Ο φάκελος της Σίλβα

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Βγήκε the βιοψία.... είναι τελικά καλοηθεια αυτός ο όγκος που είχε ευτυχώς!!!Η γιατρός λέει ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό και να το ξεχάσουμε...Εγώ όμως ανησυχώ μην ξαναβγάλει και δεν είναι καλός την επόμενη φορά... 8 μηνών σκυλί με όγκο???έστω και καλοήθη. Τι θα γίνει όταν μεγαλώσει δηλαδή???

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Χαιρομαι για τα ευχαριστα νεα! :D
Να ανησυχεις μονο για πραγματα που ειναι στο χερι σου για να μην συμβουν. Κοιτα να εισαι εσυ καλα και με τις οδηγιες της ιατρου, εφοσον την εμπιστευεσαι, θα ειναι και το κοριτσακι σου. :p

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Βγήκε the βιοψία.... είναι τελικά καλοηθεια αυτός ο όγκος που είχε ευτυχώς!!!Η γιατρός λέει ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό και να το ξεχάσουμε...Εγώ όμως ανησυχώ μην ξαναβγάλει και δεν είναι καλός την επόμενη φορά... 8 μηνών σκυλί με όγκο???έστω και καλοήθη. Τι θα γίνει όταν μεγαλώσει δηλαδή???
Μπορείς να το πάρεις αλλιώς, αν θες στείλε μου πμ να μη βγει πως διαφημίζω κάτι στο φόρουμ.

nikos00

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2013
193
81
Αθηνα
Λογικα ειναι αυτο που λες με τον πονο , γι αυτο δεν κανει τσισα τις.... παντως ειναι δυνατουλα ! Εμεις καποια στιγμη ειχαμε μεσα μια αδεσποτουλα που εχουμε εδω στη γειτονια μετα απο στειρωση για να την προσεχουμε κ να τις δυνουμε την αγωγη που ειχε πει ο γιατρος και ουρλιαζε απο τους πονους κ φυσικα με το ζορι δεν τα πειραζε !!!

Περαστικα !!!

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Πήγα σήμερα να πάρω τις απαντήσεις και να ρωτήσω διάφορα...Η ακριβής διάγνωση είναι δερμάτικο ιστιοκύττωμα, καλοηθεια μη μεταστατική που σπάνια υποτροπιαζει ή εμφανίζεται σε άλλο σημείο. Οπότε το ξεχνάμε!! Και απλά εάν ξανάφουσκώσει κάτι στο δερμα της πάμε πάλι να μου δουν... είναι σπάνιο να συμβεί όμως οπότε...ουφ πάει και αυτό...