Ο Cookie κι εγώ

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.807
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Γεια σας παιδιά, χάρηκα που βρήκα αυτό το φόρουμ

Είμαι 25 χρονών, και εδώ και τρία χρόνια έχω έναν λαμπραντοράκο που είναι η χαρά της ζωής μου, ακούει (όταν του κάνει κέφι) στο όνομα Κούκης. Είναι πανέξυπνος και μεγάλη μαλαγάνα. Δεν ξέρει να γαυγίζει και αγαπάει τον κόσμο όλο. Όταν τον κάνω βόλτα στο πάρκο, μην τυχόν και δει σκυλί... και πρέπει να τον κυνηγάω ως την άλλη άκρη του πάρκου... Λατρεύει απλά τα πάντα... Μια φορά μού συνέβη να μου φύγει προς ένα κοπάδι από αδέσποτα... Τον γαύγιζαν να τον διώξουν... Τι λέτε να έκανε εκείνος; Ούτε λόγος να φύγει! Κουνούσε την ουρά για να παίξει μαζί τους! Εντελώς μουρλός λέμε...

Να μερικές φωτό του Κούκη μου.

Πολλά φιλιά σε όλη τη σκυλοπαρέα!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.807
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
αααχ, τι υποδοχή! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Ο Κούκης καλύτερα να μην το μάθει γιατί τα παίρνει πολύ πάνω του και θα νομίζει πως κάποιος είναι (μην τυχόν του δώσεις την προσοχή σου, τελείωσες) :p

Να μερικές φωτό που είναι έξω (τώρα κατάλαβα πως έχω βάλει φωτό μόνο από μέσα στο σπίτι .. εκεί είναι ήσυχος τουλάχιστον!... έξω δεν ξέρω τι να πρωτοπροσέξω, τον ζωηρό σκύλο που διάλεξα ή τη φωτογραφική μηχανή!)

Αυτά από μας, γιατί εμείς τώρα πάμε ΒΟΛΤΑ (πώς την έμαθε τόσο γρήγορα αυτή τη λέξη!) :x:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.807
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ευχαριστώ Δημήτρη! :)

Να πω μόνο πως έχω ανεβάσει φωτό του Κούκη στο άλμπουμ μου! (δεν ήξερα πως υπάρχει και αυτό το πράγμα :D)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr