παιδάκια ας μη μείνουμε στις διακοπές γιατί μόλις μπήκε ο Γενάρης και θ' αρχίσω να ουρλιάζω άμα σκεφτώ το καλοκαίρι *demonio*
-------------------------
Φυσικά και σου αλλάζει τη ζωή ο σκύλος, τον κόσμο ολόκληρο φέρνει τούμπα όταν μπαίνει στη ζωή σου. Ναι πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις σε κάποια θέλω ή κάποιες πεπατημένες, μα έρχεται τόσο φυσικά και στρωτά που είναι σα να συνεχίζεις απλά τη ζωή σου.
Και όχι ώντας σκυλάς πολλά χρόνια τώρα δυσκολεύομαι να καταλάβω αυτούς που θέλουν να πάρουν σκύλο, δεν ξέρουν γιατί τον θέλουν κι ασχολούνται με το αν μαδάει, αν μπορεί να μένει σαρανταέξι ώρες μόνος του κι αν μπορεί να κάνει βόλτα στο χωλ κι αν μπορεί να χ@ζει στο χώμα της γάτας.
Και αντιστρέφω το ερώτημα:
Μα καλά πώς μπορείτε και ζείτε δίχως σκύλο στη ζωή σας;
Η μόνη απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό γι' αυτούς που ζουν χωρίς σκύλο, που δεν το έχουν σκεφτεί, δεν είναι και πολύ λογική, αλλά ούτε και παράλογη, δεν είναι καν λέξη, είναι απλά...:
ΛΟΛ!